Вход
София
Времето в София 1 o C

САМО В ПИК И "РЕТРО": Синът на Стефан Данаилов – Владимир: Плаках много за баща си и молих Господ за утеха

САМО В ПИК И "РЕТРО": Синът на Стефан Данаилов – Владимир: Плаках много за баща си и молих Господ за утеха

на 15.12.2019
112756
15
САМО В ПИК И "РЕТРО": Синът на Стефан Данаилов – Владимир: Плаках много за баща си и молих Господ за утеха
Автор: ПИК
15.12.2019
15
112756

„Ще запомня баща си най-вече като смирен и добър човек. В живота си той беше такъв, какъвто е. Искрен, истински. Не  използваше името си на голяма звезда, държеше се нормално с хората. Колкото си по-голям, толкова по-земен си, толкова по-голямо е смирението. И беше много, много добър. Всичко, което той притежаваше, неговата харизма, му бе дадено от Бог”, каза за „Ретро”, преди да отпътува за Америка, синът на Стефан Данаилов - Владимир. Той пристигна от Щатите заедно със съпругата си Виктория за погребението на своя баща и седмица по-късно отново отлетя отвъд Океана, където живее и учи медицина.

„Не мога да кажа конкретни думи, които съм запомнил от него. той не беше толкова философ. За мен беше важно неговото отношение към мен, начинът, по който се държеше, беше много по-силен от каквито и да е думи. Той ме вдъхновяваше да се стремя към добро, към истината, към праведност”, добави Влади.

„Когато преди два месеца разбрах, че е болен, плаках много. Мислех си какво ще бъде без него, как няма да можем да си говорим повече... Молих се на Господ за утешение и го получих, цял живот трябва да го получавам. Тепърва ще усещам неговата загуба”, разстрои се той.

Владимир винаги е поддържал връзка с баща си, още от малък, независимо от огромното разстояние, което ги е разделяло. Всеки път, когато с майка му Ирен Кривошиева са си идвали в България, се е виждал с него. Но признава, че през последните години са станали особено близки.

„Майка ми беше много силна, беше като щит за мен, когато бях малък и живеехме в Америка. Имало е много ключови моменти, в които съм имал нужда от баща си, но винаги съм можел да го чуя, да поговорим”, връща се назад той.

Според Владимир истинският живот е вечен, не свършва на тази земя. „Тук е предживот. Тук живееш, за да живееш там. Животът е безкраен. Тук само се подготвяме. За този, който вярва в Господ, животът е вечен. Смъртта не трябва да ни кара да изпадаме в униние, ако вярваме в Бог”, казва той.

 

 

 

 

Сподели:
Напиши коментар »
(15)
1
Това копеле не верваме да е от Стефан Данаилов или пък го е правил много пиян . Ирен Кривошиева е долен миндил и се е плюшала с който свари затова е заченала този урод
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Защо натрапвате този сбърканяк и майка му като част от семейството на Мастера?!? Майка му е долна безкруполна к.урва ускорила смъртта на съпругата на Стефан Данаилов с амбициите си да осигури материално копелето си!
4
Владко е типичен пример, как от качествен материал, откачената му вайка да го повреди "възпитанието си". Жалко!
5
Владко е син на Помака Сали затова е такъв мендил.
6
H O.R.A OPOMNETE SE AKO STE HORA
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
нецензурно съдържание е името на бащата на собственика на ПИК, а всички псувни, гнусни и просташки изрази, които са на разположение в коментарите са в границата на цензурата - така ли ?
9
Да попитаме Ирен Кривомозъчна дали е щастлива сега.Пълна излагация и за нея и за сина й
10
Миндили сте всички , дето плюете, не Ирен Кривошиева. Ако не е искал , да не го е признавал Данаилов, да не му е оставял наследство, приживе е можел да се разпореди с парите си, и с имотите си така, че да не остане нищо за унаследяване. Като сте искали момчето да е друго, да изглежда по вашия начин, да сте го отгледали вие, да беше решителен и силен баща му , да беше се развел с оная дърта комунистка и да беше си оженил за тая или за друга, да беше си създал наследници, да беше ги отгледал лично, ама не би. Щото партията-майка щяла да му затрие кариерата. Той сам е направил своя си избор. А вие си късайте задниците сега от плюене, и що ??????
11
отговор на коментар
докато откачената му вайка го е повреждала с възпитанието си. Жалко за материала, че е останал само материал, нищо повече. Харесвах Ст.Данаилов като артист, но не се осъществи като нормален мъж със деца и семейство, остана си само материал.
12
Много плакал?!Преди време в интервю каза,че имал Бог и не му трябвал баща!? А Ламбо може и да е бил добър като артист/ за български условия/,но като човек ,хайде да не отваряме приказка.И синът и освободената Кривошиева ще го играят опечалени .Трябва да оправдаят наследството. Е га ти бащата,от другия край на света,колко близки били!?
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
отговор на коментар
От тая деградирала номенклатура и чеп за зеле не става. Ни от тех ни от наследниците им.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 3385
архив

- Е, този престъпник беше лесен за залавяне,- казва полицай.- Той отворил сейфа, измъкнал парите от там, изпил бутилка уиски, изпушил една цигара и оставил отпечатъци от пръстите си. 
- На бутилката ли? 
- На асфалта!

няма нови новини
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
сега
2365
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Грандиозен пир в Дубай: Христофорос Аманатидис-Таки привика армията си от България - ето защо...
x
АСТРОЛОГ: Ден за установяване на мир и равновесие, по-малко говорете, избягвайте конфликтите
x