САМО В ПИК: Шефът на хакерската фирма тъне в охолство с яхти и палати - вижте дома на Иван Тодоров в полите на Витоша и луксозния му живот (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК: Шефът на хакерската фирма тъне в охолство с яхти и палати - вижте дома на Иван Тодоров в полите на Витоша и луксозния му живот (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

167228
на 26.07.2019
САМО В ПИК: Шефът на хакерската фирма тъне в охолство с яхти и палати - вижте дома на Иван Тодоров в полите на Витоша и луксозния му живот (УНИКАЛНИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Собственикът на фирмата за киберсигурност "ТАД Груп" Иван Тодоров, който се сдоби с обвинение в тероризъм и международна заповед за арест заради атаката срещу НАП, се оказа доста заможен, въпреки че и досега е имал славата на един от най-състоятелните бизнесмени в София. Тодоров участва в управлението на цели 32 фирми, чрез които си е подсигурил бохемски живот - от луксозен, по-луксозен, установи ПИК.  

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Едва ли е случайно, че скандалният бизнесмен живее в една от топ-резиденциите на не по-малко скандалната "Артекс", която се прочу покрай продажбата на евтини апартаменти на политици в аферата "Апартамент гейт". От собствениците на "Артекс" - строителните предприемачи Мирянови, кибершефът купува преди 4 години фирмата им "СБ БОЯНА" ЕООД.

Тодоров, чиято фирма чрез базата данни на НАП е шпионирала министър-председателя Бойко Борисов, главния прокурор Сотир Цацаров, депутата Делян Пеевски и евродепутата Емил Радев, е обитавал един от 45-те апартамента в 5-звездният комплекс "Стела Бояна" със специален достъп, построен в полите на Витоша, в Квартала на богатите - "Бояна".

Разследваният за политически рекет собственик на "ТАД груп" Иван Тодоров живее в една от топ-резиденциите на "Артекс", от чийто собственици - архитектите Мирянови преди 4 години купува една от фирмите им

Няма спор - обектът е свръхмодерен, с покрит басейн, сауни, парни бани, частен фитнес, изумителна градина с ротонда, парк със селектирани растителни видове, а най-интересното е, че в комплекса на обвинения в кибертероризъм Тодоров всички архитектурни елементи са проектирани с принципите на фън шуй за балансирана и зареждаща среда. 

Около мъж, демонстриращ подобен охолен начин на живот, естествено има и красиви жени. А красивите жени трябва да бъдат глезене... С любовниците си обявеният за издирване Тодоров редовно е напускал страната в посока екзотични дестинации по цял свят. Островите с лазурните плажове, зимните курорти, скъпите хотели, луксозните ризорти, яхтите са били ежедневие за собственика на "ТАД груп". 

Кибершефът с настоящата си изгора Гергана на поредната им екзотична ваканция. Горе в дясно на колажа баровецът е с приятели в Колумбия

Младият бизнесмен, чиято компания бе уличена в хакването на базата данни на НАП и източването на данните на 5 милиона българи, има и дъщеря, която редовно е пътувала с него в чужбина. Момичето е на видима възраст около 10 години, но с майка му Тодоров отдавна не живее. Настоящата му приятелка е брюнетка на име Гергана, която обаче за неопределено време ще трябва да се раздели с луксозния живот, който й е подсигурявал погнатия от Прокуратурата за политически рекет бизнесмен. 

Тодоров с дъщеря си на Банско, Пампорово, в "Дисниленд" в Париж и в Лондон

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 123
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК