Вход
София
Времето в София 27 o C

САМО В ПИК: Секс аферите на Мая Манолова (СНИМКИ)

САМО В ПИК: Секс аферите на Мая Манолова (СНИМКИ)

на 07.11.2018
352709
88
САМО В ПИК: Секс аферите на Мая Манолова (СНИМКИ)
Автор: ПИК
07.11.2018
88
352709

Истинска мъжемелачка е в личния си живот Мая Манолова, колкото и днес да се прави на прилежна госпожа и вярна съпруга на втория си мъж Ангел Найденов. Това не са забравили паметливи нейни съграждани от Кюстендил, които едва преброяват секс аферите на палавата юристка и си ги припомнят покрай опитите на омбудсмана да се прати на светица, возейки се във влака и жалейки за лимузината на НСО, която държавата й взе.

Една от най-известните забежки на блондинката е с дългогодишния кмет Петър Паунов, покрай връзката с когото се разчува окончателно, че Мая слага големи рога на мъжа си и баща на дъщеря й Ралица - митничаря Милен Манолов.

Омъжената Мая цели пет години имала пламенна любовна връзка с разведения Паунов, който поема кормилото на Кюстендил като представител на СДС. Двамата започнали страстна афера, която не била тайна за никого в малкия град и всички ги одумвали. Манолова и Паунов дори имали обща адвокатска кантора, благодарение на която успели да натрупат паричен капитал, с който пък да напреднат в амбициите за партийна кариера.  

Амбициозната Мая обаче прогресирала доста по-добре в левицата и успяла да се уреди с депутатско място, а Петър останал в Кюстендил, което станало началото на края на тяхната гореща връзка. Мая не пропускала да се завърне в родния град при своя любим, но отношенията между двамата започнали да куцат, а слуховете за неговите изневери с млади секретарки се множали, припомнят кюстендилци.

Това накарало Манолова да се оглеждала за нещо по-престижно в столицата и из партийния състав на БСП, след като окончателно била изоставена - Паунов завързал любов със своя служителка, която с днешна дата му е законна съпруга. Независимо, че омбудсманката слагала рога на своя любим в София, тя не можела да преглътне факта, че е заменена с доста по-млада и красива жена. Според градската легенда дори нападнала момичето, когато научила за връзката на кюстендилския кмет.  

Не по-малко тежко обаче било положението на Милен Манолов, който целият град одумвал като рогоносец. Като видял, че жена му няма да миряса и за да спре да му петни името, официалният все още тогава съпруг я изпреварил и пръв поискал развод. И медиите тогава помнят, че бившето червено острие с охота подписа документите, но при едно условие - не се лишила от фамилията на мъжа си, защото вече всички я познавали така. До ден днешен, независимо че има още един брак с Ангел Найденов, Мая продължава да носи фамилията на първия си мъж – Манолова.

Публично известна е и уж последната гореща афера на палавата кюстендилска юристка, която бързо успя да намери заместник на неверния Паунов с доста по-известен и перспективен мъж от голямата политика, нищо че беше семеен - Ангел Найденов. Драмите около развода на бившия военен министър могат да се опишат в мемоари, а грешната любов на Мая и Найденов е достойна за „Оскар”.

Без да се замисля за морал и етика, Манолова оплита в мрежите си женения висш кадър на БСП, като се възползвала, че той се е отдалечил от семейството си и съпругата му живее далече. Любовта между двамата пламнала още в началото на депутатската кариера на Мая, но не смеели да я показват. Дълго време се крили от всички и най-вече от законната съпруга на Ангел - д-р Нина Найденова.

„Бях съкрушена, когато Ангел ми поиска развод. Почувствах се огорчена и наранена. До последно имахме добри взаимоотношения. Непрекъснато поддържахме връзка по телефона, отнасяше се мило с мен. Усещах, че има друга жена в живота му, но смятах, че това е буря, която ще премине”, споделя д-р Нина Найденова, след като скандалната извънбрачна афера на мъжа й с Манолова лъсна публично.

Бурята обаче си имала име - Мая Манолова, която не можела да играе ролята на любовница и било важно да е официалната половинка до Найденов, за да не спира имиджът на втора цигулка в нечий брак кариерното й развитие.

Най-големият удар за семейството на Ангел е, когато Мая в свое интервю публично признава за връзката им, докато съпругата на Ангел не знае още нищо. Пред камерите Манолова не се посвенява да признае: „Ако ме питате, да, заедно сме”.  

„Жената, която сега е с мъжа ми – г-жа Мая Манолова, първа каза неща, които човешката етика и морал изискват да не се споделят публично. Разкри връзката си с него още преди нещата между нас да са окончателно приключили”, разказва д-р Найденова, която е споделяла живота си с Ангел 38 години и не е предполагала, че огромната им любов може да приключи така. Найденов обаче бил тотално оплетен в мрежите на кюстендилската юристка и  решен, че трябва да се разведе.

В първия момент Нина отказва развод. Впоследствие се съгласява и двамата попълват молбата по взаимно съгласие. Дълго време Мая и Ангел живеят без брак, защото покрай работата си и ангажиментите нямали време да се оженят. Правят го преди няколко години, когато тя предстоеше да стане омбудсман - кумуват им Весела Лечева и приятелят й, с когото живее в един дом със съпруга си, който е в кома Манол Велев - Сотир Ушев.

В същата година Манолова жени и дъщеря си. Бившият й съпруг пък и до днес си скубе косите, защото тежкия отпечатък от шавливата му съпруга още му тежи в малкия Кюстендил и често хората го одумвали заради постъпките на Мая.

Кюстендилския кмет Петър Паунов пет години живее с неразведената Мая

Бившият съпруг на Мая трудно преживява забежките на шавливата си жена

Дълго време Мая и Найден Ангелов крият връзката си от жената на бившия военен министър, но е и от верните съпартийци в БСП

След дълги години двамата се решиха да сключат брак

Сподели:
Напиши коментар »
(88)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
НЕНАЧЕСАН ОМБУДСМАН СЛАБА ИНСТИТУЦИЯ --- НАРОДЪТ НЕ ПРОЩАВА !
3
Комунягите са като кучетата -- един на друг си плющят жените и само когато вече няма накъде и кариерата им е застрашена , от зор сключват брак !
4
О подпукахме и омбусмана и той стана неудобен на Боко Тикв/оча , То кой ли е удобен на подобен старец де/бил ! Май само пед/алите от ПИК ! Тази може поне да става за секс афери , а виж да видим кога ще е статията за джендъра Цецка Цачева , травестита с неясен пол ?
5
КОрва!
6
Пик при Урешарски по-се четеще.....
7
Милене!Ти не знаеш ли,че свлачище като тръгне и жена като мръдне спиране нямат.
8
КРАЙ НА КАРИЕРАТА НА Г-ЖА МАНОЛОВА СЛЕД ТЕЗИ ФАКТИ И РАЗКРИТИЯ! НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ Й ВЯРВА И Е ПУБЛИЧНО ОПОЗОРЕНА! ТОВА Е ЛА ФИНИТЕ! ГЕРБ - ПОБЕДА - ВИНАГИ!
9
Платените репортажи(промиване на мозъци) започнаха. Бедните българи ще стават и още по-бедни щото трябва да хранят Соколчета, Прасенца, Зелени тикви и т.н.
10
и 1000 000 лв да ви осъди Мая Манолова МАЛКО ще ви е Срам за журналистиката сте.
11
30% по-висок данък МПС, 400% по-висока ГО. УРААААААА.
12
ПИК, пък аз съм виждала Мая как ходи по голяма нужда!!! Нъцки!!!
13
https://www.youtube.com/watch?v=0QFTix6bGAE
14
Мая са ибе,ле ле ллеееее!
15
Хайде сега!Вие пък сте света вода ненапита!Смешни сте,ПИК!От много напъване да орезилите някой,да не се оцапате с нещо рядко!!!!!
16
Това ако е вярно говори само, че Мая е желана и страхотна ПИ4К@, а вие само може да завиждате, защото и вие сте страхотни....4ИКИДЖИИииииииии. :-)
17
Що не пишете за моралния облик на премиера? За миската - мис мокра фланелка, т.е. "мутренската мис" от Барселона, един генетичен тест на детето и предполагаемия баща ще реши всички въпроси с властта в РБ.
18
ПИК си обича Цецка Цачева и Фидосова.
19
ТАЯ ГРОЗНА СКУМРИЯ КАКВИ ЛЮБОВНИЦИ МОЖЕ ДА ИМА?! САМО И ПРАВИТЕ БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА.
20
Е това вече е върха на падението То бива, бива, ама.......нямам думи.
21
от когото ги е страх,герб и пик,започват жълта миризлива атака !!пишете за похожденията на борисов или ще пишете когато падне от власт !!
22
Истината е ,че Манолова и Нинова ужасно си приличат - и двете са от дълбокия прованс ,мъжете им са митничари (лесни парички) ,безскруполни са ,не са гнусливи ( то зер ,да легнеш с Мавъра си е геройство) ,обичат парите ( оххх ,как ги обичат) ,за да постигнат своето са готови да се изчукат и със слона в Зоопрка , абсолютно корумпирани са ,страшно себични ,егоистични и истерични и ..... лъжата - за нищо я нямат ! Направо - еднояйчни близначки !
23
Нищо интересно за някаква червена пача... То си се знае, че за нищо не става и в личен и в професионален план... Казах!
24
Влади финансистчето отряза Мая за кола и кео от това? Десетки фирми са готови да и предоставят кола със шофьор. Жената си заслужава, върши си работата и е уважавана, много уважавана! Защо неуважаемия аналлкоблизсл:космукало на издъхнали вече Чичка от село Б, който си е неспасяем пътник към историята, се съгласява да помиярства срещу Мая? За пари или от простотия, мисля че и от двете. Да превърнеш този сайт в клоака, в кенеФ, където 'рискат 5-6 примата по поръчка, е върха на тъпанарщината и обезличаването. Каквато и да е Мая, личния и живот си е неин и тя има право да го живее както си иска. Ибс когото си иска. Дразни се падишаха, рейтинга и е много висок, ТРИ пъти над неговия. Не била морална??? А той, с мис Бикини и детенце скрити в Испания, на които е купил къща за1.5!милиона евро и изпратил още 2 милиона за да си харчи. Но изпра рьол наши пари, пари откраднати от всеки един от нас, от бебето до дядото. Отдавана се говори да се заведат дела за набедяването и обидите които се пускат тук. Ще бъде много интересно!
25
Гадно заглавие, написано от гаден слугинаж.Каква мъжемелачка с три случая. Жена ти знаеш ли с колко е спала, г-н анонимен автор.Манолова се ползва с подкрепата на хората, защото работи за тях. Политиците, които работят за себе си започават атаки срещу нея.
26
първият и мъж се събудил изтрезнял, рано или късно ще се събудят и останалите във влака, междувременно, вчера Майчето заяви, че и кабинет не и трябва, необходимо било да е по-близо до електоралните единици - ще се изнася на пейката в парка, Славчо да отдели няколко столчета, масичка и палатка за кафемашината и антуража
27
Кюстендилска слива обикаляща България със влак на БДЖ.
28
Браво Майо.Как не те е срам да носиш името на бившият ти мъж .Правиш се на чиста като кристална вода .Та с влак или автобус ти не заслужаваш и за такива екстри .Срам срам ..................
29
отговор на коментар
С каква подкрепа се ползва Манолова бе б@й ...?!? Ти пи ли са хапчетата днес?
30
Мая вече ще хoди с онзи, който и подари лyксозния джипМая вече ще хoди с онзи, който и подари лyксозния джип...
31
Маейо откажи се от фамилията на предишният ти мъж да не го позориш още . ТИ НЕ ЗСЛУЖАВАЖ ДА СЕ ВОЗИШ И НА ВЛАК .СРАМ СРАМ ...........
32
Литмара на пазара
33
Смиатам че мойта лобима полетическа партиа ГЕРБ и неиниа раководител почитниа господин Борисов да се сфети името мо ,триабва да овеличат стафките на ниаколко данака,сред който ДДС (пуне с 2 до 5%) корпуративниат и пудоходниат данък (сас не по-малко от пет %) сас тселта за да влизат повече свежи пари вав боджета.Междо време но,триабва да се вдигнат усигорителните вноски за фонт Пенсия,фонт ОЗМ и Здравно усигориаване пуне с 1,5 до два2 процента.Това е формолата за оспех за да живеем по дубре ние и нашите даца,благу дарение на повечето пустаплениа вав даржавната хазна и после два щото разпре деление и пре разпределение на боджета.
34
МАСДТУРБИРАМЕ, МАСТУРБИРАМЕ!!
35
Страшно морална. Приема вината ....с мезета, като съпартийците си. Колкото и хрисима да го дава, помним и Костинброд, и предизборните агитации в мини Бобовдол. Вълкът козината си мени. Нравът никога. ДрОгарката юристка е вълк в овча кожа.
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
ТАЯ СТАРА ЧАНТА МНОГО БАГАЖ ПРЕНЕСЛА! Да и се неначудиш човек!
38
Воят и плювните на Шайкаджиите показва колко ги е страх от Мая, как им бърка в раздрусаните ауспуси. Воят е музика в ушите на хората, които вече разбраха, че задължително трябва да се измете Суджук ефенди и слугинажа. От една Мая се уплашиха! А тя няма власт но има рейтинг, в пъти по-висок от Тиквара. Хайде умиргайте от яд, лавината идва да ви измете, герберуги-едеруги.
39
А си помисли, че хората са забравили коя е Костинбродската чалгарка! Питам, защо в декларацията й го няма имота в Рударци! Ето една добра тема за разследване!
40
В Кюстендил й викат разтУра. Това не означава шавлива жена, а нещо по-долно.
41
Колко ли,ниско трябва ,да Си паднал,за да пишеш такива Подлости,или си поискал и са отказали,това отваря Комплекс за Малоценност
42
Tая Мая ми прилича на Зарата ве, същинска, даже и като нея се зъби :-)))
43
Защо,не пишете за сексаферите на Деси НСО-то
44
Vsichki koito pishete ste pravili sashtoto,no sega ste svetci. Tova si e nein lichen jivot i taka si go jivee. A boko kato se jeni tolkova pati ,razni tam k.... bankerki,bikini i dr. nishto ne pishete. I VSE PAK MAIA PECHELI I TO MNOGO ot zlobnite vi pisania. S TEB SME MAIA, DORI I VAV VLAKA..OBOJAVAME TE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
45
Катеричка сърбеш варму!
46
Аз не харесвам Мая Манолова като жена, нито начина по който прави кариера, нито демонтстративните и автобусно-вагонни изцепки, НО КАТЕГОРИЧНО ОСЪЖДАМ ВСЯКАКЪВ ОПИТ ЗА ОРЕЗИЛЯВАНЕ, ЗА ПОДОБНО БРУТАЛНО НАХЛУВАНЕ В ЛИЧНИЯ И ЖИВОТ. И НЕ САМО НА НЕЙНИЯ. ТОВА Е ЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО И ВСЯКО НЕЖЕЛАНО ПРЕКРАЧВАНЕ В НЕГО ТРЯБВА ДА СЕ ОСЪДИ!!!
47
Тъй и тъй сте я почнали тази кюстендилска "юристка", защо не проверите как и къде е получила диплом за юрист ? По какъв начин е станало това ? Да не би да е случайно в Благоевград ? Зер за други факултети, не и стигат умствените способности. А пък Ангел от Димитровград го е хванала-последния засега- главно защото онзи имал голям член, висял му като на магаре. Така казват овенни, които са служили с него, защото Ангел е бивш овенен.
48
Нещо не сa прочели правилно, или са възприели буквално Енгелсовото съждение:....Две проституции, правят една добродетел....Но това не пречи всички издухани флигорни да се пъчат с тъмното си минало и неясното си бъдеще, пледирайки че са морални стълбове на обществото! Всичко е за облаги, пари и назначения на доходоносни служби! За братя Галеви не се споменава нищо, както не се споменава причината на Корнела да се подари РМД Техноимпекс! Да си тъпа ЛЕЙКА е простено,ако хващаш окото, но да си тъпа, лакома и нагла ЛЕЛКА е смешно, особено когато си страшна и грозна!
49
Ей №41 /някой си/- нали другарите са честни , почтени , с висок морал, а Майчето бая пъти сгазвала лука! Ама й се иска да става кмет на София - може би за да въведе полигамията !
50
ПИК, кога получихте указанията да подхванете Мая Манолова? Колко кинти ви предплатиха, и колко ще трае атаката? Кога е втората вноска на мизата? Коя от кобрите ви я подхваща? Ще питам още следващия път. Ще ви помогна и за отговорите ви.
51
@@@@@@@@@@@@@@@@@ SEX пи прави :)>
52
На коко искам да кажа , защо повръщаш приятелче и от какво ? Ако това е истина , а сигурно е така ще кажа :Пик , наглеци сте няма лошо "майчето"да си го слага , човешко е , остава друг въпроса за "големите в играта" , пълни боклуци нали ?
53
Браво на ГЕРБ прилича ми на гроб за българите.Голям бюджет направиха за 2019 година с ВДИГАНЕ на глоби,измислени еко такси които вече трудно се плащат.Данъците за старите и други автомобили които стават непосилни на бедния българин.Сега и застраховките "Гражданска отговорност".Както е тръгнало по пътищата на България ще се движат само софиянци и новите богаташи на ГЕРБ .А останалия български народ ще ходи пеш защото няма да има средства да си плаща. Гласувайте за ГЕРБ ще останете накрая и без гащи и ризи на гърба.
54
МАНОЛОВА Е СПЕКУЛАНТ НОМЕР 1 В ДЪРЖАВАТА ОСОБЕННО ОТ ПОЗИЦИЯТА СИ НА ОБЩЕСТВЕН ЗАЩИТНИК ..ОСОБЕННО С ''МАЙКИТЕ'', КОИТО БУТАТ КЛЕТИТЕ СИ ДЕЦА И ГИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА КОРИСТНИ ЦЕЛИ..
55
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
56
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
57
Пиклювци много сте долни и да докажете че не сте напишете как Вашия любимец Тиквуций си е разменил жената със свой приятел
58
То бива ПАДЕНИЕ на ПИК, ама чак толкова, не бива.Как всички се впрегнаха да търсят кусурите на Мая, защото ги е страх, че една ЖЕНА РАБОТИ в тази държава за хората, а не за собствения си джоб.Каквото и да направят управляващите и техните пионки, няма да я уплашат, защото тя, извоюва заплатите на българските работници, завлечени от чуждите фирми.И нищо чудно, тя да е следващия ПРЕЗИДЕНТ на България!
59
И за едно,Е.ане,толкоз,ГЮРУЛТИЯ.Те,от край ВРЕМЕ,СЕ ПЛЮЩЯТ,А ВИЙ,СИ ЦИВРЕТЕ.
60
отговор на коментар
като ученичка свиреше прекрасно от циганите от ГЕРБ МОЖЕ И ТИ ДА ПОСВИРИШ
61
Вземете пример от г-жа Цецка Цачева.Седи си кротко в министерството и даже не си помисля за разни неморални,смешни движения.
62
Мъдялник,ти кога ще се венчееш със Слави? Не крий греховната си любов! Да не забременееш,че ще се роди дебилче като теб...
63
Има поговорка - Де би мирно седело не би чудо видело- Та и Майчето има си служебна кола,но тя с кола на НСО иска да се вози, взеха и я и се обиди. Реши да отмъщава нае си фотограф да я снима по влакове, купета и автобуси, не спря да си прави реклама. И ето го ефекта сега ще и изкарат всички забежки, всички далаверки. Каквото повикало такова се обадило Майче.
64
Аз не разбирам защо трябва да се коментира по такъв начин личния живот на г - жа Манолова, това е срамота... Никой не знае каква съдба може да има.
65
Това, че вие сте олигофрени и никой не ви бръсне за слива не е виновна Мая. Вземете се в ръце и станете нормални хора
66
На импексовата барсала мъжа и митничар и на тая шафрантия също, и двете са плющели седесари, а сега водят БСПдирасти. Мчи то порно звездата, Чичолина е имала по малко мъже, от тия червени боклуци бе.
67
На някаква червена уруспия и викаха общата, но коя беше тя..???
68
След като и отнеха колата много бързо забрави майките.
69
отговор на коментар
Защо срам за журналистите. Нали искате прозрачност? Развалила е своето семейство . А и семейството на сегашния си съпруг. Кое е срамота?
70
Тия президент и кандидат президент ,много разгонени бе.Голямо ,,сношение",голяма размяна на партньори пада.Борливи комунисти хей.И безпардонни и Деса и Мая.
71
Не ви ли е срам днес на именния ден на Ангел да пишете тези простотии...
72
Не ви ли е срам днес на именния ден на Ангел да пишете тези простотии...
73
В грешка си - на една ГЕРБерска уруспия викаха "общата"! Почни от НСО...и карай под ред!
74
Аз, не виждам нищо недостойно в живота и поведението на Мая.Хубава, желана и умна жена.Животът е един и всеки преценява как да го изживее, а и това да смени един съпруг с друг не значи нищо особено. По тази логика какъв е един бивш държавен глава с трети брак????
75
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
76
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
77
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
78
отговор на коментар
При Тодора Живков все с коли ходехме.пеш никой не ви е виновен че сме бедни и запомнете сивото в главата определя цветното в живота.59
79
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
80
С искрени пожелания към ПИК да напишат подобна статия и за СЕКС- аферите на Бойко Борисов ! Цялото човечество знае колко ЧЕСТНИ , ДОСТОЙНИ , СПРАВЕДЛИВИ и ДОБЛЕСТНИ са журналята от ПИК ! И нищо чудно сега да правят разследвания за тайния живот на техния любим ВОЖД. За това как е изоставил жена си с невръстно дете , за да СКОЧИ при по-засуканата Цветелина , например. А защо не и за последната му изгора Борислава Йовчева ! За нея ли е къщичката в Барселона ? Кой , как , защо и кога ? Дали да не го проверят ? Надали....обаче .....евентуално.....може би.....Хайде ПИК , давайте , проверете и него де ?
81
отговор на коментар
Бива, бива да си неграмотен, да беше завършил поне второ отделение.
82
Едно е ясно - Ангел 10+ инча. Иначе нямаше да е вече в класацията на омбито.
83
Скъпи гербаджии - да ядете на Мая онази и работа.
84
ПИК, продължавате да разочаровате с елементарните си, с ОТДАВНА известни факти, които претопляте в антиММ-ракурс.Каквато явно ви е поръчката.Да бяхте разчовъркали времето м/у ПП и АН, като сте с претенции на супер професионалисти.Е, всички я познаваме тази амбициозна кюстендилсска фръцла, има си и сестри /същите!/ Цецка Ц., Цв.Кар, ДесАт, МендаСТ,КорН и др., да не се връщаме в предните парламенти, почвайки от ФХидосовата,че ще повърнем..
85
Ебли. Вото си е ебли. Во. Първият и мъж вече неможе да търка катерицата и тя си търси по твърда чамуга. Когато на една жена катерицата и остане не търкана става страшно. Катерицата започва да и дава зор и да търси търкач. Доста чамуги е изпотрошила а и тази на найденов няма да е последната. Както казват старите хора катерицата насита нема.
86
Майче,плюй им на всички завистници.Страхотна си.Няма по жива Жена от теб във властта и Парламента.ЗАВИСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
87
ЗЛАТОТЪРСАЧКИТЕ МАЯ МАНОЛАВА, ДЕСИ РАДЕВА, КУРНЕЛИЯ НИНОВА, ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА....
88
Мая Манолова беше любовница на Пламен Галев и вече 7 години ходи незадоволена откакто Галев духна от България. И Мая съвсем пощръкля.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Бихте ли гласували за партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов?
Общо гласували: 12506
архив

- Можеш ли да кажеш, че се е сбъднала някоя от детските ти мечти? - Да, когато мама ме дърпаше за косата, мечтаех да съм плешив.

 

няма нови новини
Днес: 259
hot
най-четени новини в момента
сега
2709
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Премиерът Борисов открива нова зала в курорта Албена - гледайте НА ЖИВО (ОБНОВЕНА)
x
ВНИМАВАЙТЕ! Легионерската болест дебне от тръбите
x