САМО В ПИК: Линда в депресия - Лена направи ето ТОВА (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

САМО В ПИК: Линда в депресия - Лена направи ето ТОВА (СНИМКИ)

585143
на 08.12.2023
САМО В ПИК: Линда в депресия - Лена направи ето ТОВА (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Преди дни Линда Петкова имаше двоен повод да празнува - поля рожден ден и взе българско гражданство. Сега наближават най-светлите празници в годината - Коледните, но на жената на Кирил Петков сякаш никак не й е светло в душата.

А поводи за това - колкото си пожелаеш. В деня, в който канадката показа през Фейсбук документа от правосъдното министерство, че вече е гражданин на България, мъжът й Кирчо бе засечен на вечерна разходка с Лена Бориславова и бебето й. Нещо повече - тя си пусна снимка от дюкянчето за гофрети, залепено точно до входа на кооперацията, в която сем. Петкови живее на столичната улица "Цар Иван Шишман". 

Точно медийната шумотевица около това отмина и Линда трябваше да понесе нов удар - разбира се, и този път от същите герои - мъжа й и колежката му, с която камера ги засне да влизат в Airbnb-квартира през една ранна неделна утрин през 2021 г. Тази седмица Бориславова придружи Петков на събитието "Банкер на годината", на което присъстваше в ролята на параван влезе и  премиерът Денков.

Тази серия от събития явно е дошла в повече на бившата премиерша. Миналата вечер Линда Петкова преживяваше тежък момент, а това пролича от поведението й в социалната мрежа, забеляза ПИК.

Малко пред полунощ съпругата Кирил Петков сподели на стената си във Фейсбук една след друга две меланхолични песни - "Far from Any Road" ("Далеч от всякакъв път") на американското музикално дуо "The Handsome Family" и "Trouble Ahead" ("Предстоят неприятности") на "Joanna Jones as The Dame".

По-късно през нощта видеата бяха изтрити и днес последната публикация на Линда е рекламна, свързана с продуктите, които е подготвила в сладкарницата си за Коледните и Новогодишни празници.

Не за пръв път блондинката демонстрира в социалната мрежа поведение, което подсказва, че се намира в труден период. И преди се е случвало късно вечер, вероятно останала за поредна нощ сама, да споделя депресиращи видеа, което след това да трие.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 52
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК