САМО В ПИК И "РЕТРО": Линда лична готвачка на Асен Василев за ЧРД (СНИМКА)

ТОП НОВИНАТА

САМО В ПИК И "РЕТРО": Линда лична готвачка на Асен Василев за ЧРД (СНИМКА)

80924
на 20.09.2023
САМО В ПИК И РЕТРО: Линда лична готвачка на Асен Василев за ЧРД (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

С тайно парти в тесен приятелски кръг 46-ия си рожден ден е отбелязал Асен Василев. Министърът на финансите събрал само най-близките си хора на вечеря и ги почерпил с класно бяло вино – любимото му питие. По време на празненството звучала и музика единствено и само по негов избор. Вероятно опера, като се има предвид, че самият той навремето дори е вземал уроци в Америка при прочут тенор.

препоръчано

За тортата на рожденика отново се погрижила съпругата на съратника му Кирил Петков. Линда, която е близка до сърцето на Василев от дълги години, пак измайсторила специален авторски сладкиш за личния му повод. В събота сутрин тя отишла рано-рано в сладкарницата си в центъра на София, за да приготви десерта и той да бъде възможно най-пресен за вечерното пиршество. Тази година канадката заложила на по-нестандартен сладкиш – сурова торта с лимони и лайм. Г-жа Петкова не пропусна да се похвали със снимка на творението си, което поднесла на Асен Василев. Впечатление прави, че този път десертът е бил значително по-малък от тези, които Линда е приготвяла за ВИП рожденика в предходни години. Вероятно и гостите, имали честта да го опитат, са били в по-оскъден състав.

Преди години канадката е приготвяла дори 3-етажни торти за ЧРД на Василев, а на едно от празненствата му в последните години специален гост е била оперната прима Райна Кабаиванска. Рожденикът не споделя публично къде е отбелязал празника си – дали в елитен столичен ресторант или пък в резиденцията на столичната ул. „Чаталджа“, която се ползва като щабквартира от най-видните представители на „Продължаваме промяната“.

46-годишният финансов министър вече гони половин век, но продължава да бъде ерген. Миналата година се заговори, че дори е заживял с майка си Йорданка, която решила от родното на фамилия Василеви Хасково да се премести в столицата, за да е по-близо до сина си. Тя е дългогодишен инженер, но е пенсионерка отдавна. Асен е първороден син за нея и съпруга ѝ Васко. Още в ранното му детство тя усетила музикалните му заложби и била причината Василев да започне да посещава уроци по пиано, а след това и да се присъедини към известния хасковски хор „Лира“ към езиковата гимназия в града, нищо, че впоследствие кариерата му на оперен певец се провалила. Василев има по-малка сестра Кристина, която е богата архитекта и живее охолно в Германия. Именно те двете са най-важните жени в живота му.

Въпреки че Асен Василев е спряган за милионер, за поредна година той продължава да декларира твърде скромно състояние на фона на всички свои колеги в политиката. Според последните данни на КПКОНПИ за 2023 г. спестяванията му са едва 65 хиляди лева, а единственият му имот е малък като кибритена кутийка апартамент в София.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК