САМО В ПИК TV! Мая Манолова продължава с фризьорските подвизи и след катастрофата, която прати две жени в "Пирогов": Подавам оставка и излизам в отпуск. Снимайте как се подстригва Борисов (ОБНОВЕНА)

Политика

САМО В ПИК TV! Мая Манолова продължава с фризьорските подвизи и след катастрофата, която прати две жени в "Пирогов": Подавам оставка и излизам в отпуск. Снимайте как се подстригва Борисов (ОБНОВЕНА)

76548
на 03.09.2019
САМО В ПИК TV! Мая Манолова продължава с фризьорските подвизи и след катастрофата, която прати две жени в Пирогов: Подавам оставка и излизам в отпуск. Снимайте как се подстригва Борисов (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

След вчерашната инфарктна сутрин Мая Манолова продължава с ежедневните фризьорски подвизи на столичния бул. "Христо Ботев", видя екип на ПИК TV на място.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Както първо медията ни съобщи вчера в 9.00 часа колата, в която Манолова се качи, за да иде най-сетне на работа, направи непозволен обратен завой пред фризьорския салон на бул. "Христо Ботев" и се сблъска с друг автомобил. Двете шофьорки са пострадали и са отишли в "Пирогов".

След катастрофата Манолова разпространи във Фейсбук видео, в което обявява пред граждани късно снощи, че се подаде оставка като омбудсман и ще се кандидатира за кмет на София. Вярва ли в лоши поличби бившето острие на БСП и не се ли бои, че политическата й кариера също може да катастрофира?

На този въпрос Манолова обеща да отговори на водещата Ива Николова пред фризьорския салон, където пристигна по традиция в 8.45 ч., за да направи ежедневната си прическа и побърза да влезе, з ада не бъде снимана без прическа. 

На излизане обаче, Манолова вече бе в лошо настроение и враждебно настроена и реши отново да препуска по улиците на София, преди да се качи в трамвая, за да избяга от камерата ни. Най-голямата дъвка на Манолова бе, че медията ни се интересува от нейния фризьор. Няколко пъти попитана за сериозните неща, като нейната кандидатура за кмет на София, за оставката й като омбудсман, както и за вчерашния инцидент, при който нейната колежка предизвика ПТП, а в колата е била и Манолова, тя отклони въпросите с питания за фризьора на премиера Бойко Борисов. 

Все пак отрони, че днес подава оставка и излиза в неплатен отпуск, защото не знае кога Народното събрание ще я гласува. 

Отказа да отговори кога обявява кандидатурата си и поиска Николова да снима и как премиерът Бойко Борисов ходи на фризьор и се подстригва, измъквайки се от въпросите за себе си.

По повод катастрофата, жена която продава цветя на бул. "Христо Ботев" заяви, че ударът е бил страшен, имало е много кръв и всички участници в инцидента са били откарани с линейка. 

 "Точно тук стана, само се чу силен удар и когато излязохме видяхме кръв, колите летят. Хвърчеше кръв, откараха всички с линейката", заяви жената. 

Друго момиче, заяви че катастрофата е станала някъде към 8:30 часа, малко след като Манолова е свършила със сутрешния си фризьор. 

Вижте как Манолова пристигна за ежедневния си сутрешен фризьор: 

Вижте във видеата на живо на ПИК TV и как Манолова пробва да избяга от въпросите на ПИК TV с опити да отклони вниманието към премиера Борисов и хукна към трамвая:

Ето и какво разказаха пред камерата ни очевидци на катастрофата:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели: