САМО В ПИК: Супер екшън на червения пленум - Георги Божинов попиля Нинова! Обвини ръководството на БСП, че отстрелва хора по места

Политика

САМО В ПИК: Супер екшън на червения пленум - Георги Божинов попиля Нинова! Обвини ръководството на БСП, че отстрелва хора по места

51755
на 17.03.2019
САМО В ПИК: Супер екшън на червения пленум - Георги Божинов попиля Нинова! Обвини ръководството на БСП, че отстрелва хора по места
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият червен депутат Георги Божинов е атакувал остро лидерката на БСП Корнелия Нинова още преди днешното инфарктно заседание на Националния съвет на партията, на което се реди евролистата, като почти в прав текст обвинил сегашното ръководство на партията, че отстрелва хора по места.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Той попитал Нинова дали знае как се казва председателят на партийната структура в Хасково. Според него, преди да са се произнесли всякакви контролни органи на партията, ако Нинова не каже името на доскорошния председател, значи именно ръководството е организирало преврата за смяната на Антон Атанасов от лидерския пост в града. Самият Атанасов сподели преди дни пред ПИК, че също подозира, че пучът срещу него е инспириран от централата на БСП.

Според повечето социалисти това било криминално престъпление, с което трябва да се занимава прокуратурата, тъй като една група хора се събрала след провала на мнозинството на местната конференция, сменила ключовете в тамошната централа, изгонила лидера и се настанила на негово място.

До този момент Нинова не е дала отговор на въпроса на Георги Божинов за името на председателя на организацията в Хасково.

Запознати с маневрите на Нинова в Хасково смятат, че причината за противоуставната смяна на председателя била, че конференцията тъй и не събрала мнозинство, на което за евродепутат да бъде издигнат човек, който ще се откаже, а следващият ще влезе в евролистата на БСП.

"Много хубав пример. Утре и ние ще се съберем в едно кафене, ще сменим ключовете, ще нахлуем в централата и ще обявим, че Нинова повече не е лидер на БСП", коментират разгневени социалисти.

Те обаче забравят, че Нинова подмени цялата охрана на "Позитано" 20 с бивши ченгета, които са изцяло нейни хора, и едва ли ще могат да щурмуват централата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК