Вход
София
Времето в София 4 o C

САМО В ПИК: Професор доказа - Мая Манолова не е юрист и няма право да е адвокат

САМО В ПИК: Професор доказа - Мая Манолова не е юрист и няма право да е адвокат

на 09.09.2019
452333
113
САМО В ПИК: Професор доказа - Мая Манолова не е юрист и няма право да е адвокат
Автор: ПИК
09.09.2019
113
452333

Разкритието, че Мая Манолова има съмнителна диплома от Москва, разбуни духовете сред обществото. Докторът по философски науки и преподавател по философия в "Софийския университет" проф. Здравко Дунов публикува и допълнение към разследването на ПИК за комсомолската школа, която е завършила Манолова.

Дунов дава да се разбере, че всъщност кандидат кметицата и бивша омбудсманка, станала такава, заради юридическото си образование, всъщност няма такова. Професорът е категоричен, че Манолова не може да бъде адвокат с изкаран няколкомесечен курс и да се води юрист. 

Ето какво разкрива проф. Дунов по повод това дали е адвокат или не Манолова: 

1. Адвокат ли е Мая Манолова:

ЗАКОН ЗА АДВОКАТУРАТА

Глава втора.

ПРИДОБИВАНЕ ПРАВА НА АДВОКАТ

Чл. 4. (1) Всеки дееспособен български гражданин може да стане адвокат, ако отговаря на следните условия:

1. да има завършено висше юридическо образование;

2. да има придобита юридическа правоспособност;

3. да има най-малко две години юридически стаж;

4. да е положил предвидения в този закон изпит, освен в случаите на чл. 6, ал. 3;

5. да притежава необходимите нравствени и професионални качества за упражняване на адвокатската професия.

2. Има ли Мая Манолова завършено висше образование по право?

Държавен вестник, брой 9 от 27.I

НАРЕДБА ЗА ЕДИННИТЕ ДЪРЖАВНИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ ПО СПЕЦИАЛНОСТТА "ПРАВО"

НАРЕДБА ЗА ЕДИННИТЕ ДЪРЖАВНИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ ПО СПЕЦИАЛНОСТТА "ПРАВО"

Приета с ПМС № 343 от 30.12.1994 г.

Обн. ДВ. бр.9 от 27 Януари 1995г., отм. ДВ. бр.31 от 12 Април 1996г.

Отменена с параграф единствен на заключителните разпоредби на Постановление № 75 на Министерския съвет от 5 април 1996 г. за приемане на Наредба за единните държавни изисквания за придобиване на висше образование по специалността "Право" и професионална квалификация "юрист" - ДВ, бр. 31 от 12 април 1996 г.

Чл. 1. (1) Висше образование по специалността "Право" се придобива в юридически факултет на българско държавно или недържавно висше училище, създадено в съответствие със Закона за висшето образование.

(2) Висши училища, които не осигуряват спазването на държавните изисквания за специалността "Право", не могат да приемат студенти и да издават дипломи в съответствие с чл. 30 от Закона за висшето образование.

Чл. 2. (1) Лекционните курсове по задължителните учебни дисциплини се организират и провеждат от хабилитирани в съответната научна област преподаватели, които провеждат и семестриалните изпити.

(2) Лекционните курсове на не по-малко от половината от задължителните дисциплини, включени в учебния план, се преподават от хабилитирани лица на основен трудов договор в съответния факултет.

Чл. 3. Студенти в юридическите факултети се приемат чрез писмен конкурсен изпит.

Чл. 4. (1) Обучението по специалността "Право" продължава не по-малко от 9 семестъра.

(2) Завършилите образованието си по специалността "Право" получават диплом за висше образование и професионална квалификация "юрист", а придобиват правоспособност след стаж, организиран в съответствие със Закона за съдебната власт.

3. Мая Манолова няма минимума от 9 /девет/ семестъра обучение като редовен студент по ПРАВО. Тя е учила 4 /четири/ семестъра в курс по магистратура, организиран за лица с НЯКАКВО висше образование, но НЕ и ПРАВНО ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ.

ПРАВОСПОСОБЕН ЮРИСТ ЛИ Е МАЯ МАНОЛОВА?

ПО КАКЪВ НАЧИН МАЯ МАНОЛОВА СЕ Е РЕГИСТРИРАЛА КАТО АДВОКАТ в град КЮСТЕНДИЛ?

Сподели:
Напиши коментар »
(113)
1
Какво направиха през тези 10 години за България арогантните безмозъчни крадливи герберасти дебили едно голямо нищо нито увеличиха пенсиите на нас Българите здравеопазването е гола вода сега сме много по зле отколкото при Симеон Сакскобургготски.При царя бяхме много добре герберастите и техните лакей дойдоха на власт съсипаха и унищожиха България.Хората които защитават герб са облагодетелствани и имат много голяма изгода от сегашното крадливо управление.
2
Арогантните крадливи безмозъчни герберасти дебили и техните лакей умират от страх октомври губят кметските избори догодина губят изборите за парламент няма да могат да крадат от държавата както го правят сега отиват в небитието където им е мястото и затова квичат на умряло.
3
Тя няма да става главен прокурор, а кмет
4
Всичката и работа на Манолова е измама.
5
Каква стана тя - циганска работа!?! Съд за ИЗМАМНИЧКАТА!
6
До тролчето ,,златина,, Преди 10г.заплата 100$,сега 1000$.
7
Само да попитам, защо Костинбродската пиростия, ще замени заплати от 8000лв. с три пъти по малка, и куп държавни привилегии, като на активен борец, ако не се кани да краде, какво друго! Да не би и нея да я изнудва с някакви снимки, от тъмното и минало, като годеницата на кандидата от Да България. Защото до последно казваше и се кълнеше, че няма да се кандидатира, и че проблемите на хората, са новото и амплоа, както и борбата с монополите, и хоп в дълбокото в услуга на червените олигарси и червената мафия и на същите тия монополи, а хората кучета ги яли. Също да попитам, какви постове е избрала за мъжа си, както и за мафиотите братя Галеви и контрабандиста Фози. Защо не ги е поканила в инициативния си комитет тях и Мишо Шамара, с когото митингуваше за да даде шанс на Олегарски. Какви постове е предвидела за Пеевски, когото посочи за шеф на ДАНС, и за Дудука с когото организираха Костинбродския преврат. И не на последно място питам сестра Главица, Какъв пост е подготвила, за търговеца на наркотици сводника мангал рапъра Ванко - 1, за когото измисли специален закон, с който го освободи предсрочно от затвора. За чалгарката Анелия, Криско, за човека на Иванчева хваната с подкуп, Вапцаров, както и за червените олигарси бр. Динев няма да питам. Няма да питам и за за легиона от олигарси и мафиоти с които си е имала работа, защото няма да ми стигне един живот. Ето това ви предлага червената латерна, управлението с марката на братя Галеви. Затова не вярвам, че ние софиянци ще изберем една проскубана червена коткудякаща кокошка, пред един трудолюбив и доказал се кмет. Кон за кокошка, няма как да стане...
8
Мая има няколко виши, ама незапочнати, точно с такива кадри работим, всички удобства осигурени.
9
ХОРА , А , А , КАТАСТРОФА , МАЯ РАЗПОРЕТИНАТА , ЗАПОЧВА С ЛЪЖА ! НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ ! НАРОДЪТ НЕ ПРОЩАВА НА ТАКИВА УРУСПИИ !
10
Разпореждам да се преустанови плащането на трола ни "ZLATENA" поради това, че иска да изкарва пари по метода "COPY / PASTE", който прилага навсякъде... И без това парите ни са на свършване, а и трябва да връщаме НАДВЗЕТИТЕ СУБСИДИИ...
11
Антимедия, прочула се с извратени публикации е постигнала договорка с прокуратурата. Държавното обвинение няма да се самосезира за публикациите и няма да проверява офшорки и милиони на собственика с произход КТБ. Срещу това издателят на немедията организира „марш за законност: „за“ Гешев, против олигархията“. Идеолог и вдъхновител на сделката е известен едрогабаритен депутат-олигарх. При сключване на договорката той хихикал: Най-големият олигарх организира марш срещу олигархията… Преди правихме кампания срещу вредата от цигарите, а контрабандирахме цигари, ха-ха... Не е ли велико! Обичам тая държава - в краката ми е! "Е, и с наша подкрепа", - скромно допълнил един от магистратите. Дупе давам в подкрепа, - бодро се включил и водещият антижурналист.
12
отговор на коментар
И ОМБУДСМАН НЕ Е ИМАЛА ПРАВО ДА СТАВА.
13
Аз защититавам свободата на словото при ПИК, че тая уруспия си е показвала най милото за пари, и си е навирала разни неща. Кой и е виновен, че е мислила с курабията си не зглавата.. Порно артистката Чичолина също си показваше карантията, но никой в Италия не квичеше, че я показват гола и надупена, пред разни тъпкачи. Една селска пръчка, подлуди държавата, като командва клепоухия пъпчив Каун, сега се канят още уруспии да ни управляват и правят на луди. Това ли е морала в Импексовата паралелна държава, за която квичи Импексовата болшевишка курабия, проститутки, осъдени рапари наркомани и сводници, чалга корвети, и комунистически държанки, обслужвали дъртите членове на политбюро, и разни измекяри и криминални елементи на прехода. Не благодаря, ще изберем почтените хора за кметове и съветници, корветите и травестити, са за бардака!!
14
Червената пчелика Мая се оказа с черни точки по крилата. Аман от червени калинки...
15
Тя ще е КМЕТ НА СОФИЯ ...ПИК ....не ви ли стана ясно...?
16
БСП ТАЧИ МНОГО ИЗМАМИТЕ И ИЗМАМНИЦИТЕ, КОНТРАБАНДИСТИТЕ, ПРИВАТИЗАТОРКИТЕ, НАЛИ СА ТЕРОРИСТИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ?
17
Мая е мошенник...КАЛИНКА .....това е скандал.
18
ДА , ЗАПОЧВА ДА СТАВА ГОРЕЩО ! КОЙТО ЛЪЖЕ И КРАДЕ - В ЗАТВОРА , У..Й И БОЙ ЯДЕ ! КАЗАХ ! ЧУ ЛИ мая ?
19
А ти сутринта пили си хапчетата ???
20
Като чуя за култура и се хващам за....Г-жа Габриел заслужено получава ресора Образование и култура. Родена и израсла в китното погранично помашко-циганско градче Хаджидимово сред бурени, кокошки, каруци и боклуци тя се откроява сред своите връстници и с лекота завършва супер престижните езикова в Кюстендил и Незнаен университет в Пловдив. След това завършва в Бордо. Регион известен с лозя и вина, но не и с Алма Матер. Като образователен Еврокомисар тя има амбицията да уеднакви матурите по литература в целия ЕС и отсега предизвиква бъдещите випускници със следната тема за есе: "Как станах Премиер: Пред мен стоеше хамлетовата дилема дали да продължа да чета Винету люпейки тиквени семки или да грабна филията с мас и да гоня топката по безкрайните тучни ливади.Как бихте постъпили Вие? Дискутирай и анализирай"
21
Манолова е калинка от най-висша класа ! Чл. 9. (Доп. - ДВ, бр. 20 от 2018 г.) За омбудсман се избира български гражданин с висше образование, който притежава високи морални качества, доказан опит в сферата на правата на човека и отговаря на условията за избор на народен представител
22
Imenno s tezi kliuki,razpravii,skandali,intrigi GERB veche gubi pochva pod krakata si Horata sa otvrateni ot iztochnici na vsichki pikanterii kato Anton Todorov,Trabata, Draganov i sie, a shtom iztochnika ne e chitav i donosnichestvoto mu e pod samnenie,ne vi li e iasna tazi jiteiska pravda !!!!!
23
Откога да станеш кмет се изисква завършено юридическо образование?
24
Мая е Калинка, повтарям Мая е.Калинка)/|;) Мая е Калинка, повтарям Мая е Калинка)/;|?)(!
25
Ami BACETO BOKO kak beshe kmet na Sofia bez IURIDICHESKO OBRAZOVANIE!?! koga gi ruchahme jabetata,vie kade biahte !?!?AAAAAA
26
отговор на коментар
Е, да ама, за Омбутсман се изисква. А, тя е излъгала !
27
Манолова се оказа Необразована Измамника,Браво!!!:):):)От комунист какво друго да очакваш освен измами,кражби и лъжи???:):):)
28
...............ЕИИИИ ПИКЕЗ.....ШЕИ СТАНЕ СТРАШНО АКУ ПОЧНАТ А СЕ ВАДАТ ДИПЛОМИ НА ДРУГАРИТЕ !.........Е БАЦО.......ДОКТУР...... ПОЖАРНИКАРЗКО ДЕЛО......... РАЗГАВАНЕ НА МАРКУЧ ПРЕЗ ГОРИСТА МЕСНОС..........ИЛИ ДРУГИТЕ ?.......МИ АНХЕЛ НАИДЕНОФ.........МИ ВАШТА КУ.РВА НЕНЧОФ ?.......МИ АРИЗАН......БИКОФ......А МАРКУФ ?......НАИШ ЛИ КВА ДИПЛОМА ИМА ?......ША ПАДНЕТЕ !.......МИ ВЕЛЧОФ С ПИДЖАКА НАМЕТНАТ.......МИ МИКОФ ПРЪХУТНЯКА.......МИ ПАРВАНОФ ГОЦЕ ИЛИ ВЕЛИКИЯ ИСТОРИК КАРАКАЧАКОФ ?.......ИЛИ ВОЛЕН СИДЕРЬОФ !........МИ УТ 240 ПРАСЕТА........220 ТРЕА СИ ОДАТ ВЕНАА БЕ ПИКЕЗ !........МИ ТРЕА ПЕЧАИТНИЦА ЗА ДИПЛОМИ ШО СИЕ БАЛО МАИКЯТА !.......МИ ЦЕЦКО.......МИ ЦАЧКА.....МИ ФИДОСКА......МИ ФАНДУКЯТА ?............ВИЖТЕ И ДИПЛОМАТА И ША УМЕРЕТЕ БЕ !.......
29
Отдалече личи колко е елементарна и проста нахалница Костинбродската заговорничка! Трябва да отговаря за всичките си действия за Костинброд и измамните дипломи!
30
отговор на коментар
Розови мечти вече 30 години, Ама дето се вика " Не св отказвай от мечтите си" ПРОДЪЛЖАВАЙ!!!
31
Ексклузивно в Пиш, следобед Gang Bang между Рудолф, Скрападжията и Биков. Снимачен екип Бареков и Гърчевски. Предупреждавам не е за хора със слаби сърца. А и от шефа честит празник на най големите комунисти симпатизанти на най комунистическата партия Герб - Шайка. Наздраве и успех нас червеното знаме роди ни.... ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
до Златена:"безмозъчните и крадливи герберасти" увеличиха пенсиите - минималната от 85 лв сатна 220 - здравеопазването ни е на "толкова ниско ниво" че нашите сънародници използват отпуските си и идват от чужбина да се лекуват тул.Златейке ти май не живееш в реалността - колко беше минималната заплата и пенсия при царя - помниш ли или сега си в състояние на амнезия.Когато един премиер е добър повтаря мандата си и го потретва.Кокато е въздухар - отива в небитието - за пример Сакскобурготски и Станишев.Анадънму.Много си злобна бе душу - ти си от хората дето чакат някой да ги оправи.Е няма такова животно.Работиш,развиваш се получаваш повече.
34
Тоя " професор" е смотан шебек-ето ЗАКОНЪТ ве шайкаджии...ЧЕТЕТЕ.... Чл. 9. (Доп. - ДВ, бр. 20 от 2018 г.) За омбудсман се избира български гражданин с висше образование, който притежава високи морални качества, доказан опит в сферата на правата на човека и отговаря на условията за избор на народен представител. Чл. 10. (1) (Изм. и доп. - ДВ, бр. 20 от 2018 г.) Предложение за избор на омбудсман могат да правят народните представители, парламентарните групи и юридически лица с нестопанска цел в обществена полза. (2) (Изм. - ДВ, бр. 20 от 2018 г.) Народното събрание избира омбудсман с явно гласуване. Избран е кандидатът, получил мнозинство повече от половината от гласувалите народни представители. (3) В случай че при първото гласуване никой от кандидатите не е получил необходимото мнозинство, произвежда се второ гласуване, в което участват двамата кандидати, получили най-много гласове. При второто гласуване за избран се смята кандидатът, който е получил гласовете на повече от половината от гласувалите народни представители.
35
Препоръчвам ви да започнете статиите си посветени на Манолова със.....БЪДЕЩИЯ КМЕТ НА СОФИЯ МАЯ МАНОЛОВА....еди какво си...и за вас ще е по добре....)))))
36
На другарите всичко им е позволено. Те си имат имоти по рождение и по право и са най-компетентните по всички въпроси, най-добрите бизнесмени и най-добрите управленци.
37
№ 23- не че го знаеш, но ти се опитваш да прилагаш метода "ABERATIO ICTUS" по казуса !!!. Не трябвало "завършено юридическо образование" за кмет ?! А за АДВОКАТ ?!! Нека тази измамница и фалшификаторка да обясни публично как се е регистрирала и е "адвокатствала" близо 20 години, дори издигайки се до секретар на САК-Кюстендил ?! Чакаме публичен отговор от тази Адв.колегия ! В друг коментар в ПИК вече апелирах компетентните органи да се самосезират за очевидните ДОКУ- МЕНТНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, които не са сами по себе си, а са свързани с други ПРЕСТЪПЛЕНИЯ !
38
Най-отворените журналисти от ,тв,що не запитат Майчето какво е учила и доучила.Има ли диплома,няма ли. Па да взема да ги покаже тези дипломи.
39
отговор на коментар
Мaма tи шeeба , в yсtенцaта шtи сeра. Нaмери си друг ник , нe се зaкачай с мен:Мaма tи шeeба , в yсtенцaта шtи сeра. Нaмери си друг ник , нe се зaкачай с мен:-(
40
Иване виж ся.....за състоянието на една ЗДРАВНА СИСТЕМА се съде по фактора СМЪРТНОСТ..... ето данни за 2019г в ПРОМИЛИ.........България е на ПЪРВО МЯСТО У СВЕТА..... Bulgaria (15.433) Ukraine (15.192) Latvia (14.669) Lesotho (14.144) Lithuania (13.737) Serbia (13.194) Croatia (13.17) Romania (13.099) Georgia (12.816) Russia (12.785)
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
Този професор, ако наистина е истински макар и по философия няма да опри до този по рн оггр афски сайт
43
Адвокатите защо си мълчат! Нали много скачат иначе! Да кажат! Да каже и министерство на образванието ,- дали тази комсомолска диплома е за висше образование! После, нека не философ , а друг компетентен орган или човек да каже дали четири семестъра в икономическия са достатъчни за юрист. Защото се иска и определен хорариум за часовете. Освен това никъде не прочетох да е карала законен стаж за придобиване на тази специалност...
44
С тези долни компромати смятах да гласувам за Фандъкова , но вече ме е гнус от подетата й кампания! Това не е спортментско. Ше й тежи на съвестта!
45
Со паре всичко става, особено, когато си политик! Не търсете подкрепа от адвокатската гилдия, защото голямата част от тях са неправомерно адвокати!
46
А голи снимки на Манолова нямате ли....
47
