САМО В ПИК: Мъжът на Наплатанова от Би Ти Ви приет във ВМА с коронавирус след купон с Румен Радев

Политика

САМО В ПИК: Мъжът на Наплатанова от Би Ти Ви приет във ВМА с коронавирус след купон с Румен Радев

217887
на 23.10.2020
САМО В ПИК: Мъжът на Наплатанова от Би Ти Ви приет във ВМА с коронавирус след купон с Румен Радев
Автор:   ПИК

Скандалът с корона кризата около президентството се разраства. Три дни след като Румен скри контакта си със заразения ген. Димитър Петров, заради което бе изгонен от Естония, списъкът на болните военни расте. ПИК научи, че във ВМА с коронавирус е приет един от най-близките на Радев пилоти - новоназначеният от него за командир на базата в Граф Игнатиево Николай Русев, който е съпруг на новинарката от Би Ти Ви Габриела Наплатанова.

препоръчано

Русев е приет в болницата, тъй като не се чувствал добре още на третия ден след купона на военните миналия петък, за който ПИК разкри, че се е провел в резиденция "Лозенец". Там Радев заедно със заразения ген. Петров цяла вечер е поливал празника на ВВС заедно с още над 100 военни и целия генералитет. На партито маските и дистанцията са били мираж и резултатите не закъсняват. 

Все още няма яснота дали някой друг от екипа на Радев или генералитета е заразен покрай разпищолването им по време на чума, но е ясно, че коронавирусът пълзи с пълна сила и в Би Ти Ви, където работи Наплатанова, както също само ПИК разкри. Мистерия остава дали с бума на вируса в телевизията има общо семейната дружка на Румен Радев, която освен, че е имала контакт със заразения си съпруг, в понеделник и вторник пътува с цялата делегация на президент от общо 33 души до Естония и обратно. А в самолета по признания на журналистите не са носени маски. Без такава е бил и самият Румен Радев, който си приказвал свойски със заведените от него до Талин репортери на връщане от Естония. 

Така под заплаха всички те са поставени и заради контакта си с Габриела Наплатанова, която пък след това си е общувала и с колегите си от Би Ти Ви. Ситуацията в нюзрума на медията вече излиза извън контрол и броят на заразените расте, но ръководството продължава да мълчи, както направи това и самият Радев и хората му, както и всички заведени от него в Талин 10 журналисти от удобните му медии. 

Вчера от Министерството на отбраната съобщиха, че всички контактни на ген. Димитър Петров ще в неделя са били уведомени, че той е заразен, което означава, че Наплатанова и мъжът й също са знаели, че може да са носители на коронавируса. Въпреки това в понеделник, досущ като семейните си приятели Радев и жена му Деси, Наплатанова заминава с оператор за Естония. 

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да се грижим за кожата, след като минем 40-те? САМО ЗА ДАМИ: Как да се грижим за кожата, след като минем 40-те?
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Министрите на Румен Радев се оправдават за главоломните цени на тока (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Министрите на Румен Радев се оправдават за главоломните цени на тока (НА ЖИВО)
ново
Днес: 217
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това