САМО В ПИК: 17-годишна убила майката на Петя Буюклиева

ЧАС ПИК

САМО В ПИК: 17-годишна убила майката на Петя Буюклиева

107566
на 05.07.2020
САМО В ПИК: 17-годишна убила майката на Петя Буюклиева
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Естрадната звезда Петя Буюклиева, която напоследък отсъства от публичното пространство, реши да разкрие душата си навръх рождения си ден. Петя сподели, че най-трудният момент в живота ѝ била нелепата смърт на нейната майка, която била убита на място от 17-годишна неопитна шофьорка.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

И до днес в главата на Буюклиева отеквало телефонното обаждане, с което ѝ съобщили, че майка ѝ е била блъсната, докато отивала от дома си до кварталния магазин, за да купи продукти и да ѝ приготви любимите ѝ курабийки. Трагедията от това обаждане била двойна, защото от шока бременната в четвъртия месец по онова време Петя загубила бебето си. След като излязла от ступора, певицата била изправена пред дилемата дали да повдигне обвинение на виновната шофьорка. Макар да искала да отмъсти за брутално отнетия живот на майка си и да жадувала за справедливост, все пак Петя решила да не съди девойката, защото осъзнавала, че това щяло да я прати в затвора и да съсипе младостта и живота ѝ.

„Винаги съм казвала: „Да, Господи, вярвам в тебе. След като Ти си решил, че това е така, така и ще бъде“. Примирявам се и се смирявам. Трябва всички ние да го правим. Трябва да бъдем добри. Да прощаваме. Колкото и да ми беше трудно, когато ми казаха „Прости на това момиче“, аз ѝ простих. Да, простих. Въпреки че сърцето ми се разкъсваше на парчета, въпреки че и до ден днешен, след 15 години, имам една голяма празнина. Нито времето лекува, нито загубата може да бъде запълнена, защото майката е една. Животът е много труден. Изпълнен е с хубави и с лоши моменти и с трудности, но те са за силните. Изглежда, Бог е решил, че имам сили да се справя, въпреки че аз си знам с цената на какво. Справям се, държа се. Но, дай Боже, хубавите моменти да са повече в бъдеще“, споделя гласовитата изпълнителка.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК