САМО В ПИК: Народната любов ли? Поругаха ГРОЗНО непорочния академик Денков (СНИМКА)

Акценти

САМО В ПИК: Народната любов ли? Поругаха ГРОЗНО непорочния академик Денков (СНИМКА)

376885
на 29.05.2024
САМО В ПИК: Народната любов ли? Поругаха ГРОЗНО непорочния академик Денков (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Доскорошният премиер Николай Денков, който се отрече от билбордовете, взривили предизборен скандал между ГЕРБ-СДС, ДПС и ППДБ, изпита задочно "народната любов".

препоръчано

Неизвестни лица поругаха грозно непорочния академик, обозначавайки полов атрибут върху един от въпросните билбордове, които с решение на ЦИК трябва да бъдат демонтирани.

Читатели на ПИК изпратиха снимката на редакционната ни поща. Кадърът е от Стара Загора и е направен в предиобедните часове на вторник.

Точно това предизборното послание с червения член върху Денков би следвало да изкара пълен мандат - до изборите, или поне до изтичането на срока, за която е платено на фирмата, изработила билборда.

Това е така, тъй като с решението си от снощи ЦИК нареди само на областните управители на области с административни центрове гр. София и гр. Пловдив незабавно да премахнат съответните материали на териториите на двете области.

Тоест нареждането на ЦИК не касае другите области. В случая, след народното творчество върху Денков, Борисов и Пеевски получават отчасти възмездие заради незаконното използване на снимките им в рекламата на "Промяната".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК