САМО В ПИК: Скандалната охранителка на Деси Радева несменяема в НСО - ето кого е пазила в президентството (СНИМКИ)

Политика

САМО В ПИК: Скандалната охранителка на Деси Радева несменяема в НСО - ето кого е пазила в президентството (СНИМКИ)

152512
на 22.11.2018
САМО В ПИК: Скандалната охранителка на Деси Радева несменяема в НСО - ето кого е пазила в президентството (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Скандалната охранителка в НСО, която пази Десислава Радева, е несменяема в президентството. През 2001 година шампионката по свободна борба Елисавета Толева е спечелила конкурс за службата за охрана и след това веднага е поела охраната на Зорка Първанова, съпруга на тогавашния президент Георги Първанов. По времето на наследника на Първанов Толева е във вакум, тъй като бившата съпруга на президента даде тотален отпор да е до съпруга си по време на мандата му. 

препоръчано

В следващият мандат, в който застъпва Румен Радев, съпругата отново е на линия и боркинята пак заема ключова позиция, заставайки до съпругата му Десислава Радева. Очевидно и готова да се бори с нокти и зъби за поверения й "обект".  

Година преди да постъпи в НСО, през 2000 г., Толева е в топ 10 на световното по борба, като заема девета позиция. През 1994 година печели бронзов медал на световното по борба в категория 75 кг. Тя е сред първите две-три жени, които стават лична охрана на президентски съпруги. Другата спечелила конкурс е състезателка по кърлинг. Двете са завършили Националната спортна академия.

Елисавета Толева е покрила железни нормативи за физическа подготовка и тест за интелигентност преди 17 години, за да постъпи в НСО.

Според изискванията личната охрана не бива да е натрапчива и да се набива на очи, по ръст и манталитет трябва да е като охранявания обект. Запознати с изискванията припомнят, че друго важно изискване е охранителят да може да реагира при различни ситуации интелигентно. Бодигардовете се обучават и тренират целогодишно - усъвършенстват английски, стрелят, поддържат форма.

44-годишната охранителка, зодия Овен, обаче явно е забравила някои от тези правила. Както ПИК съобщи, Елисавета Толева е влязла в сблъсък с полицията на столичния бул. Фритьоф Нансен, където се е държала агресивно при навлизане на колата на НСО в насрещното движение. Инцидентът е станал когато госпожа Радева е отишла да си сменя роклите при любимата си дизайнерка. Очевидец е заснел видеото, от което се вижда сблъсъкът между НСО и полиция (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

Сигнал срещу агресията на Толева пусна днес и кметът на Стамболийски, който я обвини в неадекватно поведение, заради което пусна отворено писмо и до шефа на службата. От сигнала става ясно, че Толева е скубала и блъскала жени в присъствието на децата им.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден на май - възможни непредвидени разходи за Скорпионите, новина ще изнерви Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден на май - възможни непредвидени разходи за Скорпионите, новина ще изнерви Стрелците
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Нинова разкри целите на БСП - защо Григорова и Йончева предадоха партията (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Нинова разкри целите на БСП - защо Григорова и Йончева предадоха партията (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК