САМО В ПИК TV! Бизнесдамата Таня Скринска: Трябва ни стабилно правителство и прогнозируемост! (ВИДЕО/НА ЖИВО)

Акценти

САМО В ПИК TV! Бизнесдамата Таня Скринска: Трябва ни стабилно правителство и прогнозируемост! (ВИДЕО/НА ЖИВО)

53857
преди 8 часа
САМО В ПИК TV! Бизнесдамата Таня Скринска: Трябва ни стабилно правителство и прогнозируемост! (ВИДЕО/НА ЖИВО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Една от най-влиятелните бизнесдами у нас - Таня Скринска, коментира пред ПИК TV изборния ден.

препоръчано

"Трябва ни прогнозируемост какво ще се случи. Много хора смятат, че българският бизнес се нуждае единствено от пари от Европа. Не в България има бизнес, който се нужда от стабилна обстановка", обясни тя. 

По думите й дори и нейният бизнес се свива, когато няма редовно правителство. Хората стават по-плахи,

"Важно е да имаме едно стабилно правителство. Изхарчихме близо 1 млрд. лв. за избори. Виждам, че има политически партии, които не желаят да има правителство. Виждам и други, които са смекчили тона и това ми дава надежда, че ще се състави правителство, което да кара бизнесът да се чувства по-спокойно и по-добре", обясни Таня Скринска.

"ППДБ са винаги анти настроени", недоумява бизнесдамата.

"Осигуровките, които един работодател плаща, са изключително високи. Опасявам се, от влизането в Еврозоната, защото не сме подготвени по правилния начин. Ако влезем по този начин, има опасност малки компании да фалират", предупреди гостът в студиото на ПИК TV.

По думите й в транспортния сектор не достигат 20 000 души.

"Политиците трябва да работят в това да показват, че българският бизнес е качествен", категорична е тя.

Тя даде за пример, че Българо-турската граница е най-натоварената в света след САЩ-Мексико. Според нея може да се направи дори един Балкански Шенген и да се увеличи броя на гишетата по границите ни.

"Промяна не е да смениш един човек с друг, а да смениш посоката", заяви бизнесдамата

И завърши с думите, че не можем да продължим да правим експерименти с животите си и се надява политиците тази вечер да разберат това.

Гледайте НА ЖИВО ПО ПИК TV!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
ПИК TV! Нови кошмарни избори за ППДБ - лидерите се събраха на Кърниградска, мълчат кой им е кандидатът за премиер (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ПИК TV! Нови кошмарни избори за ППДБ - лидерите се събраха на "Кърниградска", мълчат кой им е кандидатът за премиер (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 150
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК