САМО В ПИК - НЕВЕРОЯТНИ ПАНАИРИ В ПП: Лена свалила Денков от самолета за САЩ, той плаши своите с оставка

Акценти

САМО В ПИК - НЕВЕРОЯТНИ ПАНАИРИ В ПП: Лена свалила Денков от самолета за САЩ, той плаши своите с оставка

767809
на 06.02.2024
САМО В ПИК - НЕВЕРОЯТНИ ПАНАИРИ В ПП: Лена свалила Денков от самолета за САЩ, той плаши своите с оставка
Автор:   ПИК

ПП се тресе, след като премиерът Николай Денков бе унизен и буквално свален от самолета за САЩ.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

По ексклузивни данни на ПИК в дъното на интригата е вездесъщата Лена Бориславова, по чиято заръка скандалната екскурзия зад Океана се е провалила.

На сбирка на "Промяната" късно в събота Лена поиска Денков да не пътува до Вашингтон, разрази се скандал, той заплаши с оставка, разкрива източник на медията ни от парламентарната група на ПП.

Първоначално Кирил Петков бил солидарен с Денкон и опитал да го защити. 

Ако сега се огънем, ще излезе, че сме се уплашили от Борисов, който през цялото време опитва да омаловажи посещението и да го представи като каприз - такива били аргументите на Петков.

Лена Бориславова обаче била непреклонна. Според нея пътуване на Денков до САЩ без уговорени срещи с президента и държавния секретар щяло да ненесе непоправима репутационна щета на "Продължаваме промяната", чийто електорален рейтинг и без това се топи.

В крайна сметка страната на Лена уверено заел финансовият министър Асен Василев, който ще води делегацията ни във Вашингтон.

Това е удар по самолюбието на Денков, конфликтите в ПП вече са релефни и публични. От една страна Асен е срещу Киро, защото го подозира, че е издал на медиите аферата "Чаталджа". От друга Денков вече е срещу Лена, разпасана история, обобщава източникът на ПИК.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК