Вход
София
Времето в София 14 o C

САМО В ПИК: СКАНДАЛЪТ ЕСКАЛИРА! Нинова не събрала сили да поздрави Станишев за избора му в ПЕС дори на Националния съвет. Социалистите бесни

САМО В ПИК: СКАНДАЛЪТ ЕСКАЛИРА! Нинова не събрала сили да поздрави Станишев за избора му в ПЕС дори на Националния съвет. Социалистите бесни

на 12.01.2019
71751
34
САМО В ПИК: СКАНДАЛЪТ ЕСКАЛИРА! Нинова не събрала сили да поздрави Станишев за избора му в ПЕС дори на Националния съвет. Социалистите бесни
Автор: ПИК
12.01.2019
34
71751

Изострянето на отношенията между лидерката на БСП Корнелия Нинова и президента на ПЕС Сергей Станишев се задълбочава още повече. По време на днешното заседание на Националния съвет на партията Нинова не събрала сили да поздрави официално предшественика си на лидерския пост за избора му на високата европейска позиция. Социалистите очаквали това да се случи, но то било подминато.

Това научи ПИК от отлично информирани източници, участвали във форума.

"Тя е изгубила всякаква мярка за приличие, изнервена е до крайна степен, тресе я някаква параноя, че наоколо има само врагове и не може да скрие озлоблението си към Сергей дори публично", коментираха пред ПИК членове на висшия орган.

Нинова направи враждебна демонстрация към Станишев още по време на избора му, като не отиде на европейския форум, който го избра. А освен това накара българската делегация, предвождана от Деница Златева да напусне заседанието в знак на протест срещу т.н. Истанбулска конвенция, в чието създаване е участвала и самата Златева, а Нинова я е подкрепила на друг еврофорум, но у нас категорично ѝ се противопостави.

До ден днешен нито лидерката, нито партията е поздравила официално Станишев за избора му за трети мандат начело на ПЕС. Премиерът Бойко Борисов и отделни социалисти го направиха веднага в лично качество, а близо седмица след събитието от Изпълнителното бюро на БСП обявиха, че съчиняват текста и че той ще бъде гласуван на заседание на бюрото. Но такъв текст така и не се появи.

На днешното заседание на Националния съвет на партията, което се провежда 2 седмици преди конгреса на столетницата, Станишев се появи за пръв път, след като бе избран за президент на ПЕС, но това също не стана повод да получи официалните поздравления на лидерката на БСП Корнелия Нинова, нито на висшия орган на партията.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(34)
1
Курнела назначи конвой на Йончева, защото е привела парите на БСП в офшорката на Елена и я пази да не избяга при парите! Двете мангалки се знаят колко са лакоми, некадърни и алчни! Как да не приватизират толкова милиони отпуснати от нас на БСП! Предната ревизия на Позитано установи 130 000лв. липси в касата, Курнела не позволява нова ревизия, защото липсите са много милионни! Ревизия на Позитано може да има, когато Курнела е на Вирджините при накраденото също както братя Галеви! Съдбата на престъпниците е показното наказание на Поли Пантев на Аруба! Светът е едно село, няма къде да се скрият престъпниците БСП-ОПГ! Вечна им памет на БСП и Радев!
3
https://www.youtube.com/watch?v=tjw9u3Zkot8
4
.............КА ЛАШТИ МААЗНИИ КУРНЕЛЕИ......ДЕСПОДА НА ЦОЦАЛИЗМА И ФРАНЦ АНАЛ БАРКОДА НА УСФЕРИПЕЛИТЕ СОСЯЛИЗТИ КОИ НИКОИ НЕ МОЕ А РААЗБЕРЕ КВИ СА !.......НО ......КУРНЕЛЕИ Е МААЗНА И ЧОРЛЯВА ПУ МНО ПРИЧИНИ......ОНА ИМА ЛОША БЕ МААЗНАЯ ЕПИДЕРМИСКА КОТУ ПУКРИТИЕ НА ДРЕВНИЯ И СКЕЛЕТ !.......НАДОЛЕ Е У ХРАСТЯЦИ ИКУЛО ПУДКАТА.......И......КЛИТУРА И ГУ НЕМА !......НЕМА ГУ !......СА ТЯ Е ПО ПУДКА БЕЗ СИГНАЛИЗАЦИЯ......И .....НЕМА ЗВУКИ ПРИ Е.БАН !.......ПРИ СЕХ НАЧИ !......А ТВА Е ПРУБЛЕМ !.......Е КИРЕ ДОБРЕФ БРАКНАЛ С ЛЕВАЯ РУКА ВААТРЕ И ИЗБЕГАЛ !......НА СЕКИ НЕ МОЕ СЕ СЛУЧИ !.......ТВА Е !........ПРИРОДНО КУРНЕЛЕИ ИЗГЛЕЖДАЕТ КОТУ ЧУВЕК !.....МА НЕ Е !.......ТВА СЕ РААЗЯСНЯВА СА НА ЕЛЕКТУРАТА !.....ШО КУРНЕЛЕИ ИНАЧИ НЕ Е УТ БСПЕ !.......МА ТВА Е ДРУГАЯ ТЕМА !.......ОН И БАЦО НЕ Е УТ БСПЕ !........
5
Защо се вълнува от опозицията?
6
Верно ли е че , слави е лумбуркал на фатмака деситу
7
Нали БКП ту умирга, Ниновица няма да бъде премиер, защо тогава само за тях пишете и плюете? Тресе ви шубето, многи ви тресе!!! Заминава си вашив Благодетел, колкото и да пазарува избори, фалшифицира и какво ли не. Хората са толкова гневни на властването му, че още едно циганско изпълнение и е готов!
8
Как ще продумат ПИКлювците, тъй като Делян им плаща да плюят просташки Преидента, Нинова, опозицията. ПИК е трибуната на Борисов и Цветанов. Той е новият Работнически дело.
9
Страх я е от Станишев, който я уволни заради далавери,от генерал Борисов и тя както Шубето Радев,се насира само от снимката му, страх я е и да не сподели съдбата на Баневи, страх я е Елена да не избяга с парите на Позитано, страх я е и от Кико Контрабандата да не посегне към касата на Позитано, защото я има за своя, както Техноимпексовата каса! Страхът изяжда душата на Нинова, която от нерви се хили шизофренично и постоянно се тъпче, но не може да изяде всичко награбено, защото Гъз Глава Затрива!
10
Нинова е пич. Яд ви е . 3 години я разбивате. а те не дърво а желязо...
11
Ядoсва се, защото вместо пaтлaк, ПEСа носи в гaщите си чyшлe._._._._._.
12
.............САМУ АКУ СТАЛИН ХИТЛЕР НАПОЛЬОНИ МУЗОЛИНИ И МАО ЦЕ ДУН НАПРААТ ХЕВИ МЕТАЛ БАНДА ......И......СА НА КОНЦЕРТ У ЗОФИЯ МОЕ А СААБЕРАТ 3 МИЛЬОНА УТ РАЗ !........И А ТУРАТ НОФ КОМУНИЗ И ПУЖАРНИКАР КОТУ ПЕРЛА У КУРОНАТА НА РОДИНАТА !......НАЧИ ?.......
13
Това значи и без тези червени изроди, но и без ГЕРБ и всички останали производни, роени за "демокрация" партии от червени изроди и доносници. 1 700 000 доносници на ДС от 1944 до 1989 година, 1 000 000 членове на БКП до 1989 година- Как да изтребиш толкова много народ без да станеш Пол Пот или Сталин, Мао или Хитлер? Може би с превъзпитателна конфискация?
14
Никой не е изненадан от поведението на Нинова и съдружници. Злоба, страх, много нервност са обхванали шефката и всички около нея... Независимо от схемата, разработена от нея и сие, няма голяма сигурност в крайния резултат! Станишев не е интригант... не е на махленското им ниво! Той е наясно с нейните схеми, и не е на селското им ниво да участва в тях...
15
Тъмните капиталисти си купиха Радев, купиха и Нинова, ама Бойко и този път ги победи за пореден път! Пореден опит за преврат се провали, защото нямат реален водач с харизма да поведе! Разбра се че Радев е отчитал летателни часове без да е летял самолет, поради липса на гориво! Качвал се е в кабината и е правил : " БРРРРРРР " дребен далавераджия, смешник за да отчита летателни часове!Трети опит за преврат, трети погром ще има на финансистите и подстрекателите му! Още милиарди ще има конфискувани за бюджетен излишък! Ако сте забелязали, полицаите са с таблети и проверяват за неплатени задължения, включително здравни и социални застраховки, освен за търсени с червена бюлетина лица! Днес ще се отчете увеличение на бюджетните приходи и разкриваемост на престъпници! Отлично, даже много добре, както би се изразил Радев по фатмашки :) На печелившите, честито!
16
МАЙ Я ТРЕСАТ ЛЮБОВНИ ПРОБЛЕМИ И ВЪЛНЕНИЯ . ЗАБИХА Й НОЖ КАКТО НЕ СИ Е И ПРЕДСТАВЯЛА . СЛЕД КАТО ЦЯЛА ГОДИНА НЕ НОСЕШЕ БРАЧНАТА СИ ХАЛКА , ГЛЕДАМЕ , ЧЕ ЧАК Я ДЕМОНСТРИРА ТОГАВА , КОГАТО ВСЯКА ЖЕНА Я СВАЛЯ - А ИМЕННО , КОГАТО МЕСИ ТЕСТО . В СЛУЧАЯ - КОЛЕДНАТА ПИТКА . ЯВНО ДОСТА КОЛЕГИ И ИЗБИРАТЕЛИ СА СИ ЗАДАЛИ ВЪПРОС - ЕСЕ ОЩЕ ЛИ Е СЕМЕЙНА ЛИДЕРЪТ , СЛЕД КАТО ДЕМОНСТРАТИВНО СВАЛИ ХАЛКАТА СИ И НА ФОТОСИТЕ ПОЗИРА БЕЗ НЕЯ . ПИТАТ СЕ - ЗА КОГО ОТ ОБКРЪЖЕНИЕТО СИ СВАЛИ ХАЛКАТА ЛИДЕРЪТ ? И ДЪРЖИ ЛИ НА СЕМЕЙНИТЕ ЦЕННОСТИ ИЛИ СЕГА Я СЛОЖИ ОТНОВО , САМО ЗАЩОТО НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА МНОГО ХОРА ЛИПСАТА Й...СВЪЗРАНО ЛИ Е ВСИЧКО ТОВА С НЕАДЕКВАТНИЯ Й ОТКАЗ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ ДА НЕ ЗАМИНЕ ЗА КОНГРЕСА...ИЗБИРАТЕЛИТЕ ПИТАТ ЗА ВСИЧКО , ЗАЩОТО НЕ СА ПОСТАВЕНИ ,,ЖУРНАЛИСТИ'' , КОИТО ПИТАТ САМО КАКВОТО ИМ СЕ ПОЗВОЛИ . КАКВАТО ТРАГИЧНА И СМЕШНА СИТУАЦИЯ ВИДЯХМЕ ПРИ ИЗЯВЛЕНИЕ НА ЛИДЕРА ОТ ЕКРАНА , КЪДЕТО СЕ ОБЯСНЯВАШЕ КАК ИЗБРАЛА КОНСТИТУЦИЯ И СИ ОСТАНАЛА У ДОМА , ЗА РАЗЛИКА ОТ ОСТАНАЛИТЕ ДЕЛЕГАТИ . ПЪЛЕН ПОТРЕС . БИТА КАРТА ! ЩЕ СЕ ДОКАРАМЕ ДО ТАМ , ДА НЯМА НИТО КОЙ ДА НИ ПРЕДЛОЖАТ , НИТО КОГО ДА ИЗБЕРЕМ
17
Създателят на БГ мутрите, генерал Гоцев хихика, защото Нинова си оплете платното и ритна кросното, заедно с Радев! Кауна го назначиха като зависим, а той се възприе за фактор! Нинова изгони тези, които я назначиха, за да си върти сама далаверите. Лакомията и възгордяватено им изяжда главата! Йончева, върни се от Вирджините, офшорката Интерпол я проверява и блокира! В момента Очите е на разпит с Интерпол за паричните потоци, естествено че ще освети на БСП, за да запази своите! Сменяйте си памперсите, съвсем омирисахте Позитано !Радев,излизат доста въпроси от Вашата компетентност: Наистина ли не знаехте #КОЙ е финансирал кампанията Ви за Президент? След като бяхте избран, имахте достъп да всички секретни материали, за 2 години служба не се ли заинтересувахте #Кой и за какво е давал финансии за избора Ви?Това ли е причината да уволните началниците на МВР и областните управители? Някой Ви е казал, че парите не миришат, излъгал Ви е, парите оставят следа и са страшна сила, когато са "мръсни" ! За 2 години да не се дистанцирате поне на думи от тези пари, не Ви прави чест! Президенти на САЩ са връщали финансови подаръци от Дарина Павлова, само по презумпция, че има нещо не много чисто в произхода им, а Вие си траете!!!Мълчанието Ви е странно, защото сам пожелахте Светлина, е получихте я, ама Светлината осветява навсякъде, дори и най-близките Ви съветници го знаят! Покрай Деса Интелигентната, понятието баджанак стана диагноза за дебилност!
18
Повече от ясно е, че Станишев ще е в гражданската квота на ГЕРБ.
19
Херсонеца никога не е служил на българските интереси,нито на БСП,също като майка му.
20
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Егати комуноидите, докараха мъ дотам , че СтанилеФ да ми е симпатичен.
23
БИТКАТА МЕЖДУ ГЕЯ Е ТРАВЕСТИТА ЩЕ Е НА ЖИВОТ И СМЪРТ!
24
А бе, дали Костов не я прати в БСП- то, да го довърши? Коварен Командир, бе!
25
Да си кажа честно не обичам Сланинова (да не кажа мразя я) . Много зло и злобно,завистливо и мръсни същество е тя -краде ,краде и не се наяде ! Осра партията си и буквално обезчести Шербетов- остави го без чест , никой не може да го понася и търпи,както и нея. Да си ходят двамцата в блатото и да вземат мома “бургазлийка” Деса мерцедеса. Надявам се ,че има и някой друг сравнително честен социалист, който да поеме баба Столетница. А дано,ама надали !
26
Боли ма ура, че Импексовата барсала, не е поздравила СС Момата!!
27
...Инстамбулската конвенция е последното за което и пукана Корнела! Във този змиярник,който се докопа до поста,първата работа е да се сморазправи с предишните... Ако и пука за някаква конвенция , тя нямаше да се обгражда с джендъри" като Сашко и Крумчо! Да не говорим че самата Корнела си мечтавше за ...топки!
28
КОРНЕЛИЯ ПЕТРОВА НИНОВА Е КАЗАЛА НА БСП КМЕТОВЕТЕ ДА ИЗЛИЗАТ ОТ СДРУЖЕНИЯТА НА ОБЩИНИТЕ...КОРНЕЛИЯ Е ЗАПЛАШВАЛА КМЕТОВЕ ОТ БСП ПО ПРОТЕЖЕНИЕТО НА РЕКА ТУНДЖА КЪДЕТО ИМА СЕЛА И КМЕТОВЕ НА БСП ...КМЕТОВЕТЕ НА БСП НЕ ИСКАТ ДА ИЗЛИЗАТ ОТ НАЦИОНАЛНОТО СДРУЖЕНИЕ НА ОБЩИНИТЕ, ТЪЙ КАТО НЯМА ПРИЧИНА ЗА ТОВА , ЗАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВОТО ДАВА СРЕДСТВА НА ВСИЧКИ КМЕТОВЕ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА ОТ БСП ИЛИ ДПС...ТОВА КОЕТО ПРАВИ КОРНЕЛА ГРАНИЧИ СЪС СЕПАРАТИЗЪМ И ОТЦЕПВАНЕ НА ОБЩИНИ , КОЕТО ВОДИ ДО НЕОБРАТИМИ АГРЕСИВНИ СЪСТОЯНИЯ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ФОРМАЦИИ ОТ МЛАДЕШКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ..КОИТО СА 2 В ТАЗИ ЧАСТ НА БЪЛГАРИЯ с по 15 - ина души ..не работят никъде , защото ги мързи или бащите им от БСП с различни олигархични `` бизнеси `` ги хранят , карат скъпи коли...без да работят ...повтарям....НО ТОЧНО ТЕ САМИ СЕ ИЗКЛЮЧВАТ ОТ ОБЩЕСТВОТО И СА АГРЕСИВНО НАСТРОЕНИ КЪМ РАЗЛИЧНО МИСЛЕЩИТЕ..
29
ще бъдат/дано не се случи,господи/ двамата злобари и отмъстителни махленци-селяци Радев като президент и Нинова като министър-председател.
30
Е точно с тая "измет" не искам да ми приключва деня! При тях лицемерите , мотото е " бедните да го духат " !
31
Как ще го понася, нали я уволни за корупция? Иначе са еднакво вредни за България. Помним и неговите предизборни кампании с черен ПР - избираш Борисов, получаваш Костов. Което доказва, че не са мръднали от мандрите и атентатите. Просто толкова си могат.
32
Материал за манипулация1Ало българите в сайта с материяла си защитавате юдата станишев,който каза,че ОТХВЪРЛЯНЕТО НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ Е ПОЛИТИЧЕСКА ГРЕШКА1А КС Ч ОБЯВИ ЗА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА!ТОЧКА1АКО ИСКАТЕ ХОДЕТЕ И ГО ЦЕЛУНЕТЕ!
33
КОРНЕЛИЯ НИНОВА НЕ ПРИЗНАВА НИКОЙ ОТ СТАРИТЕ КОМУНИСТИ , ?? ОСВЕН КЪРВОЛОГА ТОДОР ЖИВКОВ , , ПРЕД ТЛЕННИТЕ ОСТАНКИ НА КОЙТО ТЯ СЕ ЗАКЛЕ , ----ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ НЕГОВОТО ДЕЛО И ДОИЗТРЕБИ ЦЪВТЯЩОТО НАСЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ.
34
отговор на коментар
Прав си?– Нинова е ПИЧ!!!– Но първо виж речника на един от създателите на вашата партия, Георги Бакалов какво е написал за тази ЧУЖДА дума?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за президент на България?
Общо гласували: 13058
архив

Лошият късмет си заключва пръстите и се завърта три пъти през ляво рамо, когато Чък Норис му пресече пътя.

няма нови новини
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
сега
1027
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Психолози обясняват как да започнете разговор с човек, който ви привлича
x