Вход
София
Времето в София 11 o C

САМО В ПИК TV: Вижте уникално ВИДЕО от морската вила на Лозан Панов за 26 хил. лв.

САМО В ПИК TV: Вижте уникално ВИДЕО от морската вила на Лозан Панов за 26 хил. лв.

на 10.04.2019
90577
35
САМО В ПИК TV: Вижте уникално ВИДЕО от морската вила на Лозан Панов за 26 хил. лв.
Автор: ПИК
10.04.2019
35
90577

През октомври миналата година, когато държавата все още не се тресеше от „Апартаментгейт“, някак между другото отмина информацията, че председателят на ВКС Лозан Панов си е закупил вила до Варна, в местността Галата, за сумата от… 26 хиляди лева. Този факт е установен от Националната агенция за приходите по повод извършваната на Панов данъчна ревизия, а самият Панов предпочете да отговори на приходната администрация не по законоустановения ред, а чрез медията „Капитал“ на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев. Читател на ПИК изпрати видео от въпросната вила, която разбуни общественото мнение. 

Припомняме, че замесени в аферата с евтини апартаменти са и президентът Румен Радев, който все още не е дал обяснение по въпроса и не се е оттеглил, както и шефът на ВКС Лозан Панов и лидерката на БСП Корнелия Нинова. Антикорупционният орган разследва и сигналите за техните имоти.

ПИК разкри, че строителните босове на "Артекс" Мирянови са кумове на Лозан Панов и жена му Елисавета, която пък си е купила от тях лукс апартамент на много по-ниска през своя фирма. Медията ни показа и как Лозан Панов излиза от това жгилище, което по-късно призна, че обитава с жена си в тузарска сграда в кв. "Изгрев". 

В публикация от 28 октомври редакцията на „Капитал“ посочва, че е получила достъп до жалбата на Лозан Панов, самия ревизионен акт и доказателствата към него. Тъй като тази информация е данъчна тайна, очевидно е, че тези документи са й били предоставени от самия Панов. Макар обстоятелството, че председателят на ВКС ползва медия на подсъдимо за участие в организирана престъпна група лице, за да води война с институциите, сам по себе си да е изключително укорителен и неморален, в случая по-важното е, че данните, които изнася Лозан Панов (още повече през призмата на сегашния скандал с евтините имоти на властта), би следвало да доведат до незабавното му отстраняване от поста.

Оказва се, че през 2013 г. Панов придобива парцел и вила в местността Галата-Прибой край Варна, за само 26 000 лева, при положение, че цените на подобни имоти тогава са много по-високи, съобщи преди дни "Труд". Придобивката му включва една втора идеална част от 480 кв. м. земя, а постройката върху нея е със застроена площ от 37 квадратни метра. НАП установява, че декларираната при сделката цена е цели шест пъти по-ниска от реалната цена, като заключението на лицензирания оценител е приложено към ревизията. Изводът е, че председателят на ВКС е укрил значителни доходи, върху които не е платил и съответните данъци.

В желанието си да „оневини“ Панов, журналистът от „Капитал“ Росен Босев – зет на Румяна Бъчварова, който по ирония взе дейно участие и в разразилия се сега „Апартаментгейт“, слага саркастично определение на тези действия на данъчните органи като „реална цена по усмотрение“.

"АПАРТАМЕНТ ГЕЙТ": Лозан Панов си купил вила на брега на морето за 26 000 лева!

"АПАРТАМЕНТ ГЕЙТ": Лозан Панов си купил вила на брега на морето за 26 000 лева!

През октомври миналата година, когато държавата все още...

на 09.04.2019

При апартаментите на Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Пламен Георгиев и останалите „отстреляни“ хора от властта заради имотите им, тази „реална цена по усмотрение“ обаче изобщо не смущава „разследващите“ псевдомедии и макар цените на квадратен метър да са били от порядъка на 600-800 евро, целият поръчков медиен хор – „Капитал“, „Дневник“, „Медиапул“, „Клуб Зет“, „Бивол“, „Фрог“ и т.н., пееше само една песен – как пазарната цена била 2500 евро на квадрат, поради което или всички били укрили доходи, или били получили награда за свършени услуги. С едно изключение – след като се разбра, че съпругата на Лозан Панов също е купила от „Артекс“ апартамент на рекордно ниската цена от 225 евро на квадратен метър, същите „моралисти“ се опитаха с фалшиви новини и елементарни оправдания да отклонят вниманието от този скандал.

В случая с вилата на Панов, „Капитал“ също се опитва да омаловажи придобивката, като акцентира, че това било „едноетажна дървена постройка от 37 кв.м.“, а земята била в съсобственост. Експертизата пък е оспорена с аргумента, че една от аналогичните цени на продажба на сходни имоти, била на ресторант, който бил на плажа.

Каква обаче е истината за „дървеното бунгало“ на Панов? Според проверка на „Труд“, реалните пазарни цени през 2013 г. на сходни имоти в Галата (земя и постройка)са се движили от порядъка на 30 000 до 60 000 евро, а само земя от 240 квадратни метра, предвидена за застрояване, би струвала минимум 20 000 – 25 000 евро. И това при положение, че се касае за обикновени имоти, без панорама и сравнително отдалечени от морския бряг. Платената пък от Панов цена от 26 000 лева би отговаряла само на 500 квадратни метра земеделска земя – лозе, ливада или нива, и то на километър от морето.

Справка в кадастъра обаче разкрива, че вилата на Лозан Панов не само че има морска панорама, двуетажна е (което поставя и въпроса дали вторият етаж е законен или не, при положение, че в нотариалния акт такъв не е описан), а е на броени метри от самия плаж, поради което цената й става значително по-висока.

Нещо повече, в режисирано по бТВ интервю на Елисавета Панова, беше показана и самата вила на Панов, а снимката ясно разкрива, че изобщо не се касае за едноетажна постройка, както досега твърдяха медиите на Иво Прокопиев, а за двуетажна луксозно довършена къща с дограма, френски прозорци, тераса и изолация, с квадратура минимум 70-80 м2. (точната квадратура според самия Панов е 74 кв.м., защото я е посочил в декларацията си пред Сметната палата за 2013 г.)

Така се оказва, че освен Елисавета Панова, съпругът й и председател на ВКС също е придобил, и то през същата 2013-та година, атрактивен имот, за който е заплатил цена много под пазарната му оценка. Какво се крие зад това, търгувал ли е с влияние Панов, или пък е платил пари в брой – „на черно“, за да спести данъци и държавни такси, тепърва трябва да се установи.

Едно е сигурно обаче, а именно, че скандалите с имотите на семейство Панови, които имоти бият по евтиния всички останали придобивки на хората във властта, и двойният стандарт, прилаган спрямо председателя на ВКС от медиите на подсъдими олигарси, поставят изключително остро въпроса, както за липсата на всякакъв морал в най-висшия представител на съдебната власт, така и за зависимостите му от задкулисието. Панов вече заяви, че няма никакво намерение да подава оставка или да се оттегли в отпуск, и макар тези му действия, или по-скоро липсата на такива, по същество да дискредитират цялото съдийско съсловие, може би и в това има някаква полза – така на обществото става кристално ясно заради кого именно доверието в съдебната ни система е на най-ниското си от десетилетия ниво.

Върху този въпрос не е лошо да се замислят – както Панов, докато пие питието си на морския бряг, в имот „за 26 000 лева“ и в компанията на съпругата си, закупила жилище за 225 евро на квадрат при пазарна цена от 2500 евро, така и членовете на ВСС, заради които председателят на ВКС все още заема поста си. Въпросът би трябвало да си постави и президентът Радев, и то не само на консултативни съвети за национална сигурност, а по принцип. Защото двойният аршин в случая на „семейство Панови“, не само че не е уместен, но е и в състояние да повлияе върху рейтинга на всеки политик, който си позволи да го прилага.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(35)
1
ПИТАЙТЕ СПА ХОТЕЛИТЕ „БЕЛЧИН ГАРДЪН“-БЕЛЧИН БАНЯ И „СТРИМОН ГАРДЪН „-КЮСТЕНДИЛ НА КОЙ ПОЛИТИК СА ? ТОВА СА СПА КОМПЛЕКСИ ЗА МИЛИОНИ ЛЕВА ! КАК СА ЗАКУПЕНИ ? ОТ КЪДЕ ТЕЗИ МИЛИОНИ ? КОЙ Е ТОЗИ ПОЛИТИК СОЦИАЛИСТ - ДЯСНАТА РЪКА НА НИНОВА ? ПИТАЙТЕ !
2
Пишете пик... не се услушвайте
3
Вилите са ясни, но ние чакаме къщите в Барцелона и на други места по света, както и офшорните сметки. И на вилите ще им дойде реда!
4
Табетлия човек! А какво стана с Карлсон, който живееше на покрива? Там няма решения от компетентната комисия.
5
Защо и аз не мога да си купя такъв имот на Галата за същите пари???????????
6
Бунгало ее
7
Нека всички Български родолюбци на 26 май да гласуваме за кандидатите на коалиция " ПAТРИOТИ ЗА ВAЛЕРИ СИМЕOНОВ"! Всички пaтриoти да гласуваме за него доказал се като единствения от ПФ който честен политик! И защото единствено той от коалицията има шанс да влезе в ЕП. Избирателите на ВМРO са около 30 хил.човека тоест 1%! Сидерoв и АТAКА вече нямат избиратели след предaтелството,Джaмбaзки 5 ГОД.прибираше по 20 хил.евро и не свърши нищо за България! Няма никакъв шанс на идните избори! Затова нека не пилеем пaтриoтичните гласове за кандидати без дори и минимален шанс а да гласуваме всички за " ПAТРИOTИ ЗА ВAЛЕРИ СИМЕOНОВ"
8
Много интересно..РЕВЕТЕ ЗА ВСИЧКИ ГЕРБЕРИ НО НАБЕЖДАВАТЕ ТЕЗИ КОИТО НЕ ВИ ХАРЕСВАТ..ЗА СЪЩОТО
9
Прав си! В коалицията на Вaлeри влиза и ПП СРЕДНА ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА! Това сме всички ние предприемачи които имаме дребен и среден бизнес и сме също работодатели! Нашата партия има 80 хил.членове! За 1 евродепутат са необходими около 160 хил.гласа тоест 5.88%. Само от ПП СРЕДНА ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА Валъо има сигурни над 120 хил.заедно с нашите семейства и отделно от НФСБ. Влиза със сигурност! А ВМРO на всички избори когато е участвал самостоятелно е имал 1% тоест максимума им е 30 хил.гласа! Така че наистина няма смисъл да се разпиляват патриoтичните гласове а да гласуваме всички за коалицията - ПATРИOTИ ЗА ВAЛEРИ СИМEOНOВ
10
отговор на коментар
Купи си очила и ще видиш,че това е палатка!
11
ЗАЩО ВИНАГИ БСП СЕ ХВАЩАТ КАТО ШАРАНИ НА ВЪДИЦАТА НА ББ? ДОРИ КОГАТО ДВА ПЪТИ ПОДАВА ОСТАВКА И ДВАТА ПЪТИ ГИ ПРЕЕВАВА! ГЕНИАЛНО ОБРЪЩА НЕГАТИВИТЕ В ПОЗИТИВИ ЗА ГЕРБ!!! СЕГА КАТО СЕ ВИДЯТ КОЙ КАКВО Е ГЕПИЛ ДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА БСП?
12
По време на соца никой не искаше вила на "Галата" Там бяха най-големите селяни. Всички тичахме към Дружба и Златните :-))
13
може ли да откупя бунгалото за 30 000? Така и лозанчо ще е на печалба, и аз ще топна краченце в морето на варненския невърли хилс.
14
ЗАКАЧИХА НА КУКАТА ЗА СТРЪВ ЦВЕТАНОВ И ДЕБИЛИТЕ СЕ ХВАНАХА. ЦЯЛА СЕДМИЦА ГО ПЛЮХА И ДОВОЛНИ ОТ ОСТАВКИТЕ НЕ СЕ УСЕТИХА КАК НАСТЪПИХА ДВА ПЪТИ МОТИКАТА! СЕГА ЩЕ ИМА ДА СЕ ОБЯСНЯВАТ ЗА ИМОТИТЕ СИ ДО ПРЕДСРОЧНИТЕ ИЗБОРИ, КОГАТО НЯМА ДА ПРЕСКОЧАТ И 4%. ИМПЕКСИ, ИМОТИ, ПАЛАТИ, А ОТ КЪДЕ СА ПАРИТЕ? ЩЕ ВЛЕЯТ МИЛИАРДИ ОТ НЕЗАКОННО ПРИДОБИТО ИМУЩЕСТВО!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Да ви е:Ба мамата пик
17
отговор на коментар
От утре започват рече Държавният департамент на Щатите. Някой трепери вече, друг ще изчезне...И така.
18
Варненецът Теодор Николов, срещу когото бе образувано досъдебно производство за закана за убийство към премиера Бойко Борисов, се бори за живота си. Новината беше разпространена от негови приятели във Фейсбук. Информацията гласи, че 47-годишният мъж е хоспитализиран във варненската Военна болница с изгаряния "между 50 и 60%" и непосредствена опасност за живота. "Теодор е в изкуствена кома. Така го държат и това ни казаха. Пострадал е от газова бутилка. Към момента не може да се каже дали е било битов инцидент, или има външна намеса.
19
http://kaotic.com/video/OQZFzpLn_2019509081955_t
20
Тази виличка вчера не я ли пришихте на един друг?! Преписвайте правилно, бе! От Антон Тодоров няма ли препишете нещо за Иво Христов да ви ева!
21
Имота е придобит доста преди Панов да оглави ВКС.И не измествайте въпроса -никой не коментира цените на имотите/всеки в България изповядва продажби и покупки по данъчна оценка/ а за факта , че тези хора са ги придобили по време , когато са били на власт и това е или рекет , или подкуп .Та ми е интересно как съдия от Софийски градски съд ще рекетира някой от Варна.Освен това той като административен ръководител не разглежда лично дела.А на дали ще си разреши да кара колегите си да правят това.И като сте толкова правдиви що не коментирате прасето на тиквата , получил имот за 120 пъти по ниска цена.
22
отговор на коментар
Комуняците от ДС/б/ и БСП една година писахте за швейцарски прокурори,друга за Магнитски,сега и за Държавния департамент ли ще пишете?Гладни комуняци просо сънуват.
23
Понеже всички плюят против комунистите ,значи плюят срещу ръководството на ГЕРБ. Защото в ръководството на БСП има много по малко бивши комунисти от колкото в ръководството на ГЕРБ. Та явно ГЕРБ е истинския наследник на БКП.
24
ВЪРХОВНИТЕ СЪДИИ И СЪДИЙКИ СА НАЙ-ГОЛЯМИТЕ „СПЕЦОВЕ” ПО ИМОТИТЕ В СЪДРУЖИЕ С ВЛЮБЕНИТЕ В ТЯХ „ПРИВАТИЗАТОРИ” ! Ами вижте имотите купувани от Ваня Алексиева, любимка на защитник № 1 - Иван Григоров, на приватизатор № 1 - Иван Костов ! Вижте имотите и на другите служебно защитаващите приватизаторите по търговските им дела съдийки – Радостина Караколева, Татяна Върбанова, Бонка Йонкова, Камелия Ефремова , Росица Божилова и на техните роднинки . Как става номерът : Ето така : В страната същестуваха множество имотни измамници (предимно превитазатори, които се сдобиха без пари с държавните имоти) , които сключват предварителни договори за продажбата на недвижими имоти от името на търговски дружества (ООД-та) . Купувачите им плащат грамадни суми, цялата цена за имота . След, което като поискат от дружеството –продавач да сключи окончателния договор , то дружеството продавач тича в съда да иска да обяви предварителия договор за нищожен, тъй като нямало решение на общото му събрание за продажбата на имота . Мерзавците в съдилищата (ортаците на имотните измамници) обяват договорите за нищожни, АМА ЗАБРАВЯТ ДА ОСЪДЯТ ПРОДАВАЧИТЕ ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ НА ПРЕЦАКАНИТЕ КУПУВАЧИ . Чиста работа ! Временен край на тези измами слагат, шест броя върховни граждански касационни съдийки със свои решения по : • ГРАЖДАНСКО ДЕЛО № 569 / 2010 год. на ГК, ІV г.о. ВКС, и • ПО ГРАЖДАНСКО ДЕЛО № 1497 / 2010 год. на ВКС , ГК , ІІІ г.о. със следните по тях решения : Решение № 254 / 14.07.2011 год., постановено ПО ГРАЖДАНСКО ДЕЛО № 569 / 2010 год. на ГК, ІV г.о. ВКС, • Решение, а преди него и с Определение № 606 от 13.05.2011г. на ВКС ПО ГРАЖДАНСКО ДЕЛО № 1497 / 2010 год. на ВКС , ГК , ІІІ г.о. С които решават, че договорите за продажби на недвижими имоти от страна на ООД-та , НЕ са нищожни, ако няма решение на общото им събрание за това . Приватизаторските измамници, които са докопали държавните имоти без пари реват, че не могат да правят измамите си , не могат да продължават да продават имоти и да взимат пари, а после да обяват договорите за продажби за нищожни, понеже общите събрание на приватизаторските им дружества не били взели решения за това . И веднага се намесват инсталираните за защитата на приватизаторите съдийки . Взимат за разглеждане самите те, следващите такива дела на приватизаторите във ВКС самите те . И по тези дела бурно се противопоставят на вече създадената от гражданските отделения практика . И РЕШАВАТ В ПОЛЗА НА ПРИВАТИЗАТОРИТЕ ДЕЛАТА, КАТО РЕШАВАТ, ЧЕ КАТО НЯМА РЕШЕНИЯ НА ОБЩИТЕ СЪБРАНИЯ НА ПРИВАТИЗАТОРСКИТЕ ДРУЖЕСТВА ТО ДОГОВОРИТЕ, С КОИТО ТЕ СА ПРОДАЛИ ИМОТИТЕ СИ БИЛИ НИЩОЖНИ И ТАКА ПРОДАЖБА НЯМА, АМА ПАРИТЕ СИ ОСТАВАТ У ПРИВАТИЗАТОРИТЕ . То тези измамнически приватизаторски дружесва ги пишат, такива решения на общите си събрания представят ги на купувачите, дават им копия от тях, и след това ги изгарят или предварително са ги фалшифицирали, защото много знае някой кои са и какви са подписите на съдружниците в едно дружество, които нарочно се сменяват набързо . Това са следните ПРИВАТИЗАТОРО-ПОЛЕЗНИ дела: 1 . т. д. 341 / 2011 г. на Второто търговско приватизационно отделение на ВКС , завършило с прецаквателно за купувачите, и красиво за приватизаторите Решение № 67 от 09.07.2012 г. по това т. д. 341 / 2011 г. 2. помярско – приватизаторско т.д. № 34 / / 2011 г. на Второто търговско приватизационно отделение на ВКС , завършило с прецаквателно за купувачите, и красиво за приватизаторите Решение № 80 от 10.09.2012 г. по това т.д. № 34 / / 2011 г 3. помярско – приватизаторско ТЪРГОВСКО ДЕЛО № 1204 от 2011 г. на Второто търговско приватизационно отделение на ВКС , завършило с прецаквателно за купувачите, и красиво за приватизаторите - Решение № 44 от 14.07. 2017 г. по това търговско дело № 1204 от 2011 г., Стойността на трите имота по тези дела, с които приватизаторите с помощта на съдийките са измамили купувачите е към един милион лева към датата на решенията . Оле, мале, положението става нетърпимо и ВКС със свое ТЪЛКУВАТЕЛНО РЕШЕНИЕ № 3 / 2013 ОТ 15.11.2013 г. ПО ТЪЛКУВАТЕЛНО ДЕЛО № 3 ОТ 2013 Г. НА ОСГТК НА ВКС (прието с мнозинството на „НЕприватизационните” граждански съдии в него) решава, че е правилна практиката на гражданските съдийки, а именно, че договорите за продажбите на имотите са валидни и без да има решения на общите събрания на приватизаторите, но това е след дъжд качулка . Приватизационите търговски съдийки, вече са прецакали с предно сочените свои три решения трима купувачи и са облагодетелствували трима нагли приватизатори . Така се правят пари и „евтини” имоти в полза на върховните касационни съдийките от приватизационите търговски състави . Бай Лозан и той е от приватизаторската компания, та няма нищо случайно . Както казвате, нека се дърпат тези тарикат-тарикатещи тарикати и тарикатки, тамън народът ще се отврати окончателно от тях .
25
вече е смешно как всите мафиотски фракции се оплюват едни други еех че е сладка властта гербери комуняги тъпократи спииииш българино спиш докат ти го забиват два ката всички партии са организирани престъпни групировки бре овце балкански че ви стрижат през целия ви жалък живот
26
Лозан Панов е цвете пред съдии от районни и окръжни съдилища !!! Ако някой ги разследва свят ще му се завие от спестени закуски !!!
27
при нас за всеки е 2 на 2 а и ковчезите са без джобове а там горе вече свети Петър решава кой кога какво защо
28
като сте толкова отворени,снимка от 2013г нямате ли?Май хапите на последно!
29
А за незаконния палат на Плевнелиев кацнал на скала никой ли не се сеща?!
30
Ами то тук е само една много малка част от далаверите. http://ivo.bg/2013/07/19/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D1%8A%D0%BB%D1%87%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0%D0%BD/
31
„Панов е укрил 100 000 лв., а основанието на НАП да направи този извод се базира единствено на скалъпеното доказателство, наречено експертиза на вещо лице. Според нея единствената недвиживима вещ, която Панов е придобил през последните шест години – дървено бунгало на бетонова основа, покрито с ламаринен покрив и външна тоалетна в местността Прибой, Варненско, с размер 37 кв.м. е оценено на 1750 евро на кв.м., т.е. пет пъти над действително заплатената цена и три пъти по-скъпо от луксозния апартамент на Цветан Цетанов с личен асансьор. Вследствие единствено и само на тази експертиза данъчните органи констатират, че Лозан Панов е укрил 100 000 лв. Продавачът на бунгалото е физическо лице, а не фирма. Така в разгара на „Апартаментгейт“ и замитането на цифрите с оставки, от 26.03.2019 г. Лозан Панов вече е официално клиент на КПКОНПИ и прокуратурата. Ревизионният акт дава повод за стартиране на процедура по отнемане на „незаконно придобитото бунгало“, а наличието на „укрит доход“ от 100 000 лв., т.е. в особено големи размери, е основание за наказателно преследване, което може да приключи с отнемане на свобода. Институциите вече неприкрито се държат като бригади на групировката СИК от средата на 90-те години, но с една единствена разлика - главатарят им вече е международно признат. Поведението на Бойко Борисов, разбира се, има своето обяснение. Ако успее да унищожи един от малкото авторитети оцелели по време на неговото управление по върховете на държавата, то това би му осигурило царуване до гроб.“ - Елисавета Панова, https://bivol.bg/putsch-lozan-panov.html
32
Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги https://bit.ly/2Y86LDe
33
Бойко Борисов: „Как може да каже такова нещо, че няма кой да го накаже. Може да го накаже Господ, могат да го накажат хората, мога да го накажа и аз.“ ++ Г-н Борисов много правилно не споменава нищо за съд, за прокуратура и за КПКОНПИ, защото шефовете там (г-н Сотир Цацаров, г-н Пламен Георгиев, ...) са лично назначени от ГЕРБ и няма как да накажат по какъвто е да е бил начин нито Цветанов нито Борисов.
34
Г-н Лозан Панов е НЕвинен ! Жертва е ! Не е баш по жените по рождение ! Срам го е ! Недобросъвестни жени и най-вече съдийките, с които имал неуспешни проби, разбраха това и го притискаха ! КОЯ ЗА ЗАКРИЛА И ЕВТИН ИМОТ, КОЯ ЗА ПОСТ И СЛУЖБА ! Явно затова този красив мъж е попаднал клопките на непривлекателни по интелект и външност жени и затова не е искал да съди изнасивалватели на жени ! Всички се натискахме за вниманието му ! Но ....по жени, или не по жени - все едно ! Все падат в клопките красивите мъже като него ! КОБРАТА падна в същите клопки , поради влечение към жени ! Да им беше казал, всички щяха те разберат !
35
- Някой да знае нещо за Международния Съюз на Анти-Бандитските сили ? БИЛ СЪЗДАДЕН ОТ БЪЛГАРИ И РУМЪНЦИ ОЩЕ ПРЕЗ 2003 Г. В ШВЕЦИЯ . И били написали един Пан-Европейски труд „ВСИЧКО ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ДЪРЖАВНО –ОРГАНИЗИРАНИЯ БАНДИТИЗЪМ” . (786 страници, алгоритъм !) И бил представен (анонсиран) в България още на 20 февруари 2014. г в Съюза на Българските юристи ! И БНТ го била заснела, ама после се уплашила и срезала откъсите с него ! И в него било предсказано всичко ! Или с него е било направено всичко ? И миналата есен (2018 г.) една част от него била изпратена на всички върховни и конституционни съдии и съдийки, президенти, омбудсманки, народни празноглазци и правноглавки с искане да направят това, което трябва –„МАТ НА КОРУПЦИЯТА С ПЕШКАТА” и с предсказания какво ще се им случат, ако се ослушват ! И само ЛОЗАН ПАНОВ в самонадеяната си наглост, взел, че им върнал огромното петиционно ПРЕДСКАЗАНИЕ И ТЕ МУ ВЪРНАЛИ ВРЪЩАНЕТО, КАТО МУ КАЗАЛИ, ЧЕ ЩЕ МУ ГО ПОДАВАТ ЧАСТ ПО ЧАСТ С МИТИНГИ И ПРОТЕСТИ ! А пък в него били написали на Конституционния съд да вземе да отхвърли трите мошенически искания на ВКС, с които тези такиратки и тарикати пак искали да се обяват за анти-конституционни разпоредби, които оле-мале слагат поне някакви малки юзди на тази самозабравила се приватизационна шайка, и цялата върховна касационна орда загубила и трите дела в Конституционния съд (дела № 2, 9 и 10 от 2018 г .) и сега тези Анти-Бандити се подиграват с върховната орда на ЛОЗАН ПАНОВ ,че вкупом и цялост е доказано проста (некомпетентна) ! Дали тези не са направили настоящите циркове в дрънчащото на кухо стадо на народната власт- използващите субекти ! Нали есента някаква курволожка казваше, че тези протести били такива, че нямало кой да хванеш да го подкупиш и да му платиш , за да спрат протестите !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 21544
архив

- Кажете ми какви видове психологическо насилие знаете?
- Навън е лято, птичките пеят, слънцето пече. Всичко е окея.
- И къде тук е насилието?
- На работа съм...

няма нови новини
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
сега
2051
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите изслушват Сотир Цацаров за скандала с българското гражданство (ОБНОВЕНА)
x
Πpилoжeния пoмaгaт дa зaceчeтe paĸ нa ĸoжaтa cъc cмapтфoнa cи
x