САМО В ПИК TV: Очевидци на кървавия ужас в Сотиря проговарят пред камерата ни - съседите в шок след убийството русокосата Кристин, убиецът Мартин пил ракия преди изнасилването (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

Крими

САМО В ПИК TV: Очевидци на кървавия ужас в Сотиря проговарят пред камерата ни - съседите в шок след убийството русокосата Кристин, убиецът Мартин пил ракия преди изнасилването (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

72532
на 16.08.2019
САМО В ПИК TV: Очевидци на кървавия ужас в Сотиря проговарят пред камерата ни - съседите в шок след убийството русокосата Кристин, убиецът Мартин пил ракия преди изнасилването (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Кметът на село Сотиря Димо Георгиев, както и свидетели на кървавия ужас, разиграл се вчера след изнасилването и убийството на 7-годишната Кристин, разкриват пред камерата ни шокиращи подробности за зверството. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Благодаря на полицията и бързото залавяне на убиеца и предотвратяване на паника. Надявам се да има някакъв начин такива неща да се правят превантивно. Не знам как да нарека този човек, но се надявам да си получи заслуженото. 

Всеки до момента е дочувал разни неща за него и затова е хубаво като имат такива сведения, да подават сигнали към 11 и тогава да се застъпят полицията и прокуратурата и да се намесят. Само така може да се спре предварително да се случват такива неща. 
Той си беше с мълчалив характер и дори не поздравяваше", разкри кметът Димо Георгиев, който каза, че Мартин е идвал в селото да пазарува и се е връщал във вилната зона. Трифонов, който е заподозрян за убийството и изнасилването на малката Кристин, не бил жител на Сотиря. 

"Беше със странен характер и не общуваше с хората. Един човек като се е изоставил и е мърляв, няма кой да му е приятел и да комуникира с него. Губи средата и може би това го е направило толкова далечен на човещината. 

Тези два дни не съм говорил с жителите, защото помагах на полицията. Всеки помагаше с каквото може. Иначе е нормално да ги е страх хората и да са отчаяни", каза още кметът на селото пред камерата на ПИК TV.

Той сподели още, че е поднесъл съболезнования на семейството, но помоли те да не бъдат притеснявани и обясни, че съчувствието на съселяните им е причина да не разкриват къде живеят, както и самоличността им, тъй като не искат да бъдат притеснявани от медиите в този момент.  

"Душата ме боли! Такова лъчезарно дете, а този престъпник го погуби! Вече е съден за блудство е лежал една година и е излязъл. Това какво е?", обясни магазинерка в селото. "Идваше с една качулка, главата надолу и не говори. Алкохол не е взимал при мен, а горе в махалата, където продават такива наливни фалшиви. Вчера пак от там си е купил първо ракия, а после и бира. Това ми каза магазинерът Петър. Там е видял детето, което е купило сладолед.

Това е на 100 метра от къщата на детето, което живее до мостчето. Там до мостчето го е настигнал до дома му и там е извършил това. 

Затова искаме от кмета да направим подписка и да ги изселваме тези хора. 

Много ми е жал за това детенце, защото много се грижеха за него. Преди две вечери беше при мен и ме закача: Бабо Донке, ще съм първи клас. 
Такова лъчезарно дете - красиво и русо със сини очички!
Така се радваше, че е първи клас и ми обеща като получи първата шестица, да дойде да ми я покаже.

Семейството са хубави хора, добри, нямат пари, но го гледаха много добре. Толкова усмихнато и добричко детенце!! Като капка красиво", обясни пред камерата на ПИК TV магазинерката Донка през сълзи и заяви, че майката също е гледала момиченцето, но в момента е работела на морето. 

На място в магазинчето, където местните твърдят, че Мартин Трифонов е консумирал ракия преди изнасилването, обясниха пред камерата на ПИК TV, че той е взел 200 гр ракия и няколко напитки "Енерджи". 

"Детенцето беше много хубаво и даже редовно му казвах да не яде сладко и сладолед, да пази диета, че беше пълничко. Иначе усмихнато и добричко. Дошло е вчера да вземе сладоледа и една бира на дядо си и е тръгнало. След 15 минути е дошъл дядото да търси Криси и му казали, че е тръгнала. 

В този момент видели другите хора, че и този Мартин го няма", разказа и другата магазинерка Цонка, която уточни, че вчера мъжът й е обслужвал Трифонов, тъй като тя е била напреглед в Сливен. 

Репортерът на ПИК TV Вероника Янкова уточни, че отсечката от магазинчето до моста, където е убито момиченцето, е съвсем кратка около 100 метра. Човекът, намерил малката Кристин до днес е с блузата, която е носил вчера, намирайки изнасиленото дете. Тя е цялата окървавена. Мъжът е съседн на бабата и дядото на момиченцето и разкри също, че майката на Кристин е вече в селото, но роднините са се затворили в дома им и са помолили съседите да ги пазят от медиите. Стана ясно също, че той е самотно живеещ и гледа животни, заради което вероятно не е намерил време да смени окървавенатаси блуза от вчера.

"Видях дядото, че я търси и почнахме да оглеждаме около моста. Видях я долу под моста цялата в кръв", разказа той и обясни как е видял тялото й в дерето под храстите, след което е слязъл да я изтегли. Тогава са се обадили и на полицията. 

Вижте шокиращия разказ на мъжа, открил окървавеното тяло на Кристин и мястото, на което извергът Мартин е извършил зверското деяние на метри от дома на детето във видеото на живо на ПИК TV, както и заведението, в което убиецът е видял момиченцето да пазарува и го е проследил:

Вижте и разкритията на кмета на селото и близка на семейството на убитата Кристин във видеото на живо на ПИК TV:

Кметът на Сотиря

Мъжът, намерил тялото на Кристин, показва къде я е открил, което е и вероятното място на изнасилването. Той все още носи окървавената блуза, по която е кръвта на детенцето...

Лобното място на 7-годишната Кристин

Магазинерките в село Сотиря разкриват, че Кристин била усмихнато и добро русокосо момиченце и много се радвала, че ще е първи клас

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Днес: 140
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК