САМО В ПИК! След развода: Шеф Манчев оставя на жена си апартамент за половин милион (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК! След развода: Шеф Манчев оставя на жена си апартамент за половин милион (СНИМКИ)

252261
на 02.05.2019
САМО В ПИК! След развода: Шеф Манчев оставя на жена си апартамент за половин милион (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

След 18-годишен брак популярният кулинар шеф Иван Манчев се развежда със съпругата си Марина. Причината е тривиална - експертът в кухнята е хлътнал като ученик в новата си приятелка, от която дори очаква трето дете.

препоръчано

Противно на очакванията, че покрай изневярата и последвалата раздяла доскорошната г-жа Манчева ще изпадне в тежка депресия, случва се точно обратното.

Марина, с която готвачът се запознава докато забърква манджи в бившия Японски хотел, а сега "Маринела", се е отдала на бурен момински живот с приятелките си, видя ПИК. 

Чаровната Марина, която е управител на ресторанта на шеф Манчев в София, приела философски събитията в личния си живот и вместо да лее сълзи да майстор-готвача, наваксва пропуснатото по време на дългогодишния си брак с него. Марина започнала все по-често да споделя моминските си вечери с верните си дружки из столичните клубове. Приятелките си организирали и пътувания из страната и се наслаждавали на глезотии из СПА-центровете на хотелите. С новия си начин на живот Марина, която и преди блестеше с естествената си красота, изведнъж още повече разцъфнала.

Осведомени с бизнеса на шеф Манчев коментират, че с Марина още нямали официален развод. А той най-вероятно ще се окаже тежък, тъй като на бившите съпрузи ще им се наложи да делят на две ресторантьорката си дейност, създадена и развита след брака им. Близки на гологлавия кулинар издават, че щял да остави луксозния си апартемент в София на Марина и синовете им. Жилището е проектирано от един от най-добрите интериорни дизайнери - арх. Петко Колев, а преди три години дори спечели престижната награда "Къща на годината" в най-големия интериорен конкурс в България.

Преди да грабне отличието жилището било буквално изтърбушено за основен и тежък ремонт. Майсторите избивали стени, за да бъде обособена още една стая. Сега апартаментът е обзаведен с разкошни италински мебели, кухнята е оборудвана с всякакви модрени уреди, паркетът е дъбов, прозорците вренски - въобще, лукс и разкош, за който покрай ремонта шеф Манчев се изръсил с близо половин милион лева.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК