Вход
София
Времето в София 11 o C

САМО В ПИК! Проф. Димитър Иванов потвърди - имало е есемеси от Борисов до Нинова: Ходили са за бизнес при премиера!

САМО В ПИК! Проф. Димитър Иванов потвърди - имало е есемеси от Борисов до Нинова: Ходили са за бизнес при премиера!

на 05.10.2018
126906
33
САМО В ПИК! Проф. Димитър Иванов потвърди - имало е есемеси от Борисов до Нинова: Ходили са за бизнес при премиера!

Есемес сканДалът в БСП все още се вихри и набира скорост. Близките до Корнелия Нинова и вътрешната опозиция са в стрес, след като лидерката им обявила по време на заседание на Националния партиен съвет, че Бойко Борисов й пращал SMS-и с имена на червени депутати, които ходели при него да искат разни услуги. Тя обявила публично, че ще обяви имената на "грешниците". 

Корнелия Нинова час по-скоро да обяви имената на въпросните депутати, за да се сложи край на проблема, който вреди на партията, настояват от червените редици. Тя обаче все още не изпълнява желанието на съпартийците си и ги държи в напрежение. 

Потърсихме за коментар проф. Димитър Иванов, бивш разузнавач, университетски преподавател и издател, за случващото се.

Интервю на Албена БОРИСОВА

- Възможно ли е Бойко Борисов да е пускал есемеси на Корнелия Нинова, проф. Иванов? 

- Разбира се. Бойко Борисов така общува. На Корнелия Нинова работата й е да го дразни, а на Бойко Борисов - да създава интриги.

- Вярвате ли, че червени депутати са ходили при премиера за услуги?

- Вярвам, разбира се. Ходили са за бизнес. За какво друго се ходи при премиера? Корнелия Нинова е споменала, че е получила есемеси, че "наши другари са ходили при Борисов". Скандали и разправии не е имало. Но, това е предупреждение. Ако продължат, ще си понесат последствията. Никой не иска да има троянски кон в екипа си. 

- Какви депутати са ходили при Борисов - от ръководството на БСП или от миманса?

- При премиера няма да ходят никому неизвестни хора, без позиции. Това са членове на ръководството. Няма как да е другояче. 

- Ако е Кирил Добрев, както се говори?

- Ако е той, трябва да се докаже. И той е длъжен да даде обяснение. Както и Драгомир Стойнев, ако е ходил. Той  също се е занимавал с бизнес. Стойнев беше енергиен министър. 

- Как приемате този скандал - точно сега в този момент?

- Той е елемент от политическото противопостяване между ГЕРБ и БСП. И на второ ниво е опит за създаване на лични отношения между двамата лидери. 

- Като разузнавач, работил дълги години с информация, обаче как ще квалифицирате скандала, не е ли ниско нивото?

- Ниско ниво е, категорично. Но като се има предвид интелектът и качествата на българските политици, е нормален. 

Сподели:
Напиши коментар »
(33)
1
Или по късно ще го потвърди. ПИК , питайте го отново и този път да потвърди, че има депутати за които той лично е виждал , че се срещат със Свинепитека от Банкя. Да каже имената им. Иначе вие ще продължите да го усуквате.
2
Ега ти и разузнавача. ха ха ха ха ха
3
Сега чак разбрах че при премиер се отива за бизнес .А аз си мислех че се срещат за благото на народа. Ама и аз съм един наивник....
4
Вярно то и библиотекарския се води университет, както и послушването кой с кого спи и какви вицове говори за Живков си е почти разузнаване. Защо мултака трябва да знае за смс-сите, мулти ли дърпа конците на вожда?
5
https://www.youtube.com/watch?v=DuKuGDgTXeY
6
Бойко Борисов е за Нобелова награда като най-добър интригант от висша степен, клюкар, лъжец, продал другарите си от БКП и СИК.
7
Аха, ясно, всичко разбрах. Само че малко некоординирани са въпросите и отговорите. Питат го как е хавата днес, той им отговаря какво е казал Кимон Георгиев в речта си на 9-ти септември 1944 година. Такива са интервютата на ПИК-а. Те и репортерите им такива. Днес, например г-жа главната на менажерията им ни показа организацията на ремонта на ул. Граф Игнатиев. Улицата изглежда бомбардирана и в пълен хаос, бангладешка грозотия и афганистанска организация . Най-интересното - тя ни увери, че до десет дни щяла да лъсне, като най-европейската улица в континента ни. Ами така ни унасят.
8
Не стига,че му дадоха за нищо професорска титла,сега пък го изкараха топ разузнавач.Този който оглавяваше V- отдел на ДС в които служителите и слухтяха като махленски клюкарки,душеха под юрганите на хората и съчиняваха умопомрачаващи обвинения.Боже господи....топ разузнавач.
9
Първо, Корнелия го била дразнила ...със сигурност, но тя дразни всички с агресивната си простотия! Второ," Бойко бил интриганствал", че тя откъде му има телефона ,че да получава СМС- и от него? И откъде да знае , че ще ги изнесе на Пленум и ще бие камбаната! Всъщност, тя е толкова "първосигнална",че можe и да е знаел!
10
Пукайте се от злоба, тролове на БСП, ДСБ и Дай България.
12
НАЧИ, НАРОДНИТЕ ИЗБРАНИЦИ - ДУПЕТАТИТЕ ОТ БСП ХОДЯТ ПРИ ББ ЗА ДА СИ УРЕЖДАТ БИЗНЕСА? МИЛЕЯТ ЗА БАБИТЕ, КАЧВАТ ГИ НА БУЗЛУДЖА И ТОЛКОВА? ПО МИЛ ИМ Е СОБСТВЕНИЯ БИЗНЕС, ИНАЧЕ КАК ЩЕ СТАНАТ МИЛИОНЕРИ? МИЛЕЕЩ - ДЕБИЛ - МИЛИОНЕР! НАПЪЛНО ГИ РАЗБИРАМ, НО ЗАЩО КАКАТА ИМ ПРАВИ СЕЧЕНО? ТЯ Е НАПРЕД С ДВА ИМПЕСКА А ДРУГАРИТЕ Й КАК ДА Я СТИГНАТ? А РАЗУЗНАВАЧА-БИБЛИОТЕКАР НЕ ЧЕТЕ КНИГИ, А ЕСЕМЕСИ И РАЗУЗНАВА ДЕБИЛИТЕ НА БСП!
13
Този коментар е обозначен като спам.
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Политиците били "ниско ниво", без интелект. А ти "професоре" ? Какви са тези отговори без доказателства ? И защо Премиерът е интригант ? Те в БСП ще се "изядат" и пак Бойко Борисов е виновен.
17
ПАК ЛИ ТИ, БЕ ДЕБИЛЧЕ КУТЕВО? ДАЙ НЕЩО СМИСЛЕНО, НЯКАКЪВ АРГУМЕНТ, НЕЩО ВЪВ ВРЪЗКА СЪС СТАТИЯТА, МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА!
18
ми какъв проесор е гестапото -по каквоо
19
отговор на коментар
Пич, този човек беше последния шеф на 6 отдел на ДС ,ако ти говори нещо !
20
АКО БЯХА ОСТАВИЛИ БЪЛГАРИЯ ДА ДИША СПОКОЙНО ГЕСТАПОТО НЯМАШЕ ДА ГО ИМА ! ТАКИВА НИ ЛИКВИДИРАХА КАТО НАЦИЯ ! СМРАД И ВОНЯ !
21
Ега ти гнусотията, щом тоя гнусен лизач на чалми, Гестапото пуснаха в ход, на импексовата миризлива курабия, хептен и е припарело под дебелия пърдялник..
22
Как може да има толкова гнусни хора ! Как ! Не мога да повярвам !
23
Ходят при ТИКВАТА за бизнес далавери.Ако ТИКВАТА не правеше далавери с тях, те просто нямаше да искат от него услуги.Това е поредното доказателство, че ТИКВАТА НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ЗАНИМАВА С ДАЛАВЕРИ И МОШЕНИКЛЪЦИ.
24
това майорче гестапов е минало покрай разузнаването на 10 000 км. обиновен тъп шестак. и никакъв професор-тоя няма пипе да раздели на две магарета сеното, а що се отнася до тиквата-буда що не си спомните че е бил натиснат да стане доносник на шесто за да не отиде в затвора заради лъжепоказания на бракоразводен процес, е това е всичко, ливади зелени
25
"One of the most popular calendars features a glossy photograph of the smiling Russian leader cuddling a caramel-coloured Bulgarian shepherd dog called Buffy, which was a gift from Boyko Borisov, the prime minister of Bulgaria, in November 2010..." https://www.thetimes.co.uk/article/putin-calendars-get-a-nyet-from-upset-russians-jpkftjzz8
26
Този недоправен индивид с тънки дегенеративни крачка и физика на джудже е баща на един познат изрод на име Здравков от дегенеративното сдружение на комунистическите престъпници "антимафия", това за тези, на които е интересно дегенеративното "развитие" на изродите в РБ. Предполага се, че е помак от първи клас според расовата теория за окончателно решение.
27
Топ перач и безродник - нищо друго !!!
28
Другари от комунистическият сайт ПИК, на какво този другар другаря Димитър Иванов е топ-разузнавач? Той дори не е ставал и за елементарен шпионин, но за селски интригант сигурно. Като е бил топ-разузнавач според вашите критерии, защо комунизма ви се срина за една нощ, а на великата, непобедимата Русия й остана само да плаши гаргите с бомбите си. Так-таме ги изсипва с изобилие както е в Сирия, но края й се вижда и най-накрая ще си остане в блатата на Сибир, ама ние сме в Европа за ваша тревога и сме тръгнали за ваш ужас колкото и да не ви се иска към цивилизованият свят. Такива като този „топ-разузнавач” не ни трябват и по-далече от такива профани.
29
Този бил "университетски преподавател"?????? Откога т.нар. "Унибит" се счита за университет????? Това е свърталище на ченгетата от соца и малко по-късно.....
30
Мите, какъв разузнавач си, че не си спомням!! Събираше монети и антики, друго какво, тиквата е твое мекере, не се прави на фактор, смешно е!
31
БСП ВЕЧЕ НЕ КРИЯТ ЧЕ ОБЩУВАТ С КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ .АГРЕСИЯТА НА БСП УВЛИЧА ТОЧНО ТАКИВА ЛУПМЕНИ КАТО ТОЗИ КОЙТО ИСКАШЕ ДА СЕ САМОРАЗПРАВЯ С ФАНДЪКОВА И БЕШЕ АРЕСТУВАН СЪВСЕМ СПРАВЕДЛИВО.СВИЛЕНСКИ ,КАЛОЯН ПАРГОВ ,ПЕТЪР КЪРДЖИЛОВ -ПИАРА НА ПРЕСТЪПНИЦАТА ИВАНЧЕВА И ТЕ БЯХА НА ТОЗИ АГРЕСИВЕН ИНКРИМИНИРАН ПРОТЕСТ ВЧЕРА.БСП ВЕЧЕ НЕ КРИЯТ ,ЧЕ ЗАСТАВАТ НА СТРАНАТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И МАРГИНАЛИТЕ И ЛУМПЕНИТЕ, КОИТО ЖИВЕЯТ ОТ ПРЕСТЪПНИ ДОХОДИ ИЛИ КАЗАНО ЛУМПЕНИЗАЦИЯ.ХРИСТО ИВАНОВ И ТОЙ БЕШЕ НА ЛУМПЕНА ЛИНИЯ ....ДРУГИ ЛУМПЕНИ КОИТО ЗАБЕЛЯЗАХ НА ПРОТЕСТА СА СТАНИМИР ВЕЛИКОВ-ЖИВЕЕ ОТ ПЕНСИЯТА НА БАБА СИ И Е ОТ МЛАДОСТ- ХУЛИГАН И ПУШАЧ НА МАРИХУАНА, ГЕРГИН БОРИСОВ -ОТ СПАСИ СОФИЯ-ПУШАЧ НА МАРИХУАНА МАКАР, ЧЕ Е НА МЕТАДОНОВА ПРОГРАМА ЗАЩОТО ИЗПОЛЗВА И СИНТЕТИКАТА ПИКО, РОСЕН ХРИСТОВ ОТ ЛЮЛИН -ПУШАЧ НА МАРИХУАНА, КРАСИМИР БОГДАНОВ СЪЩО ОТ ЛЮЛИН ПУШАЧ НА МАРИХУАНА...ИМАШЕ И ДРУГИ ХУЛИГАНИ НО НЕ ИМ ЗНАМ ИМЕНАТА НO СА СЪЩИТЕ НАРКОМАНИ КАТО ТЕЗИ КОИТО ИЗБРОИХ .....БСП СА ПРЕСТЪПНИЦИ И ЛУМПЕНИ...
32
Дайте му нобелова награда и суджук.
33
Всеки, които е бил облечен с власт сега пише и се прави на притискан , но "честен" радетел за благото на нацията.Тогава мълчеше и служеше в ощръб на всички ни, сега възмутено скимти и хленчи.И това е во веки веков!!!Че ще цъфти България ли? НИКОГА!!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 21522
архив

Журналист взима интервю от директора на лудницата:
- Как разбирате дали пациентът е здрав, за да го изпишете?
- Имаме стандартен тест - отговаря директорът. - Пълним една вана с вода и слагаме чаена лъжичка и черпак до нея. А след това караме пациента да излее водата от ваната. Журналистът се усмихва и казва:
- И нормалният човек взима черпака, нали?
- Не - отговаря директорът. - Нормалният човек изважда тапата.

няма нови новини
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
сега
1213
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите изслушват Сотир Цацаров за скандала с българското гражданство (ОБНОВЕНА)
x
ВЕЧЕ НЕ Е ТАБУ: Пуснаха мъжки секс кукли със специален пенис
x