САМО В ПИК: Лена и Миро кръстиха дъщеря си на метри от дома на Кирил Петков - никой от "Промяната" не дойде на ритуала (СНИМКИ)

Епицентър

САМО В ПИК: Лена и Миро кръстиха дъщеря си на метри от дома на Кирил Петков - никой от "Промяната" не дойде на ритуала (СНИМКИ)

130850
преди 4 часа
САМО В ПИК: Лена и Миро кръстиха дъщеря си на метри от дома на Кирил Петков - никой от Промяната не дойде на ритуала (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Голям ден за вечните годеници на "Промяната" - Лена Бориславова и Мирослав Иванов! Депутката и бившият зам.-председател на Народното събрание спретнаха кръщене на дъщеря си Деа, която навърши 1 годинка на 19 септември.

препоръчано

Случайно или не ритуалът, в който Деа бе въведена в християнската вяра, се състоя буквално на няколко метра от дома на Кирил и Линда Петкови - в Православния храм "Свети Седмочисленици", видяха единствено фоторепортерите на ПИК.

На събитието обаче не се появи нито началникът на Бориславова, нито някой друг от колегите й от ППДБ.

Напълно е възможно някои от депутатките в коалицията, като например бившата секретарка на Христо Иванов - Надежда Йорданова, с която през седмицата дружно не успяха да защитят предложението за отстраняването на шефа на Антикорупционната комисия, да са уважили събитието по-късно, на маса.

Кирил Петков обаче със сигурност не е присъствал на тържеството, тъй като се прибира от Вашингтон. Какво прави там ли? Отиде да интервюира таксиметров шофьор и сервитьорка за Тръмп или за Камала Харис ще гласуват, и да си щракне селфи пред Белия дом, докато в парламента вървяха ожесточени дебати за поста на антикорупционния шеф Антон Славчев.

За ритуала в "Свети Седмочисленици" се събраха най-близките роднини на Бориславова и Мирослав Иванов. За себе си Лена избра непретенциозна рокля, комбинирана с велурени мокасини. Макар кръщенето да е считано за един от най-светлите празници в живота на всяко християнско семейство, депутатката не се бе постарала дори си направи прическа или да се доразкраси с малко грим. Разбира се, тези типично женски табиети никога не са задължителни...

За срещата й с отчето в храма Бориславова премени дъщеря си със сладурска бяла поличка с множество воали. Плътно до двете дами бе сестрата на депутатката.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК