САМО В ПИК TV: ММА боецът Стъки за метежниците и родоотстъпниците от БСП и ДеБъ: С бесилки и ковчези не се гради държава! Румен Радев спечели избори, организирани от ГЕРБ (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Интервю

САМО В ПИК TV: ММА боецът Стъки за метежниците и родоотстъпниците от БСП и ДеБъ: С бесилки и ковчези не се гради държава! Румен Радев спечели избори, организирани от ГЕРБ (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

149171
на 12.10.2020
САМО В ПИК TV: ММА боецът Стъки за метежниците и родоотстъпниците от БСП и ДеБъ: С бесилки и ковчези не се гради държава! Румен Радев спечели избори, организирани от ГЕРБ (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

ММА боецът Станислав Недков-Стъки, който от месеци остро критикува уличните извержения на метежници и превратаджии, насъсквани от юмрука на обитателя на президентството Румен Радев, разкоства болните им амбиции пред камерата на ПИК TV.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Той яростно се противопостави и на антибългарските позиции в резолюцията на Европарламента, инициирана от двама български евродепутати - Елена Йончева от БСП и Радан Кънев от ДеБъ.

"Виждаме една резолюция, която е писана под двоен аршин и не би следвало да я взимаме под внимание", коментира Недков.

"Това са едни жалки безсрамници, които водят жестока битка за власт. ЕП е като българския парламент - има представители на леви, десни, някакви джендъри. Стана ясно кои са тези двамата хора. Неслучайно препоръчах преди време, че ГЕРБ трябва да инициира в ЕНП да бъде изгонен Радан Кънев. Не може там да членуват хора, които подкрепят Истанбулската конвенция", продължи темата Стъки.

"Не приемам протеста, оглавяван от провалени политици. Христо Иванов протестира срещу собствената си реформа. Той сега протестира срещу нея. Виждаме едни провалени трима господа, не искам да им споменавам имената. На единия най-големият успех е създаването на сайтове за фалшиви новини, другият е защитавал съмнителни хора, третият е скулптор без някакви постижения. Чудя се защо младите хора продължават да търпят тези хора и допускат тези тримата побелели господа да овладеят протеста", отсече Станислав Недков.

"Доста време ги търпях, но видяхме доста безумия, чашата, която преля, беше напедението над майката с двете деца. Съвсем естествено като родител, съпруг, български гражданин, няма как да допусна да гледам безучастно нападението. Дразни ме друго - 500 ли са, 5000 ли са, но не ми харесва някой да говори от името на целия ни народ. Мнозинството от българските граждани не са съгласни, може би виждат проблеми в управлението, но съм убеден, че мнозинството от гражданите не подкрепят поругаването на сгради-символи с яйца и домати, нападения над духовници", възмути се Стъки и назова причините, поради които излезе на улицата, за да пази кръстовищата от блокадите на метежниците.

"Много по-голям ефект от техния протест щеше да има, ако бяха дарили тези 100 000 лв. на нуждаещи се деца. Те се борят да станат едни, за да седнат те. Аз кауза не виждам. Само "Оставка" и "Мутри вън". Не съм видял някой от гражданите, които не протестират, да нападат жени. Тези, които викат "Мутри вън", са истинските мутри", продължи темата с метежите събеседникът на Ивал Николова.

"Власт по силов начин се взима в едни други географски ширини, не и в Европа. Затова и хората не ги подкрепят. Тези господа не дават решения", изтъкна Стъки. 

"Те казват, че проблемът е в това кой ще прави изборите. В последните 11 години, откакто се появи Бойко Борисов на ниво министерски съвет. 2009 г. изборите ги прави Тройната коалиция начело с БСП, при втория кабинет, изборите ги прави служебен кабинет на Бойко Борисов, при сегашния кабинет, изборите ги прави Румен Радев, негов служебен кабинет. Единствените избори, които ГЕРБ е правил за 11 години, са президентските избори, когато спечели Румен Радев и ГЕРБ ги загуби", разби мантрата на метежниците и президента.

Недков изрази съмнение, че целта на цялото мероприятие е Радев да вземе властта и да попречи на прокуратурата, за да прикрие собствените си служители. "Аз това виждам. Той ще има полза от служебно правителство", допълни той.

"В момента не виждам алтернатива, за да правим избори сега. Виждаме как Манолова обикаля като цветарка къде ли не. Тя зачеркна хората като омбудсман. Необяснимо за мен беше, че тръгна да става кмет на София. Виждаме и тези тримата, да пишеш фалшиви новини във фалшиви сайтове, несериозно е. Правителството взе решение за повишаването на доходите и пенсиите, увеличи минималната работна заплата. Виждаме, това, от което се нуждаем, са чуждестранни инвестиции. Битовата престъпност е огромен бич. Виждам един деен главен прокурор, който ходи и се бори с нея", сподели Станислав Недков.

"За 30 години много рядко сме виждали социологията да кореспондира с резулатите от изборите. Необяснима е за мен дори и половината от тази подкрепа, ние до момента освен лидер на партия, който изнася концерти и пее на средно ниво, но е харесван като изпълнител, но за мен лично е необяснима подкрепата. За да управляваш една страна, трябва да имаш управленска програма, да посочиш кои хора ще бъдат министри, депутати - не сме видели такива лица. И чак тогава видим тези неща, можем да кажем дали подкрепяме една политическа партия. В този момент не мога да се съглася със социология. Той депутат едва ли ще иска да стане, но водач на листа, ще привлече хора, които го харесват. Какъв експерт е Слави Трифонов? С какво той ще бъде полезен в парламента? Кое министертво може да оглави? Той има конкуренция с Митко Пайнера. Има много въпроси, които стоят специално пред него", коментира и т.н. явления Слави Трифонов, който във всички проучвания, влиза в парламента и то като трета политическа сила.

"Свободата се превърна в слободия. Протестите се отразяват по 24 часа, никой не пречи на никого да отиде и да снима празния площад. Виждаме медии, които могат да говорят и отразяват. Учуден съм от това 111-о място. Целият този текст на резолюцията олекна, след като започна да се говори за свобода на словото, ОМО "Илинден" и Истанбулската конвенция", разби нелепите твърдения на Елена Йончева нашият гост.

"До редовните избори ще им се получат 16-17 въстания. Те имат полза, защото има слухове, които се подочуват оттук-оттам, че имат допълнителна енергия. Чуваме, че събират подписи за учредяване на партия, това говори, че се готвят да се явят на изборите. Истински вярвам, че те ще бъдат изгонени позорно от българските граждани, защото те ги задушават", посочи Стъки.

"Аз не съм партиен член на никоя партия. Не подкрепям партии, подкрепям личности, лица. Когато видя, че някой има добри предложения, ще го подкрепя. Но така сляп гласоподавател не съм и няма да бъда", завърши Станислав Недков. Той сподели, че е чул, че бил гербаджия. Освен това за него имало и фалшиви новини в сайтовете на Арман Бабикян.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО) Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК