Вход
София
Времето в София 9 o C

САМО В ПИК: "Мисис Баба Вселена" Дони Чачова с ексклузивни разкрития пред медията ни за акцията на прокуратурата срещу съпруга й - кой стои зад проверките срещу кмета на Стрелча (СНИМКИ)

САМО В ПИК: "Мисис Баба Вселена" Дони Чачова с ексклузивни разкрития пред медията ни за акцията на прокуратурата срещу съпруга й - кой стои зад проверките срещу кмета на Стрелча (СНИМКИ)

на 14.03.2019
169965
21
САМО В ПИК: "Мисис Баба Вселена" Дони Чачова с ексклузивни разкрития пред медията ни за акцията на прокуратурата срещу съпруга й - кой стои зад проверките срещу кмета на Стрелча (СНИМКИ)

12 март, вторник, бе доста необичаен за едно от известните ВИП-семейства у нас. През деня прокуратура и икономическа полиция щурмуваха община Стрелча заради кмета й Стойно Чачов по сигнал за принуда, граничеща със злоупотреба с власт. Часове по-късно съпругата му, "Мисис Баба Вселена 2016" Дони Чачова, "поведе хорото" на лудото моминско парти на Софи Маринова. 

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Спецакция на "Икономическа полиция" в община Стрелча

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Спецакция на "Икономическа полиция" в община Стрелча

Служители на „Икономическа полиция” от...

на 12.03.2019

Репортер на ПИК се свърза с Дони Чачова, която сподели своята версия за акцията срещу съпруга й и разказа любопитни детайли около партито на Ромската перла и предстоящата й сватба:

- Г-жо Чачова, последните дни бяха доста емоционални за вас - докато трябваше да организирате моминското парти на Софи Маринова, в Стрелча, в общината на съпруга ви Стойно Чачов, течеше проверка на прокуратурата... 

- Да, така е. Емоциите обаче бяха само най-хубавите. Партито беше изненада за Софи и много се постарахме с останалите момичета. Единственото, което я бяхме предупредили е, да си освободи деня, да няма ангажименти и да дойде в "Романтика Фешън", уж за проба. Основната ни цел бе да я накараме да се почувства щастлива. Направихме й хубава фотосесия, снимахме я на Ротондата, след това пред "Александър Невски". Всички бяхме с червени рокли, а беше много студено, но в същото време много весело и емоционално. Софи беше на седмото небе от щастие.

Същинският купон бе в ресторанта на хотел "Феста", където я очакваха още много близки до сърцето й дами, а украсата с червени рози и балони бе приказна. Тя непрекъснато повтаряше "Това съм го гледала само по филмите" и не знаеше коя от нас да прегръща и да целува. Партито от моминско прерасна и в ергенско - 2 в 1. Бях се уговорила с Гринго и Лоренцо да заповядат на купона заедно с още няколко приятели. И вече в момента, в който Гринго дойде, Софи бе на върха на щастието... Те не могат и час един без друго. Не го пуснахме обаче лесно, защото все пак това парти нали някой трябва да го плати... Гринго започна да вади пари, но да мине само със 100, с 200 лева - абсурд...

- И в крайна сметка за колко лева "откупи" булката"?

- Даде всичките пари, които имаше в джобовете си, не ги преброихме. Парите не са толкова важни, защото той каза: Дадох ви всичките си пари, но аз вече съм й дал сърцето си!

- Това, което се случваше по същото време със съпруга ви в Стрелча, не помрачи ли по някакъв начин настроението ви?

- Категорично не. Как да помрачи настроението ми нещо, което не ме притеснява с абсолютно нищо. Такива проверки се извършват ежеседмично, всички кметове се проверяват. В нашата държава законът гласи, че всеки гражданин има правото да отиде и да подаде сигнал. Пак казвам, такива проверки се извършват непрекъснато, просто хората не го знаят. Не само кметове, и бизнесмени, и всякакви други политически фигури биват проверявани.

- Но вие сте напълно спокойна, така ли. А съпругът ви?

- Разбира се, не съм трепнала нито за миг, защото никой не познава съпруга ми по-добре от мен. Ние сме честни, почтени хора, занимаваме се с благотворителност непрекъснато, но не даваме гласност на това. Използвайки популярността си, макар да не харесвам тази дума, се опитваме да правим добро, стремим се бъдем в полза на хората около нас. И това, че някой търси предизборно отмъщение и подава сигнали срещу мъжа ми, това само може да ни накара в отговор да правим още повече добро. 

- Значи допускате, че всичко това се случва неслучайно точно сега и става дума за чисто предизборна атака?

- Да, дори ще има още много такива. Въпросът е дали те ще станат публични или не. Всеки здравомислещ човек знае, че всичко това е част от предизборната игра. Вероятно има хора, които имат апетити към поста на съпруга ми и са избрали този начин. За жалост в България начинът да бъдеш забелязан, е да очерниш другия. Вероятно защото не притежават качества, някои хора избират да изпъкнат не по почтен начин, а на гърба на другия. Всичко това не ме притеснява. Всеки публичен човек знае много добре, че има хора, които го харесват и които не го харесват.

- Остават 10 дни до сватбата на Софи. Вече готови ли сте с огранизацията?

- Детайлите ще запазя в тайна, за да бъдат изненада за младоженците. Опитвам се да направа нещо различно и красиво, нещо, което знам, че те харесват. На тях съм казала да бъдат спокойни, всичко останало ще бъде така, както те го обичат. Поисках от тях просто да ми се доверят и те го направиха, за което им благодаря.

- Очакват се стотици гости, с какво ще ги впечатлите, как ще ги изхраните?

- Менюто ще бъде изискано и много голямо. Тъй като се предвижда сватбата ще продължи до късни доби и имайки предвид, че започваме да посрещаме гости от 19 ч., каквато и вечеря да предложим, след няколко час пак ще са гладни. Затова имаме следястия, и още следястия... Имаме и една приказно красива торта.

- Тъй като Преслава не бе на моминското парти на Софи, феновете се питат дали помежду им всичко е наред и дали на сватбата си булката ще има кума?

- Преслава не бе на моминското парти, защото имаше участие. Знаете, че със Софи едва стиковаха ангажиментите си, за да намерят дата, на която да са свободни и двете. Софи дори имаше планирано участие на 23 март и не искаше да го откаже, за да не разочарова хората. Аз дори се пошегувах направо да си уговори участие и на 25-ти. 

Сподели:
Напиши коментар »
(21)
1
БОЙКО Борисов и ЛАУРА КЙОВЕШИ СА ЮМРУКА СРЕЩУ КУРУПЦИЯТА У НАС
2
На тая баба,че и направим трътката на геврек ...
3
ЕГАТИ ПРОПАДНАЛАТА ДЪРЖАВА....ТАЗИ ЖЕНИЧКА СЕ СМЯТА ЗА ПОПУЛЯРНА И ИЗВЕСТНА....МЪЖЪТ И ЯВНО СЕ ИЗАВЯВА КАТО ДЕСПОТА НА СТРЕЛЧА! .....И ТОВА СА ВАЖНИТЕ НОВИНИ ЗА НАС!! ПРОСТО ОТВРАТИТЕЛНА ДУХОВНА НИЩЕТА И СМРАД!
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
i as bih se bkliu4il s goliam merak
6
Чалга до пълно видиотяване!
7
Нахалство, простащина, чалга! Формулата за успеха в България.
8
Пруститутките на П.-ър,д,диялко са взели четирицирена сума с две единици одпрет и две нули одзат. След като Питека му показа колко му пука за грапавите им езици, явно са се заклелли да накарат Иван Евстатиев да изглежда като ангел, или Румбата Петков, баш бандита, е отворил кисето с ени руски джобни за захарно петленце.....
9
УЖАС............... Господ да пази Бьлгария,но май вече и той е вдигнал рьце
10
Ами така е, още не са прибрали реколтата, за да имат пари, а няма как Райхсфазан да са им отпуснали потреубителски кредит, ама може и да са.. Ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!
11
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 8 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
12
Век, на подобни кухи лейки,са лепвали прозвището Шантиклер" ( нар. долнопробна ,ефтинджос мурва,която сама се величае,че е нещо изключително! Няма нищо общо с модното течение Шан,т и клер( дано не греша) на водещи френски модлиери! Нашите,са правили жалки опити за имитация! Та и тези- днешните ! Престояли кифли на рафта,със прогнил пълнеж- жив шантиклер от 21" век! Но тогава са ги пращали в СПА център! Да ринат гюбре,и да копаят царевица и слънчоглед! Сега са " каймака на обществото" и ръсят бисери!
13
Екзотични екскурзии с какви пари тази баба прави, от кметската заплата....
14
https://www.youtube.com/watch?v=_bVq4bcdnjU
15
КОЛКО К-УР-ВИ НА ЕДНО МЕСТО
16
Донке , Донке , селското в теб си остана.
17
До 12... "Шантиклер" означава, нещо ново, невиждано. Изразът, "Нова мода шантиклер" за пръв път започва да се ползва в Русе около 30-те години на XX-ти век. Общо название за всяко модно нововъведение. Подобно на днешното "ново двайсет". Идва от френски: chanter-пея, clair - чист През 50 те г. на 20в. след ВСВ, при ранния Соц, когато старото градско население се размеси със селяндурския манталитет на огромния наплив от примитивната партизанска рода, купонната система, гладът, тоталната липса на светска информация и "превъзпитанието" в Белене, Скравена и Ловеч, този израз, забравен, вече не се използваше, а се замести от " Шантонерка"-лека жена, проститутка. Също жена, която "шантори", т.е. ходи с много мъже, жена на която и играят очите и си го търси.
18
Какво моминско парти на женичка на бая години,женена и развеждана???
19
Чалгарка до чалгарка!
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Първо тя, се казва Донка, което предполага "благородническия" й произход от село Долно Средно У.ино и от там - самочувствието до небето. Минала през Вальо топлото и още безброй, сега трепери да не вкарат поредния спонсор в затвора. Ко ша прай тогаз? Кой ше я бръсне за слива?! Притеснена е бабата.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 17245
архив

Любими, наистина ли съм ти единствената?!
- Вие какво - май всички сте се наговорили днес...

няма нови новини
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
сега
1360
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ВМРО закрива предизборната си кампания в Елин Пелин - Джамбазки: Знаем как се пази българският патриотизъм и родолюбие, за нас България е верую (ОБНОВЕНА)
x
ЦЕНЗУРА ИЛИ... Роботи филтрират коментарите в интернет
x