САМО В ПИК! Страшен слух във Фейсбук! Майката на Цвети се самоубила, страдала от шизофрения?

ЧАС ПИК

САМО В ПИК! Страшен слух във Фейсбук! Майката на Цвети се самоубила, страдала от шизофрения?

179515
на 15.06.2016
САМО В ПИК! Страшен слух във Фейсбук! Майката на Цвети се самоубила, страдала от шизофрения?
Автор:   ПИК

Социалната мрежа се нажежи до червено от коментари, догадки и предложения за скока на златното момиче от 6-ия етаж

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-масовата "медия" - Фейсбук, се нажежи до червено от коментари след опита за самоубийство на талантливата ни гимнастичка Цвети Стоянова. 21-годишното момиче скочи от 6-ия етаж на апартамента на баба си, в който живеела. Тя беше приета в "Пирогов" контактна, но в тежко състояние с политравма. След направената спешна животоспасяваща операция, при която беше отстранен далакът на Цвети, тя беше преместена в реанимация. 

препоръчано

Лекарите и днес оценяват състоянието на златното ни момиче като критично и изключително тежко. След разкритието, че тя сама е опитала да сложи край на живота си, плъзнаха всякакви коментари, версии и догадки. Според мълва, препускаща от стена на стена във Фейсбук, майката на Цвети също е посегнала на живота си. Тя се самоубила след отключена шизофрения. 

Ако Цвети е наследила страшното заболяване от майка си, вероятно не депресия, а нещо много по-страшно я е терзаело, коментират в социарлната мрежа.

Въпреки догадките и слуховете, хората се обединяват в едно - в молитвите си за спасението на Цвети и в пожеланията си за нейното оздравяване. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК