САМО В ПИК: 67 пъти рeзнали за работа дъщерята на Гълъб Донев, а тя отказала оферта от САЩ заради 1 милион

ТОП НОВИНАТА

САМО В ПИК: 67 пъти рeзнали за работа дъщерята на Гълъб Донев, а тя отказала оферта от САЩ заради 1 милион

127492
на 07.08.2022
САМО В ПИК: 67 пъти рeзнали за работа дъщерята на Гълъб Донев, а тя отказала оферта от САЩ заради 1 милион
Автор:   ПИК

Габриела, дъщерята на служебния премиера Гълъб Донев, е типичният пример за това как един млад човек трябва да си прокарва път през живота чрез собствените си способности и интелект, а не да разчита на максимата "Фамилията на тате и железни врати отваря".

препоръчано

Както първо ПИК съобщи миналата седмица, премиерът в момента се радва на 11-месечния си внук Робърт, роден у нас, след като майка му изоставя живота в Лондон. Преди да замине за столицата на Великобритания, където се дипломира с две висши образования - бакалъвър по Театър и творческо писане в Brunel Iniversity и Актьорско майсторство от Лондонското училище по драмичино изкуство, Габриела Донева завършва Американския колеж в София.

"Още в десети клас исках да уча творческо писане. Имах един учител американец, който ме убеди, че трябва да пиша, че имам много интересни истории за разказване. И аз повярвах. Убедих и родителите си тогава, което изобщо не беше лесно. Кандидатствах в Ню Йорк, беше ми мечта да уча там. Приеха ме, но университетът беше частен, стипендии нямаше почти никакви и образованието ми щеше да струва около половин милион. Без живота. Затова избрах Лондон", признва дъщерята на служебния премиер в "Блога на Джандева".

Да си намери работа обаче в града край Темза се оказва трудно изпитание, пред което не всеки би преминал, без да падне духом. Габриела кандидатствала за работа точно 67 пъти и от всички места чула "Не!". "Имах чувството, че на челото ми пише ИЗТОЧНА ЕВРОПА и това е най-лошото на света. Просто има много конкуренция и това, че си чужденец, и то от Източна Европа, изобщо не помага", не крие перипетиите си младата майка.

Шансът й се усмихва след една обява за работа за рецепционионист в кастинг агенция, а след 8 месеца я повишили и в кастинг агент. След две години носталгията по близките и родината започват все по-често да си проправят път през мислите й.

"Тогава си дядох истински сметка какво искам. Да, бях в Лондон, но сама. Нямах семейство, нямах гадже. Там за мен не беше мястото за семейство. обадих се на баща ми и му казах, че се прибирам. Аз съм единствено дете, и то момиче, така че той много се зарадва", признава още Донева.

С днешна дата тя изобщо не съжалява за своето решение. Освен, че създава свой малък бизнес - "Зелената стая", пространство, в което преподава актьорско майсторство, Габриела Донева е щастлива майка на своя Робърт, обична половинка на рали пилот Тери Фолев и не на последно мяста горда дъщеря със своя баща.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Каква е безопасната доза кофеин на ден Каква е безопасната доза кофеин на ден
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Божидар Божанов от ДБ: Ще питам Кирил Петков искал ли е Руди Гела пари за отцепването от ИТН (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Божидар Божанов от ДБ: Ще питам Кирил Петков искал ли е Руди Гела пари за отцепването от ИТН (ВИДЕО)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК