САМО В ПИК! Тайнствен мъж прегръща Цветанка Ризова! Водещата запива до ранни зори в заведението на Пейо от "Имаш поща" (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

САМО В ПИК! Тайнствен мъж прегръща Цветанка Ризова! Водещата запива до ранни зори в заведението на Пейо от "Имаш поща" (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

98609
на 23.10.2017
САМО В ПИК! Тайнствен мъж прегръща Цветанка Ризова! Водещата запива до ранни зори в заведението на Пейо от Имаш поща (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Телевизионната журналистка Цветанка Ризова реши да разпусне след края на работната седмица и в петък вечер се включи в шумен купон в центъра на София, видяха репортери на ПИК.

препоръчано

Водещата на "Лице в лице" не показа никаква умора от напрегнатия работен процес в Би Ти Ви и се раздаде на дансига на нощното заведение, собственост на Пейо от "Имаш поща". Любимецът на зрителите, който с колело обиколи цяла България, за да раздаде най-емоционалните писма, сега върти пиано бар, в който се изявяват бивши участници в музикални риалитита.

И докато Пейо беше зает да забавлява на пиано купонджиите, Цветанка Ризова се появи в компанията на още една жена и един мъж. Тримата изпиха солидно количество алкохол, а журналистката без притеснение палеше цигара от цигара, въпреки забраната за пушене на закрити обществени места.

Освен цигарите и алкохола, впечатление направиха и честите прегръдки между Ризова и мъжа, който я придружаваше. Дали става дума за нещо повече от приятелство, тепърва ще разберем, но припомняме, че през пролетта на тази година се заговори, че водещата на "Лице в лице" се е развела след 20-годишен брак с бизнесмена Анатоли.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК