САМО В ПИК: Уникална наглост насред коронавируса - служителки играят хоро насред "Кауфланд" в София (ВИДЕО)

Животът днес

САМО В ПИК: Уникална наглост насред коронавируса - служителки играят хоро насред "Кауфланд" в София (ВИДЕО)

537264
на 29.03.2020
САМО В ПИК: Уникална наглост насред коронавируса - служителки играят хоро насред Кауфланд в София (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Хубава работа, ама българска! Тъй сме и в радост, и в беда. Все ще се намери някой да е "извън строя" и да се мисли за по-голям умник от другите, по-тарикат от останалите.

препоръчано

Изрично Националният оперативен щаб разпореди: извънредни мерки, строго ограничение на придвижването във всички населени места, пазаруване при специален режим, забрана за разходки в паркове и градинки. И не щеш ли - насред коронавируса - Дунавско хоро.

И то не къде да е, а насред "Кауфланд" в столичния жк. "Дружба". "Оборудвани" с предпазни маски, весели служителки на магазина потропват окуражително хоро. Явно така си дават кураж и подкрепа заради факта, че в този труден момент са на работните си места. Каквито и да са причините, резултатът е пълен абсурд. 

Пълно безобразие, българи! Тъй се спазват разпоредби, тъй се борим с напастта, отнемаща ежедневно хиляди невинни животи по цялата планета. Но докато свят светува, глупостта май ще остане неизтребима. 

Видеото е заснето вчера, а социалната мрежа се погрижи то да стигне до стотици потребители. 

Сподели:
Бомба x
ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 234
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това