САМО В ПИК: Общински съветник на ВМРО от Бургас с коментар за родител А и родител Б в системата за първи клас

Животът днес

САМО В ПИК: Общински съветник на ВМРО от Бургас с коментар за родител А и родител Б в системата за първи клас

37758
на 31.03.2019
САМО В ПИК: Общински съветник на ВМРО от Бургас с коментар за родител А и родител Б в системата за първи клас

Последвайте ни в Google News Showcase

Сериозен джендър скандал гръмна в Бургас по-рано днес. В сайта на общината в тестовата все още система за кандидатстване за първи клас, баща и майка са били заменени от "родител А" и "родител Б". 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"След като разбрах това нещо проверих в сайта на общината и там пише майка и баща", каза ексклузивно пред ПИК общинският съветник от ВМРО в Бургас Георги Дракалиев. 

"Ако преди това е пишело "родител А" и "родител Б", то значи някой сериозно трябва да отговори на въпроса, защото в българските документи и закони не съществуват такива термини като "родител А" и "родител Б", а има само майка и баща и това го има навсякъде. Не смятам, че някой се е объркал и е заменил майка и баща с родител А и Б", продължи той.

"Дано да не е някаква манипулация и някой да прави скандали, защото напоследък се нагледахме на много добри изпълнения с фотошоп. Но ако е така наистина смятам, че е недопустимо и трябва да се направи една проверка и да се разбера кой го е допуснал", завърши Дракалиев.

Проверка на медията ни установи, че "родител А" и "родител Б" са премахнати и вече фигурира "майка" и "Баща". Все още не е ясно дали става дума за провокация или за грешка. 

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ ПО ТЕМАТА В ПИК! 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков: Борисов и Пеевски подвикваха на Желязков от първия ред и той нарушаваше правилата. Те не притежават тази държава (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков: Борисов и Пеевски подвикваха на Желязков от първия ред и той нарушаваше правилата. Те не притежават тази държава (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК