САМО В ПИК И РЕТРО! Министър Ангелкова с палат в полите на Витоша (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

САМО В ПИК И РЕТРО! Министър Ангелкова с палат в полите на Витоша (СНИМКИ)

156737
на 21.05.2017
САМО В ПИК И РЕТРО! Министър Ангелкова с палат в полите на Витоша (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Преизбраната за министър на туризма Николина Ангелкова рядко се задържала вкъщи, но била домошар по душа. Точно заради това домът й бил същинска крепост. Семейният палат на Ангелкова се намира в столичния квартал „Драгалевци“, а всяка сутрин шефката на туризма се буди с изглед към полите на Витоша.

Къщата се издига на два етажа, но най-впечатляващото й предимство е необятният двор, гонещ по размер цял стадион. По-голямата част от него е заета от зелена трева, като тук-там Николина е засадила борчета, вечнозелени храсти и зокуми. Най-голямата й гордост обаче били магнолиите, които конкурирали по височина и пищен цвят дори тези на нейния началник Бойко Борисов. Райската градина е опасана с висока ограда, която не позволява на случайните минувачи да й се любуват.


Холът на министърката е обзаведен с поръчкови мебели


Домашният любимец на Ангелкова


Дъщеря й Далия

Освен за нея Ангелкова се постарала и за вътрешния интериор, като дълго се колебаела в какъв точно стил да обзаведе помещенията. В крайна сметка заложила на по-неутралните цветове, които й създавали уют. Най-много желание и усилия вложила при оборудването на хола, където настоявала да има място за камина. Масата, столовете и мебелите били от първокласен дървен материал и били изработени по поръчка. Във всекидневната министърката традиционно отмаряла, сядайки на любимия си фотьойл до прозореца, където наблюдавала нощния пейзаж на Витоша. През топлите месеци пък пиела кафето си на обширна веранда, на която преди броени дни засадила нови мушката. Стените на стаите в дома й пък наподобявали артгалерия, защото вече почти нямало празно пространство от окичените картини. Колекционерството било страст и на нейния съпруг Христо, който към момента е управляващ партньор във фирма за продажба на луксозни имоти.


Камината е любимото й място у дома


Надхвърлящият декар двор е опасан с висока ограда

В свободното си време Николина и мъжът й гледали да уплътняват в преживявания с щерка си Далия и домашния любимец. Всички членове на семейството били екстремни натури, като повечето идеи били инициирани от Христо. Освен че си падал по високите скорости и бил върл почитател на немска марка автомобили, мъжът на Ангелкова обичал да кара и велосипед по тежки маршрути. Често двамата правели преходи по повече от 10 километра, като така се разтоварвали от натрупания стрес.
           

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 154
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК