Вход
София
Времето в София 28 o C

САМО В ПИК TV! Георги Коритаров със свиреп анализ на компроматната война и битката за власт на опозицията: БСП не може да спечели изборите (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV! Георги Коритаров със свиреп анализ на компроматната война и битката за власт на опозицията: БСП не може да спечели изборите (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

на 24.05.2019
133336
43
САМО В ПИК TV! Георги Коритаров със свиреп анализ на компроматната война и битката за власт на опозицията: БСП не може да спечели изборите (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
24.05.2019
43
133336

Журналистът Георги Коритаров сложи точка на предизборната кампания със свиреп анализ компроматната война, мръсните номера по време на битката за власт на опозицията, орташката подкрепа на президента Румен Радев за БСП и изходът, който очаква партиите и политиците след изборите на 26 май.

"Ако БСП искаха да спечелят европейските избори, можеха да заложат на най-разпознаваемото си лице - Сергей Станишев. Нивова трябваше да пусне Станишев да прилепи партията към основните ценности на ПЕС. Ако спечелеше със Станишев, щеше да спечели цялото ляво. Ако загубеше, щеше да е виновен Станишев. Сега те не могат да разсъждават, че социалистите на Тимерманс са спечелили в Холандия. От БСП дори се заговори за излизане от ПЕС. Ако БСП изгуби тези избори, как ще намерят аргумент да се върнат в българския парламент", попита Коритаров.

"Ако загубят, най-моралният вариант е Нинова да подаде оставка, категоричен е Коритаров.

"Тук е мястото да поговорим за №4 в бюлетината на БСП. Това е Иво Христов. Иво Христов е човек от политическия кръг на президента Румен Радев. Той е директор на Стратегически център към президенството. За да бъде ръководител на такъв център, то той трябва да бъде стратег. Кампанията на БСП, която върви към провал, няма никаква стратегия. Той е или балон, който се пука при първия вятър, или е нещо, върху което БСП трябва да мисли. Ако сега загубят с обрат, още по-малко хора ще виждат алтернатива. Има ли България нужда от нещо, което да замени БСП в образа на алтернатива? Ако БСП рухне, трябва да има. Христов не разгръща умишлено стратегии, съдейства за техния провал, а по този начин съдейства за проект на Румен Радев. Виждаме го нарисувано, като картина. Йончева излезе също оттам. Започна с битови компромати. Йончева и Нинова не съумяха да надградят, те са неподготвени, нямат експертиза. За мен Христов е голямата въпросителна. Той тласна БСП към бездната, за да разработи Радев друг проект, което значи, че БСП трябва да види в лицето на Радев един враг", анализира участието на Иво Христов в листата на БСП гостът в студиото.

По думите му, Корнелия Нинова е сключила споразумение с паравоенни формирования, за да бъде тя пазена от ядосаните червени симпатизанти.

Георги Коритаров за ПИК: Позицията на Радев е повод за национален срам, мракобесническа е

Георги Коритаров за ПИК: Позицията на Радев е повод за национален срам, мракобесническа е

Едва ли преди 30 години, когато България пое по пътя на...

на 05.02.2019

"Те няма да вземат властта, те не носят алтернатива, те носят хаос и разруха. Когато се върнем към 93-94 година - "Да спрем разрухата и да спасим България" - това беше надсловът на кампанията на БСП през 1994 г. Какво стана? Катастрофа - взрив на престъпността, инфлацията, нощта на 18 декември 1994 г. беше ясно, че печелят мнозинство. Клара Маринова тогава, говорим си, облегнала се така, с единия крак на стената и чувам: "Жоро, Жоро, какво ще правим, ние не сме готови да управляваме". Сега, това е спомен, тя може да го е забравила. Връщаме се днес. БСП ти казва "Справедливост сега". Това като девиз може да издигне партия, която се готви да управлява страната. БСП не може да спечели абсолютно мнозинство, трябва партньор. Ако БСП разгръща радикално ляв проект, който включва отмяна на плоския данък. Е, каква социална политика могат да реализират сега? Те нямат партньор, който да ги подкрепи", коментира Коритаров. И отново отчете, че БСП няма как и не може да бъде алтернатива.

"Прогнозите са нещо много особено. Внимание - виртуалността няма нищо общо с реалността. Ако тези, които искат да защитят стабилно и устойчиво управление, с образа на родител на нацията, с един символ. Навремето му казваха Тато, сега му казват Бате. Един човек, който е символ на покровителство на нацията, който казва "Долу БКП", хората го подкрепят, ще го изберат. Пряко призовавам хората. Проверих го в лични разговори без да искам, казвам толкова и толкова процента, а те - е, тогава няма смисъл на гласувам", отправи призив към колебаещите се дали да гласуват на 26 май. 

"Водач е Йончева. Вторият и третият са неизвестни. Не са ли подбрани за отстрелване, с преференции да кацнат други хора. Може да има двоен удар срещу Нинова. Единият е загуба от ГЕРБ, другият е Станишев да излезе много напред. Първото място на евроизбори може да бъде изместено. Представете си, че Станишев се качи върху Йончева, образно казано. Не виждам как Станишев ще се върне в БСП, още повече, че има отговорности към ПЕС. Тази лидерка е изчерпана като морален кредит да управлява. Тя ще трябва да отстъпи. Ако случайно се стигне до изненада, тогава опираме до другото - как ще предизвикат предсрочни избори и второ - с кого ще управляват. Няма с кого, стигнахме до този извод. Те са в двойна задънена улица", анализира ситуацията в червените редици Коритаров.

"Борисов не е взел кампанията в свои ръце. Той показа лицето на гаранта за сигурността и стабилностт на българите, които са искали винаги да живеят спокойно. И той каза: "Аз съм". Това е един Нурсултан Назарбаев в Казахстан, казахите бяха спокойни с него. Назарбаев е визионер, Борисов също е визионер. Българите не са готови. България и ГЕРБ се заслужават взаимно. Те са си нужни и така ще продължава", коментира поведението на Бойко Борисов по време на кампанията журналистът.

"На първо място ще бъде ГЕРБ, на второ място "Коалиция за България" в стария си вариант, да си гласуват хората както искат, на трето място ДПС, на четвърто - Джамбазки и Шкварек от ВМРО. Активността ще бъде при 2 415 327, това трябва да е активността", прогнозира Георги Коритаров. "Демокрацията е в опаснаст, хората ще зарежат топлото време и ще се втурнат да гласуват. Хора, гласувайте!", завърши той с този призив гостуването си в студиото на ПИК TV.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(43)
1
Доле герп
2
Номер 12 за нашту Ленчи другари!
3
и той се изпърдя предизборно! А баба Ивче с кеф му души пръднята...Оти тя не е гнуслива...
4
МАГДНСКА ПЕСКО ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРАШ МУТРЮ БАНКЕНСКИ ВЪРТИШ СИ ОЧИТЕ СЯКАШ ИМАШ КУШКУЛ В ТИКВАТА МНОГО СИ ДОЛНОПРОБЕН ПРИЯТЕЛ МНОГО
5
Прилича ми на гол охлюв
6
Ха, ха ха, последните омазани от списъка на платенопоръчковото, наведено сайтче-кенефче ПИК, ама много къса бе скамейката на кенефа този път, едни и същи смешници и "адамакълий"ни разминаха от сърце известно време! Поне се насмяхме на сполучливити коментари и това не е малко!
7
Ти си един от тъпанарите които се опитват на накривят кypa на президента и да чепкат вълната на Нинова. Вие сте няколко помияра - Ти, Heдялко, Тръбата, Рудолф и Беновска. До сега не сте успели и няма да успеете. След 26 май ще ви бъде eбaнa майката.
8
И на Луната да закачат гнусни си барак, са пътници след 26ти. По интересно е, че импексовата БСПдирастия водена от Румен Пъпката, Импексовата Барсала и бившата кучка на СС Момата, си присвои всички празници. Най мързеливите, най крадливите и най глупавите са начело на 1ви и 24ти Май. А на 8ми Март от червени БСПеерсасти и Корвети, не можем да се вредим. .............................................................................. Питам импексовата Курабия, паразита Везира Енчев има ли един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанела начело в БСПдирадската си партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допря до тоя Мерзавец, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тия мерзавци, доносници, докоснечели дори за тъпкачите на жените си!!
9
Бил е твърде млад и зелен , на 19 години,когато е станал червен. Двамата му дядoвци са били кoмyнисти, а бaщa мy хем кoмyнист, хем пapтиeн ceкpетap на 4-то PПУ в София. Дядo мy по майчинa линия не е yбит в зaтвоpa в Бeленe, както той лъже на ляво и на дясно по медиите. Убит е през месец мaй 1945 година на мeгданa в с. Хepакoвo общ. Бoжуpищe от фpoнтовaк. Убит е защото е задявал жените на фpoнтовацитe, откраднал е кoн. Този му дядo по време на Oтечественатa вoйнa не е бил мoбилизиpaн защото е бил пapтиeн ceкретap на селото. Младият Мaкaк е завършил гимназия, служил е в НШЗО „Христо Ботев“ гр. Плевен. Там където са служили всички синове и внуци на враговете на народната власт. Kандидатствал е във ВШMВP-Симеoнoвo в Първи отдел (факyлтет на ДC). Не е приет поради слаб успех. С ходатайството на вyйчo си генералът от пoжapнатa Киpил Вoйнoв младият Примат е приет в Трети отдел ( Пoжapникapcкия факyлтет). Обърнете внимание на това – вyйчo му е cин на „yбития от кoмyниcтитe“ дядo на Питекa. Цели четири години е изучавал устройството на кoфпoмпaтa и на мapкyчa. Завършва успешно и започва работа като старши на дясна задна кука в каросерията на ЗИЛ-130 в Пoжapната на с. Бaнкя, близо до София. Младият пожapникap служи тихо и смирено, страхлив е по природа. На 10 ноември 1989 година е извършен партиен преврат в държавата. Приет е закон за деполитизация на армията, милицията, пожapната и за премахване на партийните организации от предприятията. Примитивът от с. Xepaково категорично отказва да хвърли пapтийната си члeнcka книжка и напуска пожарнaтa с пapтиeн билeт в джоба. Като безработен се шлятка по улиците, рита камъните , а след това ги догонва. Не след дълго е забелязан от о.з. старшина от милицията Mилчo Бoнeв, който също е напуснал работа за да остане член на БKП. Mилчо прибира Бoйчo, дава му името Tиквa, облича го, дава му бyxaлка и плетена качyлкa и го назначава за пазач на паркинга си пред хотел „Cлaвия“. Тарашил е пазарджиите в „Илиенци“. Година по късно Caмоковеца откупува Tиквата от Бай Mиле срещу 100 дойче марки. Ползва го за мyле, да принася „бeло“ вместо картофи. Мулeтo се справя отлично с възложената работа. Maджо е следващият му работодател. При него пожарникapят израства до дecятник (ефpeйтop), застрахова и краде коли. Хванат е с крадена кола в Унгария, осъден е на 2 месеца затвор, които излежава. Забранено му е да влиза в тази страна. Братя Mapгини дават висока цена и откупуват „десятника“ от Maджо. Големият Mapгин става кръстник на щерката на „ефрейтopa”. Потръгва някак си живота му. Успява да направи своя охранителна фирма. Отделя се от Mapгините, сдружава се с Пaшaтa, а към тях се присламчва и Цeцилия Kapaгьозова ( Цвeтелинa Бopиславова). Започват ударно и незаконно произвосдтво на цигари в Kpaйморие. Правят контрабанда с цигари и наркотици. През 1994 г. в центъра на София е взривена колата на Цeцилия, като се очаквало вътре да е и Tиквaта. В същата година Tиквата застрелва Cтефан Дecпoтoв, един от големите внисотели на горива. Патологичната и балистичната експертизи изцяло доказват , че патронът е изстрелян от пистолета на Тиквата. И така, до 2001 г. само кражби, насилия , убийства… Когато го забелязва ген. Бриго Аспарухов, който го препоръчва за охранител на Симо Брокера. Тиквата има опит, преди това е мачкал ушите на бай Тошо. До 2005 година Тиквата е бил главен секретар на MВP. Тази длъжност е откупена с 400 000 евра, дадени от Сретен Йосич. Тиквата и до днес не е върнал парите и нощите са му тревожни. Не само , че не е върнал парите на кредитора си, но го е предал на Холандските власти. Това навсякъде по света се наказва с оловни ордени и медали. Tиквата е учил задочно във Военната академия „ Axмед Демиp Догaн“ , в сградата известна като „Capaите“ в кв. Бояна. Самият патрон на академията го предлага , а президента Стоянов издава указ с който удостоява Tиквата със звание „Генерал от пoжарникapскитe вoйски“, макар такива войски да няма в България. Най после „ефрейтopът“ е некичен с еполети, пагони и лампази. Сам той признава , че е плакал като се е видял в униформа подобаваща на генералската. Заедно с него от радост са плакали Heдялкo и Беновcka, на по високи октави , разбира се. През 2005 г. министър Румен Петков предлага на премиера Станишев Тиквата да бъде уволнен. Причините са, че по време на неговото секретарстване ( 2001 – 2005 г.) са избити 193 знакови личности на прехода ( мутри), а нито едно от тези престъпления не е разкрито. Тиквата отново е на улицата. Но в годините журналистите успяват да променят образа му. Правят го човек от народа, дете на народа и т.н. Софиянци, като най умните в страната решават и го избират за свой кмет. Макар за кратко Тиквата като кмет успява да продаде 14 общински имота на далавера. Има разследване. То е извършено от същият този Пламен Георгиев с терасите, в качеството му на прокурор тогава. Пламен с терасите установява , че подписите не са на Тиквата , а на случайно минаващи покрай Общината. През 2006 г. Тиквата назначава за свой заместник бавночаткащия Цъфтан. Решават да направят партия. Три години по късно двукопитните в страната гласуват за тях. Печелят изборите и Тиквопитека вече е премиер. Тези които са гласували за него с мъка разбират , че техният избраник ползва нечленоразделна реч. В неговия речник има не повече от 10-15 думи в които преобладава гласната „ъ“ и пред нея задължително съгласната „ш“. Оказва се, че премиерът – Тиква в живота си е прочел само една книга – „Винету“, че е гледал само два филма – руският „Тримать тьнкисти“ и полският „ Четеримать тьнкисти“. Наскоро Севдалина Арнаудова оповести, че нейния шеф в момента чете втората си книга- „ Синовете на великата мечкa“. Че той имал намерение да прочете „Оцеолa“ и „Caндокан – Малайският тигър“. Преди няколко дни на страницата си във фейса Арнаудова написа, че г-н премиера вече е приключил с мечката и му предстои да се справи със синовете и. Той сам, на два пъти публично е признавал , че е простак, в което никой не се е съмнявал. Но този простак заедно с бавночаткащия Цъфтан ни управляват вече 10 години. И двамата замогнаха, натовариха колкото и каквото можаха, работейки за хората. Тях Европа ги чува, тъй като резултатите им са видими – България вече е извън всякакви класации. Доскоро беше на последно място в Европа и не само. При тези резултати Heдялковци не спират да се гаврят с Мутропитека. Наричат го световен лидер, дипломат № 1 в света, визионер, Обединител на Балканите….. Твърдят, че историято го заслужавала. Както се казва, пълни ташаци. В социалните мрежи световният лидер е известен с прякорите си: Тиква, Тиквопитек, Мутропитек, Херакопитек, Шербетпитек, Фотопитек, Фатмакпитек, Мутрата, Питека….. Пунта Мара……Еднокнижника…..Суджукпитек и още и още.
11
известен още като агент Алберт нещо много са му кървясали очите. Интересно от какво? От препиване, от недоспиване или някой го е напънал изотзаде?
12
Коритароф, кога ще си оправиш зъбите?
13
въххх..ЙО снимала карибски пирати в сомалия и помолила вожда на пиратите за ДЯЛ от плячката ...обаче идва Джак Спароуу..и и връзва едно гюле за обущата и я праща при Мадуро като разменна монета за Черната Перла..а как е аа....ЙО такива приказки разказва У ТЯХ си..въйй...как спи ..
14
Номер 12 с номер 12 за нашту Ленчи!
15
На ДОНОСНИКА Алберт, да го ТУРА в ГНУСНАТА му КОМУНИСТИРЕСКА МУТРА.Само ИЗРОДИ и ДОНОСНИЦИ от БКП каните.
16
Преди няколко часа писахте колко лоша е била ДС, а сега вадите агент Алф. Откакто му изчезна масичката в Нова, в мозъка на Коритаров се търкалят едни триъгълни съчми. Кой ли го стисна яко за топките?
17
Поне на най -светлия ни празник не ни заливайте с помия бе прошляци
18
Ако искате пробългарска политика - номер 1 - Валери Симеонов
19
li e obidno,be poklisar,kato posledna otrepkan ti davat dumata i ti da se izseresh na meteneto.Shto si ne sednesh na pardialnika,ami iglejdash tolkova groteskno s tezi stari dreh-parcali,s koito se iaviavash,pone i po tazi prichina si jalak i neubeditelen
20
смяна на властта на 4 години за да има ред и спокоиствие така е в белите държави пример скандала в австрия и веднага оставка 10 години тъпчем на едно място и нищо не върви
21
Опитах се доборнамерно да прочета (не че не съм наясно с фалшивия сайт, отвратителната Николова, ..) но това е подигравка с думите на техния празник. Върхът на словоблудството и елементарната тенденциозност !
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Не-до-дял-ко, лъ'же и ма'же за няколко среб'ърн'ика от су'бсид'ията Ге'рбер'ска.
24
Да измием Родината ни от червената помия! Всчки пред УРНИТЕ да сапунидаме червените боклуци!
26
Коритаров, много добре знаеш, че БСП е руска терористична партия и тя управлява само и единствено с тероризъм. Така е в Русия така и онези примитивни азиатски управляващи от Кремъл искат да управляват света с тероризъм. Те са разбойници, които никога не са разбирали от диалог, понеже са прости, тъпи, злобни и некадърни. Те плашат света с ядрено си оръжие като че ли другите го нямат, но никой като тях не си позволява да заплашва света, както те по един нахален начин го правят. Естествено, че всички, които си изброил разните Йончеви, Христови и други руски посредствени шпиони заедно с Джамбаски, Магарешки и подобни на тях са руски подставени лица, които ако бъдат избрани за евродепутати ще тероризират ЕП с цел да разрушат ЕС и да не позволят Европа да бъде единна и сплотена.
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Прав си.Нека ИЗРИНЕМ ЧЕРВЕНАТА ГЕЙберастка ПОМИЯ, свидна рожба на БКП.Нека завинаги се отървем от доносниците БУДА, Алберт, Рудолф, и друга подобна ИЗМЕТ.Нека с №18 им покажем, че ПОВЕЧЕ НЯМАМЕ НУЖДА от КРАДЛИВИТЕ КОМУНЯГИ ГЕЙберасти.Нека се отървем от МАЛОУМИЕТО, ръководено от ПАДИШАХА и ПИПОНА.......НЕКА.
29
"ДругарЮ-господин" Коритаров,в коя ТВ работите и КОЙ Ви ПЛАЩА? ЯСНО и ТОЧНО отговорете,нека хората САМИ направят ИЗВОДИТЕ!!! Благодарим Ви!!!
30
Ех,Алберт !Мишка си беше и такъв ще си умреш.Жалък доносник от ДС !
31
Коритаров е последният. След него е вакуум. Изчерпиха се живите и мъртвите резерви на пик-а
32
С Агент Алберт напред към нови бъднини!Напред!Напред!Напред!
33
Те Жоретата - все от един дол дренки - доносници, минавали по тъча - кой от панделата, кой от казармата! Една порода! Хората казват - измениш ли веднъж, няма гаранция че няма да повториш - утре ще прославя и други - само да е на далавера!
34
Питаши го ..колко трябва да си прост да гласуваш за БСП.Отговора. изключително ПРОСТ.Курна обещава лай...на за електората си Те са в екстаз....били захаросани.
35
АЗ СЪЩО МИСЛЯ ЧЕ ТОЧКАТА Е СЛОЖЕНА!!!!И ТО ОТДАВНА!!!!!
36
Искаш ли да се намери жена за една нощ? Добре дошли на >>>> www.Sexydrom.Com
37
КУритаров е един от най-гнЪсните доносници и агенти на ДС. Манипулирал е и е изнудвал хора активно ,за разлика от една голяма част хора формално съгласили се ,но не натопвали никого. И тоя гнусен охлюв сега пак дава акъл.Гнус,гнус,гнус....
38
Анал Алберт си е наше момче и е дупен многократно.
39
Коритаров, много добре си казал всичко, даже супер. А най-точното ти попадение е, че Станишев може да се качи на Йончева. Да, така ще стане, пък и той вече се е качвал много пъти - нали тя беше негова любовница. Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха. Да !!!!!!!!!!!!!
40
ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е БЪЛГАРСКИЯТ ТАРИКАТ КОЙТО ВИНАГИ ТЪРСИ МЪТНИ ВОДИ ДА РАЗБЕРЕ, ТОЗИ Е САМО ЕДИН СМЪРДЯЩ И ГНУСЕН ПЛЪХ.
41
КОГА КАКА КУРИ РАЗБРА , ЧЕ НОВОГОДИШНОТО ПОЖЕЛАНИЕ /2017/ ,, ПРЕМИЕР БЪДИ " , ОСТАНА БЛА , БЛА ? КОГАТО РАЗБРА , ЗА ДРУГА. ,, ЕЗДАЧКА "/05.13.2018/ ! ПРИПАДНА , ЧЕ ИЗПУСКА ,, ГОЛЕМИЯ ЛАПАЧКА " ! РАЗБРА , ЧЕ ,, ХИЧ НЕ СА ДВАМИНКА " ! ЗА САМОЛЕТА ЗАКЪСНЯ ! И ЛИСАБОН КОНГРЕСА НЕ ВИДЯ ! А ПОСЛЕ - КРИ СЕ КАТО МИШКА ! НОООО - ,, ГОРДО " ОБВИНИ СТАНИШКА / виновна й била истанбулска конвенция / ! ПО ПЪТ И ПАЛАНКИ ПОДСКАЧАШЕ ЛЕКО ! ОТ ПОГЛЕДИ ХОРСКИ ДА БЪДЕ ДАЛЕКО ! УЖ ,, ВИЗИЯ НОВА " ЗА ТЯХ ТЯ РЕДЕШЕ ! А ХИТРО И ТАЙНО - ТЯ КОНЯ ,, ЕЗДЕШЕ " ! НА. ,, СПАТО '" ЗАВЕДЕ ОГРОМНА ДРУЖИНКА ! УМЕЛО ДА СКРИЕ , ЧЕ ,, ТАМ СА ДВАМИНКА " ! НО НЕ С МЪЖА Й , УЖ КОЙТО ХАЛКА Й ПОДНЕСЕ ! А С ТОЗИ , НА КОГОТО ТЯ Е. М _ _ _ _ _ А ! СОРИ,КУРИ!СОРИ,КУРИ! В _ _ _ _ _ ЗНАЕ КАК ДА ТУРИ ! ПРАВИ ГО ПЕРФЕКТНО ПО ДВА ПЪТИ НА ДЕН ! КОНЯ ДАДЕ ФИРА ! КАКА НИ КУРИ ЯКО СЕ РАЗБЕСНЯ ! А ТЯ В БЪДЕЩЕТО ТЪМНО ГЛЕДАШЕ ЯСНО ! И ЛЮТИТЕ ЧУШКИ ЛЮБЕШЕ СТРАСТНО ! А СЕГА ГО ЗАКЪ,СА ! И НА ПАРЛАМЕНТА ТЕГЛИ ЧЕРТА ! СЕГА СЕ ОКАЗА САМА И ВМЕСТО КОНЯ - ДО НЕЯ ПАК ЗАСТАНА МЪЖА ! ТАКА СЕ ПРЕСКАЧА С КРАКАТА И ДВАТА ! КОГАТО ПАРА,ТА ПРЕВЗЕМЕ ДУШАТА !
42
В МИНАЛОТО ТЪМНО - КРАДЕШЕ БЕЗПРИСТРАСТНО ! ПРЕСКАЧАШЕ БЕЗ ЧУВСТВА ТУ В ЛЯВО , ТУ В ДЯСНО ! ДО МЕН СЕ ДОКОПА ,, ВЕЛИКА ЕЗДАЧКА " ! НА БУЗЛУДЖА МЕ ВОДИ ! /2017/ ! ЕГАТИ И ЗАКАЧКА ! В БЪДЕЩЕТО ТЪМНО - ТЯ ГЛЕДАШЕ ЯСНО ! ЩЕ ПРАВИ , ЩЕ СТРУВА - ЩЕ МЕ ЛЮБИ СТРАСТНО ! НА КРАЯ СЕ ОКАЗА , ЧЕ. ,, ЕЗДАЧКА " ДРУГА ! КАТУРНА ПРЕСТОЛА НА КАКА ВИ КУРА ! СЕГА СЪМ С ЕДНАТА - БЕЗСПОРНА ,, ЕЗДАЧКА " ! А КАКА НИ КУРИ - БЛИЖЕ РАНИ И ПЛАЧКА ! СОРИ,КУРИ!СОРИ,КУРИ! В _ _ _ _ _ ЗНАЕ КАК ДА ТУРИ ! ПРАВИ ГО ПЕРФЕКТНО ПО ДВА ПЪТИ НА ДЕН !
43
Европейският съюз и Съединените американски щати, Канада и Австралия са на издръжката на България от 25 години, това показва секретен доклад на финансовото ни министерство, според който през 2010 година само от златното находище в Челопеч е изнесено злато на стойност над 1 трилион и 150 милиарда евро. За периода, в който златната мина в Челопеч е дадена на концесия на американско, Канадски австралийски и германски компании, от страната ни е изнесено злато на стойност над 30 трилиона 800 билиона и 500 милиарда евро. В края на август т.г. бяха прегледани финансово-икономическите параметри по концесионния договор с „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ за добив на подземни богатства от находището на мед, злато и сребро край Челопеч. До това се стигна, след като Сметната палата направи няколко констатации, че не е добре защитен държавния интерес при отдаването за частно ползване на мината и в хазната за три години са влезли едва 34 млн. лв. концесионни такси при печалба на „Дънди“ от 1.5 млрд. долара. Още тогава бе прогнозирано, че каквито и да са резултатите, промяна в договора няма да има. Само със сумата от 2010 г. от толкова много злато българите можем да живеем като императори на вселената 200 поколения на напред, но армията и икономиката ни беше унищожена умишлено като ни вкараха в НАТО и Европейския съюз именно затова за да могат съвсем законно да крадат природните ни ресурси. Ресурси, които, ако се вкарваха в бюджета на България нямаше нито един българин да е гладен жаден или да е на студено или още по-страшно без дом. Ако тази колосална сума влизаше в хазната на държавата ни хиляди години България щеше да определя каква да е геополитиката и икономиката в света. Милиони българи щяха да могат да обикалят навсякъде по света като туристи, а не като черноработници отишли на гурбет във вредни токсични производства, за да могат да си платят кредитите към банки обирджии, същите тези поколения българи щяха да могат да ходят през седмица на най-скъпите и луксозни курорти в света.. Ако тази колосална сума влизаше в бюджета на България, страната ни щеше да има най – модерната и силна армия в света, най–модерните екологично чисти технологии и нямаше като дойдат сметките за ток и парно да се чудят от де да съберат сумата, която са им начислили рекетьорите от топлофикация и електро снабдяване. Ако тази колосална сума влизаше в бюджета на България Българското здравеопазване щеш да е най-развито, и щеше да е напълно безплатно, образованието щеше да е на най-високо ниво и всеки българин щеше да има възможност да има поне 5 висши образования и да има познания и умения такива каквито имат например учените от НАСА. Реалността обаче е съвсем друга и единствено от нас зависи да я променим в полза на българите и България, Мислете за кого ще гласувате и желаете ли България да е на българите ,защото ако пак гласувате за ГЕРБ и техните коалиционни дружки това по –горе описаното ще продължи . МИСЛЕТЕ .
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Бихте ли гласували за партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов?
Общо гласували: 8748
архив

Учителката към Иванчо: - Стани и ми кажи една гласна! - Иванчо става и казва: - А - Браво, а сега кажи една съгласна! - Една съгласна, ...амиии Марийка - Марийка ли, каква Марийка, тя не е съгласна.?!- Марийка става и казва: - Ааа, съгласна съм, г-жо, съгласна съм!

 

няма нови новини
Днес: 160
hot
най-четени новини в момента
сега
3203
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Полицаи продължават търсенето на човешки останки край Негован (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
Северна Корея в ужас от НЛО (ВИДЕО)
x