Вход
София
Времето в София 11 o C

САМО В ПИК И "РЕТРО" - Николай Бареков: Виктор Николаев е гьонсурат! Той прави журналистика с лакирани подрязани нокти

САМО В ПИК И "РЕТРО" - Николай Бареков: Виктор Николаев е гьонсурат! Той прави журналистика с лакирани подрязани нокти

на 18.04.2019
183843
31
САМО В ПИК И "РЕТРО" - Николай Бареков: Виктор Николаев е гьонсурат! Той прави журналистика с лакирани подрязани нокти

Виктор Николаев едва ли може да бъде морален стожер по темата "Апартамент гейт", показа справка на ПИК в имотните му сделки. Той и жена му се ширят в цели 3 апартамента в идеалния център на София - на "Раковски" до Европарламента, на "Паренсов" и на "Мальовица". През 2014 г. Николаев купува без ипотека топимот в абсолютния център на София - на ул. "Г.С. Раковски", срещу едва 870 евро на квадратен метър. Цените там през 2014 г. не падаха под 1300 евро на квадрат, категорични са брокери. Николаев притежава още един апартамент, закупен на негово име, както и трети - на името на жена му Людмила. И двата имота са на също толкова атрактивни топ места в центъра на София. 

През 2017 г. Николай Бареков внесе сигнал в прокуратурата и НАП за лъскавия имот на Николаев, купен без ипотека, в топцентъра на София, на улица "Раковска". Преди това той подаде сигнал за тогавашната му екранна партньорка Ани Цолова заради палата ѝ в „Драгалевци“. Евродепутатът попита как така Николаев е забогатял внезапно приблизително по същото време, в което Цолова се сдобива с къща и парцел за 400 хил. лв. "Викторе, откъде пари, брат, да смениш панелката в кв. "Сухата река" с тузарски апартамент на улица "Раковски"? Нямаш ипотека! – изригна тогава Бареков. - Панелката си продал, след като си платил скъпия апартамент?... Ти си купил апартамент поне за 100 000 хиляди евро, Цолова - цял палат. Платихте ли си имотите по пазарни цени? Откъде пари, и то кеш, ако е така? Да не би да спестихте данъци, като купувате на занижени цени?...”.

Пред „Ретро” евродепутатът и журналист Николай Бареков направи коментар по темата за Николаев и моралните стандарти. 

- Г-н Бареков, Виктор Николаев громи от екрана замесените в „Апартаментгейт“ и проповядва морал, а той също притежава луксозни имоти на пъпа на София. Какъв е вашият коментар?

- При това не купени на пазарни цени, както съм информирал прокуратурата и Нова телевизия. Еми гьонсурат, това е! Българската политика и българските медии вече са едно нещо – блато, и вътре е пълно с гьонсурати като Виктор Николаев. Но аз все пак като журналист следя отблизо неговите изяви и от момента, в който излязоха техните имотни далавери, неговата и на Ани Цолова, видяхме, че Цолова приключи с журналистиката, а Виктор Николаев прави журналистика, така да се каже, с лакирани подрязани нокти. Като не намеквам тук за негов друг статус.

- А чисто журналистически?

- За жалост, откакто истинските мъже вече не са на екран, взирам моя милост, Милен Цветков и пр., на наше място дойдоха новото поколение джендър журналисти, да ги наречем, с неясна политическа ориентация.

- Какво се случи след вашия сигнал до НАП и прокуратурата за имотите на Цолова и Николаев, който подадохте преди близо две години?

- Мисля, че тръгнаха проверки и Цолова набързо я изметоха от телевизията, за да не лъснат нелицеприятните факти, докато според мен Виктор Николаев сключи, така да се каже, сделка с управляващите да не го закачат, да го оставят на мира, а пък той да ги обслужва.

- Редно ли е тогава той да морализаторства от ефира?

- Това не е морално, това е гьонсуратлък. Но той вече е с много подрязано самочувствие. Аз не съм чул Николаев да е задал един нормален въпрос, един неудобен въпрос през последните години. Общо взето, сутрешното предаване в Нова телевизия е безсмислено. Там ходят разни хора от парламента да си правят сутрешен пиар, но те не си правят дори и пиар. Народът е отвратен.

- А мислите ли, че Николаев има политически амбиции, както се заговори напоследък?

- Никой не би гласувал за Виктор Никалоев. И да има амбиции, няма кой да гласува за него. Аз като човек, който е събрал половин милион гласа на български граждани, трябва да кажа, че тази работа е много трудна, много сложна и самият факт, че Слави Трифонов набързо се отказа и си сви сармите, показва, че нямат шансове да я играят тази игра.

 

 

 

 

 

Сподели:
Напиши коментар »
(31)
1
Е и дудуче завиждаш ли? Всяка мека китка се подържа...
2
Лозан Панов: „Мpaĸoбecнитe вpeмeнa в бългapcĸoтo пpaвocъдиe тeпъpвa пpeдcтoят. Главният прокурор Coтиp Цaцapoв вeчe ce e пpицeлил в ĸpecлoтo нa глaвния cъдeбeн инcпeĸтop. Taзи инcтитyция щe ce пpeвъpнe в пopeднoтo cpeдищe нa oлигapxични интepecи, ĸaĸтo cтaнa c пpoĸypaтypaтa. Cпиcъци нa „вpaгoвe“ и „пpeдaтeли“ виcят пo вecтницитe, ĸceнoфoбиятa и oмpaзaтa ce пpeвъpнaxa в нaциoнaлнa пoлитиĸa.“ ++ „Цацаров е доказан в съдебна зала симулант. Семейство Цацарови сключва сделка за покупка на овощна градина и я изповядва на цена 1000 лв. След време възниква проблем с продавача. Случаят влиза в съда, където семейството показва т.нар. документ контралетер, чрез който разкриват симулативната сделка. В контралетера стои цена от 61 хил. евро. Така 120 пъти е измамил фиска. - Финансовият министър Владислав Горанов трябва да провери чрез НАП Пламен Георгиев. Само преди две седмици Георгиев провери Горанов и той излезе абсолютно изпран, ухаеш на омекотител.“ - Елисавета Панова пред БТВ, припомняйки проверката дали е в конфликт на интереси Горанов затова, че живее в апартамент на неговия кръстник.“ ++ „Пловдивският нотариус Меглена Цацарова, съпруга на кандидата за главен прокурор Сотир Цацаров и нейната колежка Адела Кац-Бояджиева, съпруга на адвоката Иван Бояджиев са закупили два общи имота през 2008 г. По взаимно съгласие с продавачите те записали в нотариалния акт 120 пъти по-ниска цена от реално заплатената за всеки имот: 1000 лв вместо 119 151,11 лв. Така те са „спестили” над 5000 лв. от местен данък и такси за вписване. Деянието е наказуемо с глоба по Чл. 125 от Закона за местните данъци и такси. Информацията за тези сделки е изнесена още през 2009 г. от в. 24 часа и е потвърдена с данни от Агенцията по вписванията, съдебно решение на ОС – Кърджали и имотната декларация на самия Цацаров, който е отбелязал за 2008 две имотни придобивки на своята съпругата по 59 604 лв.всяка.“ - https://bivol.bg/cacarov-imoti.html
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Улицата се казва "РАКОВСКИ", а НЕ "РАКОВСКА" бе СЕЛТАЦИ.
5
Светослав Минеков относно присъдата на Иванчева: „Това е позор за съдебната ни система, гавра с правосъдието, съпроводено с публична инквизиция и унизителна реабилитация на превзелата ни политическа престъпност. Този акт ме изпълва с отвращение и погнуса, напомня за средновековие, Вишински и „Народен съд". Възможно ли е изобщо да има право в превзетата от олигархична диктатура държава? Нима не съзнавате, че законът днес е превърнат в цинизъм, мракобесие и отмъщение. Законът се превърна в пожеланата и практикувана перверзия на управляващата каста. Закон за закрила и утеха на управляващата сган.“ – 17.04.2019 г. (www.dnevnik.bg/analizi/2019/04/18/3421435_velislav_minekov_bih_jelal_broiat_na_grajdanite_da/?ref=home_layer2)
6
Кап Oт още не сме забравили аферата Костинброд в сравнение с муцинката и неговите лакирани нокти които прибират пари и плямпане на откровенни лъжи в ефир ,но ти си недостижим в престъпленията които извърши !
7
Цолова и тя има палати по драгалевци И АПАРТАМЕНТИ купени с незнайни пари ...или по точно с пари взети под масата , тъй като за да задава само удобни въпроси към червената номентклатура е взимала мЕжду 7 и 10 000 лева на предаване и така и опетнявала цялото предаване и телевизията ...ТЕ И ЗА ТОВА Я ИЗГОНИХА , ТЪЙ КАТО СЕ ЗАБЕЛЯЗВАШЕ ЛОША ТЕНДЕНЦИЯ НА ВЪПРОСИТЕ КОИТО СИ БЕШЕ ПОДГОТВИЛА ПРЕДНАТА НОЩ ..
8
отговор на коментар
Желая да изкупя имотите на семейство Панови на цена 2 пъти по-висока от декларираната,за да изкарат по някой лев бедните ангелчета.
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
да благодарим на управляващата мафия
11
ГОВОРИ НЕБИВАЛИЦИ , ПРЕДИ ВРЕМЕ И ТОЙ ИМАШЕ САМО УДОБНИ ВЪПРОСИ КЪМ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БСП - ту ..щадяха ги ..НЕ ИМ ЗАДАВАХА НЕУДОБНИ ВЪПРОСИ ...ПОСЛЕ ЧАААК ТРЪГНА НА КОМПЕНСАЦИИ , ЗА ДА НЕ ГО ЗАПОДОЗРЯТ ЧЕ ПРИГЛАСЯ НА БСП ..-ту ...но е твърде късно .ЕМПИРИЧНОСТТА В ЖУРНАЛИСТИКАТА Е ВАЖНА ЗА САМАТА ЖУРНАЛИСТИКА ...А НЕ ДА СЕ ГОВОРЯТ ВРЕЛИ - НЕКИПЕЛИ
12
искаш да кажеш ,че без да искат от герберастката печатница напечатали 400 000 бюлетини повече и ги бяха разпределили в двойни дъна и надписали по градове ?
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Ка путе, точно ти ли се изказа
15
Дудука да каже защо бе изгонен от БТВ.
16
Бареков да си спомни как прибра десет милиона от цветан василев. Големи пари за прекратен договор. Дали по този начин не бе финансирана партията на бареков. Всички са едни л....., да не стане както при политиците. Никой политик отначало не искаше да рови, до като не се размириса.
17
отговор на коментар
Ул. се казва Георги Сава Раковски . Личи че си цървул. Мини поне веднъж по нея и тогава говори. О да там има театри , няма бинго и чалга , а това те спира. Сори СЕЛТАК
18
не е ли някакъв професор в Консерваторията и сега се прави на политик. Гледай си нотите бе умирисник.
19
Точно Бареков да се прави на мъж журналист
20
А по-важното е че Виктор Николаев когато и да си получи заслуженото - все ще е късно! Много долни и срамни неща извърши този плужек и крайно време е да бъде пометен, защото вече е НЕТЪРПИМ! Дано новия собственик на НОВА чуе гласа на хората!
21
работи в частна фирма и може да получава и милион.Проблемът е когато работиш за 2-3 хиляди,а харчиш стотици хиляди.
22
Виктор Николаев може да е всякакъв,докато Бареков за мен,е никакъв.Да пригласяш на Борисов в определени моменти и да мислиш,че това ще ти докара някакви плюсове,е смъртно заблуждение.Един друг пловдичанин,който се зове Гърневски,го мразя от дъното на гръбначния си мозък,но той има физиономия.Той има теза която защитава всеки ден.Да ходиш по сайтове,студия,редакции като свободен електрон,да бълваш заучени клишета,ето това те обезличава,дори и да тръгнеш да се движиш на четирите си "крака".
23
Чета и се чудя, явно ДИДУКО го е закъсал за пари, щом е пристана на ПЕДЯЛКО. НИКОЛАЙ, ДУДУК пак си на губещата страна, парите са временни, а авторитета е вечен. С участия като в ПИИ.. Ш СИ ОБРЕЧЕН., падението е пълно. По ниско никога не си бил. Много"здраве'
24
Ами отивай да повръщаш бе джендър смотан ,присъдата на бръснарката е справедлива,аман от защитаващи корупцията и кражбите русофилски мърши!
25
Има новина и тя е ,че твоята политическа кариера приключи!Така,че дудук ставай даскал и млъквай,никой не те слуша
26
Дудуков е тотално КАПО......ПЪТНИК запътил се към безвремието на жалкия си животец
27
От къде този неграмотен селяндурин дошъл от бедната провинция какъвто е водещият на сутрешното предаване в Нова телевизия Виктор Николаев има толкова пари?! Как така се изкарват такива пари за толкова кратко време от пребиваването му в София?Този човек е неграмотен и не случайно е поставен на това място. Кой го поставил и кой го държи в Нова телевизия с тази неграмотност? Милен Цветков е същият неграмотник като Николаев и слава Богу, че го разкараха от телевизията. Бареков не беше лош журналист, но ужасно глуповат от просташка напереност.
28
Разкудрявйй , иде девети май! Дудука ти май ще излезеш наше момче.
29
Ха, ха, ха, много мил и драг стана напоследък Дудука на сайтчето-кенефче ПИК, всеки ден се "радваме"на светлото му образце и какво ли го направи така гъст със сайбийчето на кенефа, ама да не би да подготвят и някой "танц"с него,който ще видим скоро! Не ни карайте да чакаме!
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Бареков е прав!Изключително слаб журналист и некоректен!Има вид на Джендър!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 21850
архив

За младите девойки нищо не е така привлекателно, както дебелият търбух на заможния дядо.

няма нови новини
Днес: 282
hot
най-четени новини в момента
сега
2619
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Да ругаеш и блъскаш полицаи, а премиерът и МВР да ти се извинят? Може, ако си журналист в "Клуб Зет" и "Свободна Европа". Пияният Боришев към униформени: "Тъпанари, боклуци, тумбаци, ушеви, мразя ви! Освен че съм пиян, съм на наркотици!" После блъска униформен и... вика адвоката на Иванчева (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТИ)
x
АПОКАЛИПСИС: Аномалия в Слънцето вещае края на Земята
x