Вход
София
Времето в София 10 o C

САМО В ПИК: Кметът на Бургас Димитър Николов с горещ коментар за похвалите на Деси Радева: Радвам се, че като жена е оценила старанието ни! Ще имаме изненади и на Нова година

САМО В ПИК: Кметът на Бургас Димитър Николов с горещ коментар за похвалите на Деси Радева: Радвам се, че като жена е оценила старанието ни! Ще имаме изненади и на Нова година

на 16.12.2019
91629
16
САМО В ПИК: Кметът на Бургас Димитър Николов с горещ коментар за похвалите на Деси Радева: Радвам се, че като жена е оценила старанието ни! Ще имаме изненади и на Нова година
Автор: ПИК
16.12.2019
16
91629

Тотално раздвоение в президентската двойка лъсна преди ден след бурните похвали на Десислава Радева за най-видния кмет на ГЕРБ - градоначалникът на Бургас Димитър Николов. Докато мъжът й Румен Радев само си търси поводи да хули правителството и управляващата партия, неговата половинка не можа да скрие възторга си и похвалите към доброто управление на Николов.

Овациите от страна на Десислава Радева са за прекрасния облик на града не само през летния сезон, но и зимата. Морския град е преврънат в една коледна приказка, а всеки ден има културни мероприятия, които привличат все повече и повече туристи.

Потърсихме за коментар зам.-председателят на ГЕРБ и градоначалник на Бургас по повод думите на Десислава Радева. Ето какво сподели той пред нас.

"Не знаех за тези нейни думи, но се радвам. Такава оценка само може да радва и мен, и бургазлии, за които работя с екипа ми и правим всичко това в името на нашя град. 

Хубаво е, че тя като жена оценява красотата на зимен Бургас, защото обикновено в града се случват повече събития и е празничен през летните месеци, когато е сезонът и има повече туристи. 

Желанието ни е да имаме гости и туристи и през зимата и да създадем настроение и на тях, и на жителите на града за празниците. Елхата ни наистина е много красива, отделяме специално внимание на украсата в целия град. Отделно всеки ден имаме някакви мероприятия, с които да зарадваме бургазлии", коментира Димитър Николов. 

Кметът на Бургас е доволен, че това се забелязва не само от жителите на града, но и от хора като президентшата Десислава Радева, които живеят другаде и могат да дадат безпристрастна оценка. 

"Всичко това се постига с много работа, няма друго ноу хау. Иска се работа. Сами организираме всичко, защото в общината сме смазан и добър екип. Хората, които отговарят за културата работят също неуморно и се виждат и резултатите. 

Всеки ден имам събития и най-вече се стараем те да са свързани с децата, защото така освен, че ги образоваме, им даваме и възможност да се изявят. Сцената ни е в централната градска част и там могат всички школи от града да се покажат и представят дейността си по време на новогодишните празници. Това е важно, за да се даде възможност за презентация на творчеството им и така да имат стимул да работят и за напред с децата", разкри още Димитър Николов. 

"За Нова година чакаме в центъра на Бургас всички жители и гости, за да посрещнем заедно 2020 г. със специална програма. Тази година ни гостува Берковската духова музика, така че веселието е гарантирано и се надявам да сме заедно в добро настроение", анонсира още кметът на Бургас. 

Специални изненади от общината ще са и приготвена баница с късмети и вино за всички, които ще дойдат на площада в новогодишната нощ. 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33295
архив

- Здравей, приятелю! Колко време не сме се виждали! Вече ожени ли се, или продължаваш сам да си готвиш?
- И едното, и другото.

x
САМО В ПИК TV: Моделка на Божков роди тайно от софийски топ ерген
x
Социолози определиха идеалната възраст за щастлив брак
x