Като "подкарахте" Манолова, довършете работата:1. Журналистическо разследване за болница/и на мъжа на Фандъкова - в София и в Сливен, където е отгледан и пораснал - каква е, откъде парите/колко струва, как се издържа, т.е. от заплатите ли им, и т.н.;2. Журналистическо разследване за мъжа на Манолова-А.Найденов и неговата "структура", най-вероятно НПО /в Бг-то има доста такива с подобна - сигурност - територия на "изследване"/, по какви проекти е кандидатствал, кои е спечелил, абе, с две думи, откъде са парите, защото наем може и да не плаща, обаче всички струва пари.
48
Аз имам смътен спомен, че Мая Манолова е завършила специалност "Право" и е придобила степен "магистър по право" в Благоевград. Или Бургас, а може би Велико Търново. Всеки случай, не в Софийски университет "Св. Климент Охридски" или пък в Нов Български университет.
49
Голяма ирония и майтап, Великата Манолова бе Омбудсман, институция, която трябва да защитава ПРАВАТА на гражданите, а самият Омбудсман се оказа "менте омбудсман", защото няма ПРАВНА квалификация и е подвела Парламента, партиите, обществото, че е юрист. Това е измама и Прокуратурата, трябва да се самосезира. Затова, когато водѝ, уж люти битки с Топлофикацията за сметките, длъжниците и частните изпълнители и закони уж пѝса, се получи "напънала се планината и родила мишка", то дори и мишка няма. Същото стана и с банките и лихварите (бързите кредити), само голям рекламен джангър дигна, големи закани, Голям Балон- Мая, Велик Закрилник, ама на Галеви и Ванко1, накрая Спихнат Плондер, като Омбудсман. Но, липсата на юридическо образование не и поречи за аферата Костинброд и Закона "Ванко 1", със скандалната поправка на чл. 155 от НПК и да предложи за председател на ДАНС Делян Пеевски, и назначаването му . А, върхът на наглостта ѝ, е меракът да става Кмет на Столицата, най-богатата, но и най -образованата и претенциозна Община и за пореден път да измами гражданите, в съюз с прегладнялата и овълчена, "червено-синьо-зелена и джендерска", или в резултат, Кафява! антинародна паплач. Власт!, Власт и кинти! Но има Бог!
50
Не разбрахте ли ,че Мая Манолова , Костинбродска аферистка, Кюстендилска слива ,изпечена лъжкиня - НЯМА ДИПЛОМА за нищо! ИМ- от Москва - обучавало Мая за снайперист,няма диплома, няма нищо. Ако тя имаше каквато и да е диплома, щеше досега сто пъти да я покаже. Пълна измама е сестра Галева - такива са и тези от инициативния й комитет - взаимно се крепят , кухи лейки. Само с мегафон и надвикване , манипулиране , лъжи цял живот - това е лъжливото овчарче.
51
Осата Галева ще излезе по-голяма лъжкиня и самозванка от Нинова!Чукала се с кмета и от секретарка е повишена в адвокатка,по нейния почин и Деса Генчева се чука с Радев и я повиши в президентша!
52
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
53
Така става , когато ламтенето е повече от моженето. Ако си стоеше на синекурната длъжност омбудсман, подарена й от Борисов и ГЕРБ , които неистово мрази , нямаше никой да разбере , че червената калинка е неграмотна. За длъжност протестър и критикар досега никой не се е сетил да й поиска диплома. Ами сега , що ще прави осичката зимъска? Свърши й панаира, не може и адвокат да стане … в бюрото по труда !
54
СЛЕД КАТО НЕ Е ДИПЛОМИРАН АДВОКАТ , А МЕНТЕ ТРЯБВА ДА Й СЕ АНУЛИРАТ ВСИЧКИ СПЕЧЕЛЕНИ ДЕЛА, ПРОЕКТОЗАКОНИ, ПРИЕТИ ЗАКОНИ И ДА ВЪРНЕ ГОЛЕМИТЕ ЗАПЛАТИ ОТ ПО 8 000 ЛВ.? САМО МИЛИОНИТЕ ОТ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ОТ КОСТИНБРОДСКАТА АФЕРА ДА ЗАДЪРЖИ!
55
отговор на коментар
Не се изисква висше още по-малко юридическо образование. Питането е дали е това за което се представя. Да покаже какво е завършила щом се парадира с образование.
56
отговор на коментар
Драгалевските комуняци уважавате само медията XVIDEOS.
57
отговор на коментар
Десният адвокат Мими Кюстендилски да каже!
58
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
59
имала диплома за шантонерка на КГБ,ама ний нали сме държава на комунегите,на мангалите “ало“, на ДДС измамниците и не обръщаме внимание на нищо,та я оставихме таа червена шантонерка да се налодува и напалува,да натвори даже и изборни кодекси,дет никой и до ден днешен не може да се оправи с тях,ей тъй,без никой с пръст да я докосне!!??Ако беше в Америка,щяха да я вкарат в затворът доживотно за държавна измяна и за гавра с конституцията и законите на правовата държава,каквато би трябвало да бъде и България като член на ЕС!!!
60
Не си прав,караше стаж в кревата на юрист в Кюстендил, при това явно и се хвалеше,че това била голямата и любов!!!!!
61
И какво? Хубаво си пишем тук за една мръс ница, измамни ца, бандитска под лога, "адвокатка" без образование, и прочие, и прочие, и прочие...Дали НЯКОЙ, примерно прокуратура, адвокатура, Народно събрание, ще се трогне от воплите народни, искащи възмездие. Колкото се трогнаха от изнесените документи за богоугодните "дела" на биволицата от Крушовица. Гарван гарвану око не вади. Но споко! Божият гняв ще си каже думата по някакъв начин в най-скоро време...
62
Мястото на тая ШАНТОНЕКА е в ЗАТВОРА и да върне всички заплати придобити където и да се е подвизавала НАКУП В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА! Стига вече им се разминавало на ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ! Искаме ПРЕСЛЕДВАНЕ и на Грипена за неправомерните заплати на Деса -мерцедеса и наемите... къде ги търсите престъпниците бе институциите, та те са пред очите ви, а вие нехаете? ДО КОГА ЩЕ ЖИВЕЕМ с ПРЕСТЪПНИЦИТЕ без да си платят за далаверите???? ЗАТВОР за нехранимайковците!
63
отговор на коментар
Точно при дедо ти Сакскобурготски ми умря внучето от левкемия, и то ненавършило 3 годинки. И не ставаше въпрос за лечения в чужбина, а имаше точно тогава , и от неговите гавази разпореждане да се лекуваме по районизация, т.е. дори със собствените си пари не можехме да го доведем в София, а трябваше да го лекуват в провинцията. А там пък ми сервираха редовно : "Трябва по протокол да му влеем еди какво си лекарство, но го нямаме, ако го закупите - ще му го влеем " Да мълчиш, като не знаеш нищо за истината, не си отваряй устата. Сякаш хомоитерапевтиците са аспирин или аналгин и се намират под път и над път, намерих аптека, готова да го закупи лекарството от вносителя и да ми го продаде, но вносителят пък заяви, а-а-а-а-а , не може, само по 10 флакона продаваме, кво като ви трябват само 4, ще ги продадете другите бе. Симеон ти Сакскобурготски !!!!! Мърша такава, не прави сравнения друг път, чу ли !
64
отговор на коментар
Е нали щяха да загубят и евроизборите ? А какво стана ? Така че трай и не приказвай глупости ! Боклук червен !
65
manlova.kazi...za..diplomata...za...kostinbrot..za..galevi..i...oresarski...
66
manlova.kazi...za..diplomata...za...kostinbrot..za..galevi..i...oresarski...
67
А бе х--у--ьо, да не би досегашната кметица да е завършила девет семестъра по право. Го начукам на голата ти глава, която вероятно и отвътре е същата.
68
А нещо да се каже за "юридическото образование" на бившата правосъдна министърка, а професоре?2wxy
69
Джасим така хубаво ви го наджаса
70
отговор на коментар
Има но хората ще намразят жените
71
НАСТОЯЩАТА КМЕТИЦА НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛА, ЧЕ Е ЮРИСТ , А УЧИТЕЛ , А, ГАЛЕВИЦА , БРУТАЛНО МАМИ , ЧЕ Е ЮРИСТ . ЧЕРВЕНИТЕ ПИРУСТИИ СТАВАТ МНОГО ОПАСНИ , А КОТО ЗНАЕМ, КОЛКО СА АЛЧНИ,КРАДЛИВИ , БЕЗ МОРАЛНИ И ЗЛОБНИ / вижте им лицата , когато говорят- изкривени от злоба и омраза/ КАКВО ОЧАКВАТЕ ,МЕД И МАСЛО ................................КАКТО СА ИЗГЛАДНЕЛИ И ОЗВЕРЕЛИ, САМО ЧАКАТ ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ДЪРЖАВНИЯ КОКАЛ И ТОГАВА - 67 И ТИ ЩЕ ПРОУМЕЕШ, ЧЕ МОЗЪКЪТ ТИ Е ПРОМИТ , АМА КЪСНО ЧАДО .................... ГЛЕДАЙТЕ РАДЕВ И РАДЕВИЦА И ПЪЗЕЛЪТ СЕ ПОДРЕЖДА МИГНОВЕННО
72
В такъв случай последиците са следните : срещу Манолова трябва да бъде образувано наказателно дело за измама или за документно престъпление. Тя е упражнявала неправомерно професията адвокат в продължение на години. И второ: да се потърси отговорност от съответната адвокатска колегия- вероятно тази в Кюстендил- как е допуснала това. Също- да се сезира Висшия адвокатски съвет, там има контролен съвет- как е станало това грубо закононарушение ?
73
отговор на коментар
В Благоевград дипломите ги раздават както едно време раздаваха мекиците на последната спирка на трамвай №5. Имаше един виц: защо влакът стои само пет минути на гара Благоевград ? Отговор: защото, ако стои повече, всички пътници от влака ще получат дипломи от ЮЗУ- това е местния "университет". Преди години имаше един мошеник, който се представяше за адвокат и даже бе обзавел "кантора" на Витошка, събра сума ти пари от наивни хора, после духна към Виена и сега се крие там.
74
отговор на коментар
Опитай се да го обясниш на празноглавият дъртак!
75
отговор на коментар
Тъпа ку*во с "легендарното" руско име Катюша, идея си нямаш какъв PR направихте на кандидат кмета! Идея си нямаш колко хора ще гласуват в тази ситуация за него! А ти и проруските ти другари вървете на *айната си в Северна Корея!
76
Такъв човек(като Мая)няма право да взема участие никъде,камо ли кандидаткмет! Прокуратурата да се самосезира и да се произнесе по казуса с дипломата й за юрист. Б.Борисов да отговори как така й удари рамо. България наистина удари дъното и е време и ние бабичките да отиваме на терминал№2. Срам и позор!!!
77
ТАКЪВ ПРОФЕСОР В СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ НЯМА!!!!! И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО!!!! Здравко Дунов е отдавна пенсионер, а преди това е работил към Философския институт на БАН.!!!
78
Тъпите комунисти да не коментират... Боклуци червени ! И на кметските избори няма да ви огрее...За пореден път ! Ей... нагли комунисти бре ! Че и повече от нагли ! Заминавайте в КНДР , барабар с Радо пъпката , Манолова и кУрнелия !
79
отговор на коментар
За 10 години ГЕРБ са увеличили пенсиите точно с 47,3% пенсиите. Справка - НСИ
80
Всички дипломи на масата !! Ако Мая не ги качи, Антон Тодоров - чака......
81
ПИК до този ли минетчия стигнах те
82
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
83
Да върне заплатата си като ампутиран. ...
84
ГОЛЯМ МАЙТАП С ТАЗИ ИЗМАМНИЦА... АКО Е ИЗЛЪГАЛА ТАКА ТЯ СИ Е ЗА СЪД....
85
ПИК , КОЙ НОМЕР ГАЩИ НОСИ МАЯ!!!!!
86
И след толкова много писане и оплюване какво следва? То за всеки се знае кой какъв е,ама роба си остава роб.
87
Колко народни парички е олапала , тая кака с лъжливи дипломи , но под крилото на комунистическата партия. Дали има и други такива комунисти ?
88
За кого става на въпрос, за Мая- по първи мъж Манолова, по втори Найденова, по трети да ли ще бъде след някоя година Галева?
89
ЗА МАЯ ПРОЧЕТОХ МЕ 85 КОМЕНТАРА НА ХОРА ОТ НАСИПНА ТА ПАРТИЯ ОПГ ГЕРБ. СЕГА НЕЩО ЗА ДА НА САМОКОВСКИЯ ЧИП С КИСЕЛ.ТЯ ЧИЙ РАБОТНИК И СЛУГА Е. ЗАЩО Е НУЖНО НЯКОЙ ДА Я ЗАЩИТАВА КАТО ВСИЧКИ ДОРИ И СЛЕПИТЕ ВИЖДАТ КАКВО СТАВА В СОФИЯ. РЕМОНТ НА РЕМОНТА И ПАК РЕМОНТ. НИКОЙ ЛИ НЕ СМЕЕ ДА Я ПИТА С 15 МИЛИАРДА КАКВО Е НАПРАВИЛА. ТА ТО ВСИЧКО ПОСТРОЕНО В СОФИЯ Е 8 МИЛИАРДА А НА НЕЯ ЗА 10 ГОДИНИ И ДАДЕ ОНЯ 15 МИЛИАРДА. ЕЙ ХОРА НЕ Я ГЛЕДАЙТЕ ЧЕ СЕ ПРАВИ НА СВЕТИЦА.ОПОМНЕТЕ СЕ. ТАЗИ. И НАЧАЛНИКА И КРАДАТ ПО 60 ПРОЦЕНТА ОТ ВСИЧКО КОЕТО ВЛИЗА В СОФИЯ. НО ЕДИН ДЕН ВСИЧКО ЛЪСВА.И ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ СЪЖАЛИМ. НЕ МОЖЕ ТАЯ ДА НЕ ВЪРШИ НИЩО ДА ПРИЗНАВА ЧЕ ГРЕШИ.АМА ДРУГИ СИ ОТИВАТ.И ПАК ДА СТОИ С ДЕБЕЛООЧИЕ ТО СИ И ДА ИСКА МАНДАТ. СТРАННО НАЛИ.ЗА МИСЛЕТЕ СЕ ЗАЩО?
90
Мая общата по известна сред хората като миризливата Кюстендилска слива която отдавна трябваше да търка наровете заради далаверата костинброд, обслужвала братя галеви орално и анално, завършила школата на КГБ да си покаже дипломите, ако има такива или ги търси като правешкия циганин до преди 1989. Да обясни с какви пари дъщеря и като студентка на 21 години си купи апартамент на пъпа на София и с какви пари си построиха с Найденов циганина палата?
91
отговор на коментар
Не намесвай Бог!Имай малко свян и повече почит към Създателя!
92
отговор на коментар
Не намесвай Бог!Имай малко свян и повече почит към Създателя!
93
Фандъкова когато говориш за работа бъди по-скромна,кривите и счупени плочки безобразията при асфалтирането,Кр.поляна и много други не говорят добре за тебе. Обърни внимание и на твоите друшки чудесната Лилето Павлова неотразимата Фидосова и мамата на държавата ЦЦ.
94
отговор на коментар
Метро
95
отговор на коментар
Като нямате адекватна информация не се изказвате.Нито за Бордо, нито за дипломите на примиера.
96
отговор на коментар
Тя няма да стане кмет, но беше омбудсман, а за това, което беше се искаше образование, което тя е фалшифицирала. Каква е гаранцията, че ще бъде честен и добър кмет, след като до сега всичко е фалшиво и е действала с измама?
97
Има юристи пти тошово време завършили в СУ, право, закриха предприятия и юрисконсулт останаха без работа, адвокат де, но с лопата да ги ринеш и ми става мъчно, кога едно ченге ги видяло на пазара чанта и си тръгнали, клошар, а мая 7000 лева заплата, алчността е болест. Данка ще спечели, защото е умна, скромна, интелигентна и сие. Лично мое виждане, а и юристи я харесват, докторите също, успех на госпожа Фандъкова, а мая от 2 стола и на земята. Зорлен гюзелик олмаз, Мая, а и в хво отзивите за 2ият ти не са положителни. Казвам от улицата. Аз само пиша казаното от тях. Не е цвете и той,.
98
отговор на коментар
1. Между тези 10 г.има промеждутък, пропускате Орешарски, подкрепен от М. КОСТИНБРОДСКА; Станишев. По тяхно време спрях евросубсидиите за корупция, по тяхно време са изнесени 55-60 млрд.евро и оставиха залегнало увеличение за заплати, а хазната беше изпразнени. 2. Правителството на ББ с празна хазна започваше от нулата. 3. Фалитът, разграбването и масовата приватизация направиха К. ИМПЕКСОВА, Р. ГЕЧЕВ, СТАНИШЕВ, Р. ПЕТКОВ, Г. ПЪРВАНОВ, КИРЧО ДОБРЕВ (валутният търговец), Г. ГЕРГОВ и мн.др.бивши агенти милионери, децата и внуци те им са днешните олигарси. ЗАЩО НЕ ЗАДАВАТЕ ВЪПРОСИ ЗА ТЯХ ИЛИ НЕ ВИ ИЗНАСЯ? Малко ли направиха от тази партия за обновена София, за градовете? Или ви тегли робската психика към комунистите? Какво наследство завариха ГЕРБ и ББ? Ако едно с-во няма бюджет, как да даде заем на съседът? Чудно ми е, колко правителства минаха и какво построиха? Освен, че ви оправиха за 800 дни. Не се притеснявайте, този път комунистите ще ви оправят за 900 дни. Но пенсионерите ще си останат само с увеличенията от това правителство. НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО! НАГЛОСТ?
99
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
100
отговор на коментар
За обнусман тябва юрид образование. Тя е излъгала... Сега ще връща парите и на съд. Та в затвора
101
Висшият адвокатски съвет да се самосезира изключи и отнеме правата й като “ юрист”, а от там директно в прокуратурата!
102
отговор на коментар
Ко стана Събченце? Излиза че Мая Галева лъже за всичко. Сега и дипломата и не е за адвокат. Абе тя голяма лъжкиня бе.Като стане кмет пак лъжи ще слушаме. Затова Мая скрий и не се търси. А на червеите боклуци ще им кажа, трайте си говеда че ставате смешни
103
отговор на коментар
Темата е Мая Крадлата, не я измествай.Ако има нещо да кажеш, кажи го.Ако не айде сиктир.
104
Аз, пък този професор за първи път го чувам. Всеки може да цитира закони и наредби, но как тя беше юрисконсулт на няколко учреждения преди време, как беше зам. председател на НС, как беше депутат без диплома за висие образование,как стават тези неща...Професорът не може да доказва нищо, има си институции - СУ "Климент Охридски", МОН, Висш адвокатски съвет, Правна дирекция на НС, а не някой си професор, който не е юрист и също няма диплома за такъв. Такова име на професор в СУ "Св. Кл. Охридски" няма.
105
Този професор е от БАН, пенсионер от сумата му и години, полковник и т.н., специалист по Аристотел, Платон и т.н Много правилно някой ги беше определил подобните нему като "синодални старци".
106
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
107
Абе пикаджиииии, тоя д-р Гьобелс ви побърка! И като народен представител и като омбусман Мая е лигитимна! Искате и диплома за юрист? Правилно! И аз искам всички кандидати за кметове на София да си покажат дипломите на юристи в т.ч. и и и белчинската даскалица.
108
Абе пикаджиииии, тоя д-р Гьобелс ви побърка! И като народен представител и като омбусман Мая е лигитимна! Искате и диплома за юрист? Правилно! И аз искам всички кандидати за кметове на София да си покажат дипломите на юристи в т.ч. и и и белчинската даскалица.
109
отговор на коментар
С тази диплома и министър на здравеопазването може да стана и кмет, но можелали да е Омбудсман
110
отговор на коментар
Никой не иска висше образование за кмет. Въпросът е- праведна ли е Мая или е лъжкиня, ментарджийка- т.е. ако незаконно е заемала позиция като е представяла нелигитимни дипломи- е това е характерно за такива като нея-..........
111
играй и печели,сигурен софтуер,бързи плащания,само за маниаци,които обичат залозите https://bit.ly/2HjuZ6H
112
Ей, ПИК, а този кога е преподавал в СУ, май никога, нали??????????
113
ха ха герберастите са в паника че ще изпуснат софия щом са впрегнали и пика с изработените в дс лаборатория "публикациики".
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
След като прокуратурата извади СРС с разговори на Румен Радев, смятате ли, че поведението му е укоримо и той трябва да бъде разследван?
Общо гласували: 1513
архив

Общинското предприятие за траурни обреди е променило името си. Вече се нарича "Довършителни дейности по клинични пътеки".

няма нови новини
Днес: 174
hot
най-четени новини в момента
сега
4562
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: В Комисията по хазарта ври и кипи! Арестите започнаха - задържан е председателят (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Не се ядосвайте, денят е за любов, смирение и прошка
x