САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за понеделник - ето как започва новата седмица за зодиите

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за понеделник - ето как започва новата седмица за зодиите

13871
на 11.01.2021
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за понеделник - ето как започва новата седмица за зодиите
Автор:   ПИК

ОВЕН

препоръчано

Успехът е с вас, дори и ако не сте уверени в силите, знанията и възможностите си. До обед ще научите за нова задача, която ще ви издигне на ново стъпало в служебната йерархия. Деловите разговори и срещи ще бъдат успешни. Въпреки нежеланието ви за рутинна работа отхвърлете най-важните си задачи, за да ви зарадват приходи.

ТЕЛЕЦ

Успешни са вашите делови разговори. Следобед имате възможността да проведете среща с вашите нови колеги или служители и да им разясните техните задължения, но без да наставничите и без опит да им докажете, че вие сте водещите. Не проявявайте прекаленото си упорство и инат и приемете с благодарност критиката на ръководството.

БЛИЗНАЦИ

Всички задачи, които започнете ще завършите с успех и с добри приходи от тях. Не се колебайте да се включите в предложения ви съвместен проект с вашите колеги, който също е успешен. Кратко пътуване в рамките на деня ви носи очакваните резултати. От вас зависи да си извоювате поредната професионална победа.

РАК

Въпреки трудностите се изявете като добри професионалисти в този ден. Не се доверявайте на съветите на хора, които познавате от броени дни. Ако допуснете провал ще поемете цялата вина. Ще отхвърлите повече от планираната работа и ще приключите с изоставането доволни от себе си. Не ви съветвам да се отклонявате от задачите заради пътуване.

ЛЪВ

Трудностите днес са породени от неподходящи делови партньорства, които ви изтощават заради невъзможност да ги прекратите. Заемете се със служебните си задължения, които няма как да пренебрегнете. Стремежът към промяна може да се окаже с необратими негативни последици, ако се поддадете на съветите на непознати хора.

ДЕВА

Денят е изпълнен с изненади за вас. Ще получите предложение за повишение. Не бързайте да се радвате преди да сте се убедили, че ще се справите с новите отговорности. Успехите в материално отношение са ви гарантирани, ако не инвестирате прибързано, за да не претърпите бъдещи загуби.

ВЕЗНИ

Приложете знанията и уменията си и осъществете всичките си планове, но не разчитайте на чудеса. Вашите колеги ви наблюдават завистливо, естествено и по разбираеми причини без желание да ви помогнат. На вашето работно място разчитайте предимно на себе си, след като сте решили и днес да сте дейни.

СКОРПИОН

Разчитайте преди всичко на собствените си сили и не се надявайте на помощ, но и не властвайте като робовладелци и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония подчинените си. Всички служебни задължения отхвърляте с лекота. Няма да липсват и притеснения, защото се чудите как да не пропуснете уговорената романтична среща.

СТРЕЛЕЦ

Ако не се осланяте на късмета си, а работите упорито, успехът ще ви споходи още сутринта. Не са изключени неочаквани делови предложения и шанс да сключите договор за допълнителен бизнес. Подгответе се и за неочаквани събития, които може да станат причина за бъдещи финансови загуби.

КОЗИРОГ

Бъдете внимателни на работното място. Избегнете запознанствата. Предпазливостта е задължителна при инвестиции, за да не предизвикате финансови загуби и разправии с вашите колеги. Успехът през целия ден е с вас, ако не сте прекалено капризни и избягвате запознанствата. Не разчитайте на късмета си.

ВОДОЛЕЙ

Емоцията и импулсивните действия ви вредят и ви тласкат към прибързани решения. Днес не е във ваша полза да провеждате разговори с вашите колеги. Избегнете срещите с непознати хора. Денят не е добър за начинания и за импровизирана смяна на работното място. Последиците ще са си само за вас, ако сте непредпазливи.

РИБИ

Обмисляйте спокойно и с разума си всичко, което предприемате. Ако сте отговорни ще ви изненадат приходи. Няма да ви подминат и интересни делови предложения. Съветът ми е да не сте прекалено упорити в опитите на наложите новите си идеи, защото ще се сблъскате с противопоставянето на вашите колеги.

Сподели:
Бомба x
Какво да правим, за да постигнем перфектно тяло за лятото Какво да правим, за да постигнем перфектно тяло за лятото
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Звезда от Откраднат живот тайно стана майка за втори път САМО В ПИК TV: Звезда от "Откраднат живот" тайно стана майка за втори път
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това