САМО В ПИК TV: Подателят на сигнала срещу Десислава Иванчева я разобличава - Йордан Бонев проговаря за готвения метеж, платен от олигарси (ОБНОВЕНА)

Интервю

САМО В ПИК TV: Подателят на сигнала срещу Десислава Иванчева я разобличава - Йордан Бонев проговаря за готвения метеж, платен от олигарси (ОБНОВЕНА)

148453
на 12.09.2019
САМО В ПИК TV: Подателят на сигнала срещу Десислава Иванчева я разобличава - Йордан Бонев проговаря за готвения метеж, платен от олигарси (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Йордан Бонев, който вчера внесе сигнал до прокуратурата и всички най-важни институции в България за подготвяния заговор за държавен преврат, щедро финансиран според разкритията му от подсъдимите олигарси Иво Прокопиев и Цветан Василев, придружен с аудио и видео записи и чат между нея и баща му Венцислав Ангелов - Чикагото, прави пълни разкрития за начините, по които осъдената за корупция бивша кметица е създавала и трила профилите си във Фейсбук.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Датите в чата доказват кога са водени тези разговори въпреки фалшивите новини, че профилът е бил създаден на 7 септември. Бонев обяви истината за профилите на Иванчева още вчера във Фейсбук. Днес той ще ги оповести пред медиите.

Фактът, че днес Иванчева се скри от пресконференцията си, на която аз отидох, говори, че всичко е истина. Моите чатове са от 10 август, които съм ги дал на прокуратурата. Това, че Десислава Иванчева и Венцислав Чикагото създават фалшиви профили и после ги трият, това е друга тема. Тя си пише схемата как протестът ще струва 400 хиляди и т.н. Но "Сега" публикува абсолютни манипулации. Всичко, което съм пуснал в общественото пространство, всичко е заснето от мен на скрийн шот. Естествено, че ще излезе, че чатовете са фалшиви, след като са ги трили. Баща ми отрече, той показва оригиналната кореспонденция, но аз твърдя, че има чатове, които са от фалшиви профили и съм свалил скрийн шотовете от компютъра на баща ми, обясни гостът в студиото.

Съдебната система със сигурност си има грешки, съгласен съм, но България е законова държава и промените трябва да стават по законов начин. Сложна материя е това и е въпрос на специалисти, подчерта Йордан Бонев. И допълни, че, след като навлиза в темата, вижда, че Прокопиев Боец, Бивол, Иванчева, не искат да променят системата, а да я махат, защото са хванати в нарушения и престъпления. Основното нещо, което съм представил, е доказателство с чатовете, че има радикализация, да влязат агитки, да влезе жандармерията в парламента, да се лее кръв по улиците, обясни той.

30-40 пъти съм ходил при Иванчева - Чикагото ходи при нея и най-вече ходи нейният екип. Тя се похвали, че Христо Иванов и Атанас Атанасов са били при нея на 13 август 2019 г и са коментирали как да свалят кабинета и как да бутнат Борисов. Разговорът от видеото е с Христо Иванов, подчерта Бонев.

И призна, че е събирал подписка, а Иванчева се главозамаяла, че е лидер и започнала по телефоните да върти като диктатор. Тя ме пита защо съм закъснял 15 минути, а аз й събирам подписка и къде стоя, къде спя, никой не се интересува от това, разкри Бонев.

Финансирането на протестите идва от Дунарит. Баща ми излъга по Нова, че не очаква пари, но има запис как той очаква милиони от Цветан Василев. Не е получил парите през септември, а трябваше да ги получи, посочи гостът.

Аз не съм защитник на Борисов и Пеевски, но хората заслужават да знаят всичко и протести не може да бъдат платени, отсече той.

Ако аз лъжа, както ме твърдят прокопиевските медии защо Иванчева не вдигна телефона да ми търси сметка. Не, тя се крие, не се обажда. След като пуснах чатовете, в медиите на Прокопиев веднага плъзна вестта, че съм на страната на Пеевски и какво ли още не. Лъжи, отсеце гостът.

"Боец" е баш организаторът на протестите и след това е Иванчева. Тя се прави на бедна, а има три айфона, в единия има Прокопиев, в другия Цветан Василев. С Боец си говори непрекъснато, отсече Бонев.

Баща ми сам си взима решенията. Ако той беше честен човек, щеше да излезе и да каже, че е излъган и да каже, че Йордан Бонев казва истината, посочи младият човек. Има зблостна атака в медиите срещу мене, подчерта той.

50-100 милиона се чакаха, за да събарят тези хора прокуратурата. Има си звукозаписи, очаквам от прокуратурата да си свърши работата, предал съм всичко там, заяви той. 

В записите се говори за 10 и 12 септември да свалят Гешев, посочи още гостът. Има наказателен кодекс за който тръгва да сваля законната власт, промверил съм, знам колко години се дават затвор, посочи Йордан Бонев. 

"Умните и красивите" се знае вече как организират протести, как искат да вкарат държавата в криза. Ако службите си направят труда, ще намерят телефоните на Иво Прокопиев и Цветан Василев, каза той.

По думите му Иванчева е удобна за манипулация. Аз съм с чисто досие, но познавам много добре психиката на криминалния човек. Криминалният контингент винаги твърди, че държавата го тормози и тя е виновна. На него не му минава през акъла, че е извършил престъпление. Десислава Иванчева е безскрупулен човек - тя хваща един човек, използва го, командва го, юрка го и после спира да му звъни и го изгонва като мръсно куче, каза още той.

Запитан дали Иванчева поддържа висок стандарт, той посочи, че апартаментът й е обикновен, но нямало нормален човек, който да има такива пари и да ги обяви публично, заяви Бонев.

Вчера баща ми излъга по Нова тв, че няма нищо общо с протести, но има запис как чака 50 милиона от Цветан Василев. Разбирам да бях излязъл само с чатовете, прокуратурата няма да обърне внимание. Но има звукозаписи и видеозаписи, които потвърждават това. Казвам ви, баща ми ме вкара в тази организация. Когато той си науми нещо, го прави, обяви той.

Много е важно как Иванчева стигна до баща ми - тя го е потърсила и извикала. А кой я е посъветвал да го извика? Някой си е наумил, че мръсната работа ще бъде свършена от Венцислав Ангелов-Чикагото. В записите тя казва, че било разрешено на гражданите, платените, Чикагото и т.н., да влязат в Народното събрание и да правят зулуми. Кой нареди на Иванчева? Кой дава командите по телефона?, попита реторично Бонев.

Той коментира, че вчера Георги Георгиев от Боец е бил извикан да дава показания, но това го разбрал от медиите. Бонев подчерта, че не излиза само с чатовете, а излиза с пимето си, ЕГН-то си, със звукозаписи и видеозаписи.

Интересно ми е как Прокопиев и Цветан Василев преди 6 години щяха да се убиват, а днес са заедно в съюз да бутат властта. Ролята на прокуратурата е обединила олигархията. Но България има съдебна система, има и прокуратура, отсече Бонев. И допълни, че парите, които се чакат, са мръсни, абсолютно мръсни пари, защото са от КТБ. Защо бяга, ако всичко е чисто около него. Защо Прокопиев плаща за протести?, попита той. Аз съм на 31 години и още не съм виждал 1 милион. А той на 20 и няколко години има милиони. И в момента прокуратурата иска да създава ред, а тези хора скачат, за да си запазят ситуациите. Призовавам обществото въобще да не излиза на протеста, на манипулациите да бутат законната власт, обърна се към хората той.

В момента съм засегнал много големи интереси. Това е подготовка от 2 месеца на 10-12 да се запали цялата държава, каза Бонев на въпрос бои ли се, че може да му посегнат физически. 

Вместо баща ми да ме подкрепи, той се обърна веднага, защото Иванчева веднага му е звъннала, че все пак ще му дадат пари, смята синът на Чикагото.

Цялото интервю на Йордан Бонев вижте във видеото на живо на ПИК TV:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Днес: 132
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК