САМО В ПИК: Пипи крие внучето от Сашо Диков - водещата се барикадира с бебето в замъка на...

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК: Пипи крие внучето от Сашо Диков - водещата се барикадира с бебето в замъка на...

86707
на 25.03.2019
САМО В ПИК: Пипи крие внучето от Сашо Диков - водещата се барикадира с бебето в замъка на...
Автор:   ПИК

Сашо Диков с нетърпение очаква появата на първородния си внук. Но понеже едно щастие почти никога не е пълно, ще му се порадва само за кратко. Единствената дъщеря на Диков, Петя Дикова, крои планове да напусне столицата, малко след като дари живот. Припомняме, че Пипи очаква първа рожба от поета Илиян Любомиров.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Бъдещият баща е изключително грижовен за своята половинка. Преди има-няма три седмици тя отвободи стола на водеща в Би Ти Ви, за да се подготви за раждането на детето си. Пипи е редуцирала светските си изяви до минимум, но през седмицата се присъедини към новата кампания на ДНК - "Направи го сега". Дикова пристигна подкрепяна от своя Илиян, а той като вярно куче пазач я освободи от себе си само, докато любимата му се изявяваше за кратко на сцената.

Приближени до Пипи издават, че тя още се двоуми дали да роди по естествен път или със секцио. Няма обаче две мнения по въпроса къде ще отглежда сина си. И сега внимание - бебето ще се шири в истински замък, съобщи ПИК TV. Точно така - бъдещите родители ще напуснат София в посока курортна Лозенец, където майката на Дикова Аня Пенчева притежава огромна къща.

От години актрисата прекарва лятната си ваканция в имението, което се намира във вилната зона. Достъпът до сградата, която прилича на средновековен замък, е ограничен с няколко бариери, през които се преминава само с магнитни карти. Под къщата, буквално на няколко метра, има уединена плажна ивица, която ползват само Аня и семейството и до която се слиза с построена за целта стълба.

В имението на Пенчева внукът й и родителите му ще се радват на спокойствие и морски климат. Петя е планирала бягството от София и за да не стават със сина й обект на папараци, предаде още светското предаване на ПИК TV - "Жълтите новини".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК