САМО В ПИК: Спецченгета и разследващи нахлуха в дома на хакерския бос Иван Тодоров в Бояна (СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК: Спецченгета и разследващи нахлуха в дома на хакерския бос Иван Тодоров в Бояна (СНИМКИ)

177470
на 07.08.2019
САМО В ПИК: Спецченгета и разследващи нахлуха в дома на хакерския бос Иван Тодоров в Бояна (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Спецполицаи и разследващи са атакували дома на шефа на хакерската фирма "ТАД груп" Иван Тодоров в Бояна, научи ПИК от сащисани ВИП комшии на бизнесмена. Той бе обвинен в тероризъм след пробива в НАП и разкритията, че целта е била дестабилизация на държавата и кабинета. Тодоров бе пуснат под гаранция от 100 хиляди лева, която той обжалва, но е много вероятно на заседанието при Алепативния спецсъд да остане зад решетките, тъй като по-рано днес от прокуратурата обявиха, че имат нови доказателства. 
Съседи на Тодоров в луксозния комплекс на "Артекс" "Стела Бояна" в полиге на Витоша пък разкриха, че вчера в домът му е бил претърсен от разследващите, които пристигнали в късния следобед. 

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

"Беше като във филма "От местопрестъплението". Изведнъж дойдоха няколко коли и от тях наизлязоха униформени и цивилни. Всички майки в градината се вцепениха, докато стане ясно какво се случва. После видяхме, че отиват директно в у Иван Тодоров", разказват очевидци, но не знаят дали по това време бизнесменът е бил в дома си, тъй като по принципрядко го виждали. Най-често той излизал към обяд и се прибирал по тъмно, така че рядко контактувал с някой от луксозната резиденция, чиито обитатели до един са ВИП персони и баровци. Комшиите не са найсно също дали и какво са изнесли от дома му спецченгетата.  

ПИК разкри още преди време, че собственикът на фирмата за киберсигурност "ТАД Груп" е доста заможен. Тодоров участва в управлението на цели 32 фирми, чрез които си е подсигурил бохемски живот - от луксозен, по-луксозен.  

Скандалният бизнесмен живее в една от топ-резиденциите на "Артекс", от които преди време купува апартамент през фирмата "СБ БОЯНА" ЕООД, вероятно за да спести данъци, взимайки жилището не на физическо лице.

Тодоров, чиято фирма чрез базата данни на НАП е шпионирала министър-председателя Бойко Борисов, главния прокурор Сотир Цацаров, депутата Делян Пеевски и евродепутата Емил Радев, обитава един от 45-те апартамента в 5-звездният комплекс "Стела Бояна" със специален достъп, построен в полите на Витоша, в Квартала на богатите - "Бояна".

Няма спор - обектът е свръхмодерен, с покрит басейн, сауни, парни бани, частен фитнес, изумителна градина с ротонда, парк със селектирани растителни видове, а най-интересното е, че в комплекса на обвинения в кибертероризъм Тодоров всички архитектурни елементи са проектирани с принципите на фън шуй за балансирана и зареждаща среда. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК