САМО В ПИК TV! Боецът от "Величие" Дарин Георгиев разказва от първо лице как Ивелин Михайлов ги е заключил в хамбар (ВИДЕО)

Акценти

САМО В ПИК TV! Боецът от "Величие" Дарин Георгиев разказва от първо лице как Ивелин Михайлов ги е заключил в хамбар (ВИДЕО)

517660
на 05.07.2024
САМО В ПИК TV! Боецът от Величие Дарин Георгиев разказва от първо лице как Ивелин Михайлов ги е заключил в хамбар (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Боецът Дарин Георгиев, бил се със сомалийски рейнджъри, е бил сред депутатите от "Величие", които са били заключени от собственика на "Исторически парк" Ивелин Михайлов. Това се е случило в хамбар в село Неофит Рилски.

препоръчано

Заедно с него е журналистът Стоян Тодоров. 

Водещата Соня Колтуклиева премери мускула на Дарин Георгиев, който се оказа 18 см. Поводът е, че Ивелин Николов каза, че не би могъл за заключи "такъв мъжага" като Дарин Николов. 

Подробности за случката разказва от първо лице Дарин Георгиев: Заключването може да бъде два вида. Може да бъдеш поставен в зависимости и интереси. Аз нямам никакви зависимости. Гласуването беше поводът а не причината за днешното ни разпадане. Един системен сценарий, в който аз вложих всичките си усилия да предотвратя. Фокусът не беше върху работата, която ще извършва парламентарната ни група. И той се насочи към един единствен град Доспат в България и един единствен кмет.

"Аз имам 7 или 8 публикации по темата за конфликта на интереси на кмета на Доспат. Той е четири мандат. Преди това един мандат председател на общинския съвет. В сърцето на Родопите, където имаме силно присъстие на избирателите на ДПС, Доспат е трън в очите на Пеевски. Този случай се повдигна от ИТН. Сега ПП повдигнаха въпроса.  Готви се жители на Доспат да затварят пътища и да дойдат в София, за да им се обърне внимание. Ивелин Михайлов заведе Дарин Георгиев и Красимира Катинчарова и ги заведе пред камерата на БНТ в Историческия парк. Разбрах, че Марков е пристигнал и са били затворени в барбекю. Този преврат, който Пеевски провежда в момента, е готвен отдавна. Колко депутати гласуваха срещу правителството - 14. Защо да няма възможност той да компеснира отлива с депутатите от друга партия, каквато е "Величие". Доспат е разковничето. Той е пресечна точка между ИТН и "Величие". Ивелин Михайлов побесня", обясни Стоян Тодоров.

"Телефоните ни бяха взети от Радослав Иванов и Мирослав Стоянов, брокери в "Тугедър" под предтекста да не изтече нещо от срещата. Държаха ни в зала за пиршества. Още при създаването на партията имаше такава нагласа да се ползва Марков като ракета-носител. На конгреса беше избран за председател на партията той. Това се случи на импровизирана шатра пред фестивалната зала на Исторически парк. Днес в кулоарите на НС се шушукаше, че "феноменът" Делян Пеевски е успял да разцепи две партии - ДПС и "Величие". "Величие е трябвало да бъде разцепено по-рано. И лицата са 5 - 6", обясни Дарин Георгиев. Той попита дали ще излязат информации за зависимости на депутати от партията с Делян Пеевски и Ивелин Михайлов. 

"Няма нужда да предлагаш пари, ако си изпаднал в други зависимости. В записа на Ивелин Михайлов, Катинчалова и Бобева имаше откровени лъжи и клевети. Там се направиха и откровени самопризнания от Бобева, че тя целенасоочено е влязла в стаяна Виктория василева и с умисъл е направила аудиозапис на народни представители. Това е морално престъпление. Ивелин Михайлов хвърля нападки срещу мен дали аз съм бил мъж. Той поставя под съмнение честта и достойнството. А ние искахме да запазим партията. Той не намира, може би, не осъзнава действията му до какво водят. Стигна се до там, че заради неговите твърденията, ще ние сме предатели и някой ни е напазарувал, започнаха да ни заплашват. От неговите видеа стана така, че да плюят с думи и храчки по жена ми и децата ми. Щели да ни отварят черепите - пишат техни тролове. Ивелин Михайлов направи самопризнание във видео, че той решава кой ще живее и кой ще умре. Вие ли сте съдникът", разгневи се Дарин Георгиев. 

Той очаква да има правителство с третия мандат между ИТН, ППДБ и отцепилите се депутати от "Величие" пак с кандидат за премиер Росен Желязков или Йорданка Фандъкова, като втория вариант.

"Никоя партия няма идеология, освен БСП. Друг е въпросът дали я спазва. Нямаме партии, имаме ползватели.Когато си падал декументи за регистрация на партия "Величие" великият милионер не си е платил 52 лв.", обясни Стоян Тодоров. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК