Вход
София
Времето в София 25 o C

САМО В ПИК TV: Очевидци на кървавия ужас в Сотиря проговарят пред камерата ни - съседите в шок след убийството русокосата Кристин, убиецът Мартин пил ракия преди изнасилването (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV: Очевидци на кървавия ужас в Сотиря проговарят пред камерата ни - съседите в шок след убийството русокосата Кристин, убиецът Мартин пил ракия преди изнасилването (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

на 16.08.2019
57195
16
САМО В ПИК TV: Очевидци на кървавия ужас в Сотиря проговарят пред камерата ни - съседите в шок след убийството русокосата Кристин, убиецът Мартин пил ракия преди изнасилването (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
16.08.2019
16
57195

Кметът на село Сотиря Димо Георгиев, както и свидетели на кървавия ужас, разиграл се вчера след изнасилването и убийството на 7-годишната Кристин, разкриват пред камерата ни шокиращи подробности за зверството. 

"Благодаря на полицията и бързото залавяне на убиеца и предотвратяване на паника. Надявам се да има някакъв начин такива неща да се правят превантивно. Не знам как да нарека този човек, но се надявам да си получи заслуженото. 

Всеки до момента е дочувал разни неща за него и затова е хубаво като имат такива сведения, да подават сигнали към 11 и тогава да се застъпят полицията и прокуратурата и да се намесят. Само така може да се спре предварително да се случват такива неща. 

Той си беше с мълчалив характер и дори не поздравяваше", разкри кметът Димо Георгиев, който каза, че Мартин е идвал в селото да пазарува и се е връщал във вилната зона. Трифонов, който е заподозрян за убийството и изнасилването на малката Кристин, не бил жител на Сотиря. 

"Беше със странен характер и не общуваше с хората. Един човек като се е изоставил и е мърляв, няма кой да му е приятел и да комуникира с него. Губи средата и може би това го е направило толкова далечен на човещината. 

Тези два дни не съм говорил с жителите, защото помагах на полицията. Всеки помагаше с каквото може. Иначе е нормално да ги е страх хората и да са отчаяни", каза още кметът на селото пред камерата на ПИК TV.

Той сподели още, че е поднесъл съболезнования на семейството, но помоли те да не бъдат притеснявани и обясни, че съчувствието на съселяните им е причина да не разкриват къде живеят, както и самоличността им, тъй като не искат да бъдат притеснявани от медиите в този момент.  

"Душата ме боли! Такова лъчезарно дете, а този престъпник го погуби! Вече е съден за блудство е лежал една година и е излязъл. Това какво е?", обясни магазинерка в селото. "Идваше с една качулка, главата надолу и не говори. Алкохол не е взимал при мен, а горе в махалата, където продават такива наливни фалшиви. Вчера пак от там си е купил първо ракия, а после и бира. Това ми каза магазинерът Петър. Там е видял детето, което е купило сладолед.

Това е на 100 метра от къщата на детето, което живее до мостчето. Там до мостчето го е настигнал до дома му и там е извършил това. 

Затова искаме от кмета да направим подписка и да ги изселваме тези хора. 

Много ми е жал за това детенце, защото много се грижеха за него. Преди две вечери беше при мен и ме закача: Бабо Донке, ще съм първи клас. 

Такова лъчезарно дете - красиво и русо със сини очички!

Така се радваше, че е първи клас и ми обеща като получи първата шестица, да дойде да ми я покаже.

Семейството са хубави хора, добри, нямат пари, но го гледаха много добре. Толкова усмихнато и добричко детенце!! Като капка красиво", обясни пред камерата на ПИК TV магазинерката Донка през сълзи и заяви, че майката също е гледала момиченцето, но в момента е работела на морето. 

На място в магазинчето, където местните твърдят, че Мартин Трифонов е консумирал ракия преди изнасилването, обясниха пред камерата на ПИК TV, че той е взел 200 гр ракия и няколко напитки "Енерджи". 

"Детенцето беше много хубаво и даже редовно му казвах да не яде сладко и сладолед, да пази диета, че беше пълничко. Иначе усмихнато и добричко. Дошло е вчера да вземе сладоледа и една бира на дядо си и е тръгнало. След 15 минути е дошъл дядото да търси Криси и му казали, че е тръгнала. 

В този момент видели другите хора, че и този Мартин го няма", разказа и другата магазинерка Цонка, която уточни, че вчера мъжът й е обслужвал Трифонов, тъй като тя е била напреглед в Сливен. 

Репортерът на ПИК TV Вероника Янкова уточни, че отсечката от магазинчето до моста, където е убито момиченцето, е съвсем кратка около 100 метра. Човекът, намерил малката Кристин до днес е с блузата, която е носил вчера, намирайки изнасиленото дете. Тя е цялата окървавена. Мъжът е съседн на бабата и дядото на момиченцето и разкри също, че майката на Кристин е вече в селото, но роднините са се затворили в дома им и са помолили съседите да ги пазят от медиите. Стана ясно също, че той е самотно живеещ и гледа животни, заради което вероятно не е намерил време да смени окървавенатаси блуза от вчера.

"Видях дядото, че я търси и почнахме да оглеждаме около моста. Видях я долу под моста цялата в кръв", разказа той и обясни как е видял тялото й в дерето под храстите, след което е слязъл да я изтегли. Тогава са се обадили и на полицията. 

Вижте шокиращия разказ на мъжа, открил окървавеното тяло на Кристин и мястото, на което извергът Мартин е извършил зверското деяние на метри от дома на детето във видеото на живо на ПИК TV, както и заведението, в което убиецът е видял момиченцето да пазарува и го е проследил:

Вижте и разкритията на кмета на селото и близка на семейството на убитата Кристин във видеото на живо на ПИК TV:

Кметът на Сотиря

Мъжът, намерил тялото на Кристин, показва къде я е открил, което е и вероятното място на изнасилването. Той все още носи окървавената блуза, по която е кръвта на детенцето...

Лобното място на 7-годишната Кристин

Магазинерките в село Сотиря разкриват, че Кристин била усмихнато и добро русокосо момиченце и много се радвала, че ще е първи клас

Сподели:
Напиши коментар »
(16)
1
Ако комунистите от герб бяха създали нормални закони, както е в нормалния човешки свят, нещо можеше да се промени. Просто не го желаят, защото е в техен интерес. Но от комуниста промяна едва ли може да се очаква. Затова и последни и в африканския свят.
2
отговор на коментар
Законите са нормални,съдиите спокойно могат да му дадат до живот без замяна/в ЕС няма смъртно наказание/,но е възможно хората на бореца за съдебна реформа Лизан Пантофф да го оправдаят,както оправдаха детеубиеца Герман Костин.
3
Такъв БОКЛУК Е И3ПЪРДЯЛK0, че не позволява да се цитира дори БАЩА МУ.....И3Р0Д.
4
Tова ще е поредният случай всяко чудо за три дена,до следващия зловещ случай и държавата пак няма да се вземе в ръце за справяне с престъпността!!!Сега си спомням преди години за подобен случай,някакъв изрод беше изнасилил и убил малката Айлин,тя също е трябвало да бъде в първи клас.Дори беше създадена фондация на нейното име за борба с престъпността.Каква е съдбата на тази фондация и дали въобще съществува?!?! Една шепа народ сме и държавата не може да се справи с престъпността!!!!! ...премахнаха смъртната присъда ,щото не било хуманно,какво разбира този изверг от хуманност,та да му пощадиш живота!!!!!!
5
Чудя се на този човек със хляба под мишница и със дрехите от миналият ден със които е извадил детето и.. как ще ядеш от него.. да не ги изпереш и да се преоблечеш .... или си луд или показваш показност или ще се разкарва със тия дрехи може би месец да се хвали, че той е намерил детето ,това граничи до безумие ... потресе ме не само жестокото убийство, но и жестокостта със която се показва всичко .... без поне малко уважение както към малкото ангелче, така и към нейното семейство ... на никой не му дожаля за майката и нейните възрастни родители в каква мъка са !!!
6
НАЙ ДОЛНАТА ИЗМЕТ. НАЧЕЛО С ДВАМАТА ПЕ..... ДА.....ЛИ.РОДНИНИ ПО ПРАВА ЛИНИЯ.
7
Това да се случи на децата и внуците на съдиите ,които защитават убийци на деца! Душите на малките ангелчета да ги преследват на тоя и.онзи свят. Същото важи и за адвокатите им.За убийците смърт,смърт,смърт!
8
Каква е разликата, между червения комуняшки импексов кмет изнасилвач Евстатиев, и тоя миризлив мангал. Дори червения болшевишки кмет е по виновен, че е напил момичето, докато мангала е бил пиян! Импексови комуняци и мангали, са на път да затрият китната ни държава. Тоя народ е грабен и насилван от тая болшевишко-мангалска пасмина, както османлия не го е грабел и насилвал. Никоя друга държава не може да успее и да върви напред, с толкова много крадливи комуняци и цигани на глава на населението, както е у нас!!
9
СЕГА СТАВАТ ПО 100 ПРЕДУМИШЛЕНИ УБИЙСТВА НА ГОДИНА А ПРИ РАЗВИТИЯ СОЦИАЛИЗЪМ НА ТОШО ПО 250 ПРЕДУМИШЛЕНИ И ПО 1000 ОТ ТРУДОВИ ЗЛОПОЛУКИ ИЛИ УБИЙСТВА, САМОУБИЙСТВА И ЗЛОПОЛУКИ ПРИ УЧЕНИЯ В КАЗАРМАТА!
10
Вие сте тъпи и прости, ограничени и арогантни. Умряло е едно детенце, изнасилено, а единственото, което ви хрумва е да обърнете въпроса към политиката и към сравняване на партии и режими. Това сериозно ли е?!
11
Мръсен червен п-едал духай на майка си члена!
12
Как може да пуснат 7 годишно дете само в село в което половината народ са цигани?
13
Започнах да играя и спечелих 9 253 евро!И Вие можете да го направите!Спри да бъдеш наблюдател !Влез в играта ,заложи 10 евро и започни да печелиш !https://bit.ly/2vGdh7g
14
Да, сериозно е, много е сериозно! Защото така нареченото МВР, ръководено от неграмотни, корумпирани и некадърни простаци, самите те обслужващ персонал на мафията в България, са знаели отлично, че този рецидивист и изрод, излязъл от затвора, продължава да безчинства, да краде и да блудства! Знаели ас, ама нищо не са направили, герберасте № 10! Нищо! Затова косвените убийци ни момиченцето е МВРТ-то на Мето! А пък този убиец като нищо набира герберастки гласоподаватели от циганската махала в селото! Те и без друго основният контингент на герберастките гласоподаватели са цигани.
15
Neshtata shte se sluchvat mnogokratno, ako ne se vzemat kruti merki. Ne samo sreshtu ciganite obache - borba jestoka sreshtu prestupnostta principno. Molya, sprete arogantnata deinost na liceto VALERIA VASKEVICH ot Fen klub na 1 otbor - grad Montana.Tazi mlada dama e bezposhtaden dilar na narkotici i na sintetichna droga. Molya, neka NE ZAGIVAT OSHTE I OSHTE mladi hora!
16
отговор на коментар
Не знаеш какво говориш или поне си вярваш! Не ми пука кой коя партия е, но ще ти кажа че, в нашия град, точно БСП купиха ромските гласове и още нещо - убито е дете, наказанието трябва да бъде еднакво и за българи и за роми и турци и каквито и да са, дори марсианци. Освен това ти откъде знаеш този за кой е агитирал и дали изобщо знае какво са избори?! Политизираш една житейска драма, а това е подло и говори за дребна душа.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 21181
архив

- Вчера ходих в гората, набрах две кила гъби и ги подарих на тъщата.
- Ами ако случайно са отровни?
- Никакво "случайно" няма тук!

x