САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 15 май - радостни новини за Овните, Везните са подвластни на трудно сдържана емоция

Животът днес

САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 15 май - радостни новини за Овните, Везните са подвластни на трудно сдържана емоция

46108
на 15.05.2024
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 15 май - радостни новини за Овните, Везните са подвластни на трудно сдържана емоция
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

ОВЕН

препоръчано

Днес ви предстои важна среща, която е причина да се замислите сериозно над бъдещите си професионални планове. Работете упорито и отхвърлете задачите си. Следобед не са изключени радостни новини, свързани с приятели или близки хора. Отложете взимането на важни делови решения за друг ден, заради ретроградния Меркурий. Анализирайте грешките в поведението си.

ТЕЛЕЦ

Ще се сблъскате с неразрешени проблеми, заради неизпълнени обещания, които сте давали на вашите близки и сега ще легнат върху вашите отговорности. Финансови проблеми ще ви натоварят допълнително. Възможни са сблъсъци с непознати хора или с пътната полиция, въпреки че пътувате за делова среща, затова ако сте зад волана не прекалявайте с високите скорости.

БЛИЗНАЦИ

Поемете инициативата на работното място, дори и ако не сте готови на тази саможертва, защото колегите ви отказват да го сторят. Ще се наложи да се натоварите с повече задължения, заради отсъствието на ваши колеги, но това е във ваш интерес. Откажете се от деловите си срещи. Могат да изчакат по-подходящ ден.

РАК

Денят ви предупреждава да се пазите от удари от неприятели, които искат да ви навредят на всяка цена. Очаквайте подобряване на финансовото състояние чрез новите задачи, с които ви натовариха. Предстоят ви пътуване и полезни нови запознанства, но бъдете предпазливи. Не взимайте прибързани решения, ако сте уговорили делови срещи.

ЛЪВ

Бъдете решителни и не злоупотребявайте с търпението на съдбата, ако нарочно бавите изпълнението на поставените ви задачи в този ден. Днес сте във форма и е във възможностите ви да отхвърлите всичката си изостаналата работа. Деловите срещи и разговори са успешни, а вие знаете точно какво искате да постигнете.

ДЕВА

Очаквайте приходи, ако се занимавате с търговия. Не си създавайте напрежение, само защото искате да се противопоставяте на Съдбата, но във ваша вреда. На работното място се справяте отлично със задачите си, ако не се ядосвате заради чужди пропуски, които няма как да поправите. Не рискувайте. Денят не е добър за да подготвяте за подпис договори, свързани с банкови институции.

ВЕЗНИ

Внимавайте, подвластни сте на трудно сдържана емоция. Завършете започнатата работа до края на деня, защото иначе ще я проточите във времето и ще си навредите на авторитета. Вашата мнителност, прекалената ви обидчивост и нетърпимост към критика, ще се превърнат в причина за професионални проблеми.

СКОРПИОН

Прибързаността на работното място е във ваша вреда в този ден. Наложете си търпение и отложете деловите разговори, за да се справите със задачите си, след като закъснявате, въпреки че имате срок на изпълнение и заплащането е добро. Не проявявайте инат и заядливост, само защото нещо не ви харесва.

СТРЕЛЕЦ

Подгответе  се за неочаквани трудности по пътя си, ако замислените нови задачи са свързани с рисковани действия, които сте длъжни да предприемете още сутринта. Ще се справете добре, но по-бавно от очакваното. От вас зависи дали ще извоювате поредната си професионална победа, която е възможна само, ако сте прозорливи.

КОЗИРОГ

Преодолейте проблемите на работното си място, за да увеличите приходите си. Разширете дейността си, благодарение на новосъздадените задгранични контакти, без да се бавите, за да не ви изпреварят. Ще направите грешка, ако приемете предложение за промяна на работата си без да се посъветвате.

ВОДОЛЕЙ

Не се опитвайте да рискувате на работното място, защото ще се сблъскате с трудности, от които няма лесно да се измъкнете, особено предизвикате ли провала си. Планираното делово пътуване няма да ви донесе очакваните резултати. Ще ви подкрепи ваш партньор, които ще ви помогне да намерите изход от трудното положение.

РИБИ

Не е желателно да пътувате, въпреки че искате да посетите ваши близки или приятели. Избегнете разправии на работното място, заради противоречие с вижданията на колегите си. Не предизвиквайте нежелателни промени. Избягвайте неочаквани и непредвидени големи разходи.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК