Вход
София
Времето в София 0 o C

САМО ЗА ДАМИ: Малките тайни на големите момчета

САМО ЗА ДАМИ: Малките тайни на големите момчета

на 23.05.2020
12102
0
САМО ЗА ДАМИ: Малките тайни на големите момчета
Автор: ПИК
23.05.2020
0
12102

Прави всичко, което усещаш за правилно, прави онова, което те кара да се чувстваш добре, и изобщо всичко, което би могло да те поведе по пътя към разтърсващия оргазъм. Защото, вярваш или не, удоволствието, изписано на лицето ти по време на кулминацията, наистина го побърква.

Годината е 2020. Това означава, че ние, като истински силни жени, канализиращи енергията на Лицо, няма нужда да следваме това, което диктуват ситкомите от 50-те години, особено що се отнася до секса. Какво искаме да ти кажем накратко: откажи се от регресивната идея, да се харесваш единствено и само на мъжа до теб, защото това е остаряло и напълно ненужно. Твоето мнение за теб също трябва да е на ниво, пише "Космополитън".

При партнирането в секса е особено важно да помислиш и за собственото си удоволствие, точно толкова, колкото би се погрижила и за това на партньора ти. Прави всичко, което усещаш за правилно, прави онова, което те кара да се чувстваш добре, и изобщо всичко, което би могло да те поведе по пътя към разтърсващия оргазъм. Защото, вярваш или не, удоволствието, изписано на лицето ти по време на кулминацията, наистина ги побърква.

Така че, ако ти е поне малко любопитно какво искат мъжете в спалнята, без да се налага да ги питаш директно – насреща сме. Все пак ще е забавно да получиш някой друг нов съвет, който уверено да изпробваш върху твоя секси приятел.

Запознаваме те с няколко неща, за които мъжете мечтаят да им се случат в спалнята. Но ей, позволи ни да бъдем сериозни за секунда и да кажем, че силно те насърчаваме да проведеш открит секс разговор с този, с когото вече се чувстваш достатъчно близо, за да се сближите още повече. А сега на въпроса:

1. Той също иска да "прави любов".

Да, сексът е повече от готин, но не бива да подценяваш и по-интимната физическа връзка с партньора, когото наистина обичаш. Сексологът и секстерапевт Шамира се натъква в практиката си на това, че макар „правенето на любов“ често не е по инициатива на мъжете, те обикновено го споменават, след като партньорът им попита първи. След като преодолява стигмата на „правенето на любов“ като термин, Шамира казва, че тези мъже наистина искат да правят любов, тъй като преживяването e по-бавно, по-дълбоко и по-страстно.

2. Понякога иска да поемеш инициативата вместо него.

Едно от най-често срещаните оплаквания, които Шамира чува по време на терапиите с двойки, е, че при хетеросексуални партньори мъжете се чувстват така, сякаш често им се налага да инициират секса със своите партньорки. „Мъжете обичат да бъдат прелъстявани, обичат да се чувстват желани и привлекателни“, казва Шамира. „Поемайки инициативата, изпращаш съобщение до мъжа, че го желаеш, като това дава огромен тласък на увереността му.“

3. Той иска да си шумна.

„Ако ти се крещи, давай. Не сдържай стоновете, пъшканията, крясъците и ръмженето от удоволствие “, казва Шамира. „Мъжете обичат да чуват това – еротично е и наистина ги възбужда.“ Да не говорим, че е освобождаващо и за теб. Не се сдържай, ако наистина го усещаш в момента; Това е като общуване, с единствената разлика, че е по-секси.

4. Ще се радва на по-активно участие от твоя страна.

"Много мъже обичат да правят секс с жени, които участват активно", казва Шамира. Активното участие означава да отвръщаш на неговите тласъци, да стягаш бедрата и мускулите си, които се простират от срамната ти кост до опашната кост. Можеш да правиш това във всяка позиция, в която се намирате в момента.

Можеш също така да използваш ръцете си, за да сграбчиш неговите и да изтеглиш тялото му по-близо до твоето, или да използваш устните си, за да изследваш тялото му — всички тези движения ще му дадат да разбере, че обичаш действието.

5. Иска да общувате.

Това е двустранно, защото и той има нужда да изразява желанията си към теб. Партньор, който може да обясни как точно иска да бъде докосван, е безкрайно секси и това му помага да изгради честност и откритост в отношенията ви, каквито и да са те.

6. Разнообразие в позите.

Ако сте двойка, която практикува мисионерската поза на леглото няколко вечери в седмицата, може би от време на време и ти, и твоят партньор имате нужда от нещо различно. В крайна сметка идеята за хотелски секс е толкова привлекателна, просто защото хората жадуват разнообразието. Никой не ти предлага да излезеш от зоната си на комфорт, само за да зарадваш някой пич. Но, ей, ако ти хрумне подобна идея, може да стане доста горещо и това да го накара да те размята наоколо, като накря се озоваваш подпряна върху кухненския плот.

7. Бъди директна.

Макар да се държи така, сякаш знае какво да прави, никой никога няма нищо против да получава насоки и препоръки в леглото. Прецени какво предпочиташ и не се страхувай да поискаш това, което наистина би ти доставило удоволствие.

Ако се притесняваш да не го обидиш (довери ни се, няма да го направитш), просто се съсредоточи върху позитивите, за да му обясниш какво да прави и какво да избягва. Не се страхувай да му кажеш: „Ех, това никак не ми действа“, но „наистина ми хареса, когато направи онова...“. Положителната критика винаги върши чудеса.

„Кажи му колко е добре, когато прави нещо правилно, или му припомни за техниката, която винаги те възбужда“, предлага доктор Глория Браме, секс терапевт в Джорджия. "Ако той не обръща достатъчно внимание на форплея, помоли го да използва ръката или устата си, за да те разгорещи, казвайки му, че искаш да опиташ нещо."

8. Нека има хубава гледка... към теб.

За мъжете това, което виждат, е почти толкова добро, колкото това, което получават, така че не пропускай да опиташ, ако го почувстваш. „Един път по време на секс с приятелка ми се преместихме пред огледалото, за да можем да се виждаме в действие“, спомня си Тайлър на 21 г. „Сметнах го за наистина много секси, но това, което съвсем нажежи положението, беше силното и желание да направим точно това.“

9. Иска да се чувстваш уверена в това, което харесваш в леглото.

Да сте открити за това, което харесвате, дори и да се притеснявате от мнението на другите, е най-добрият начин да се свържете помежду си „ в леглото“. Не се срамувай, че той може да си помисли за „странно“ това, че се нуждаеш от вибратор, за да свършиш или изобщо от някакви „помощни средства“. „Жените често се страхуват да заявят желанията си в отношенията, защото не искат да развалят имиджа си на „доброто момиче“, който имат в неговите очи, или не искат да бъдат сметнати за странни“, обяснява Брам. „Но мъжете искат да видят в светлина, в която си напълно открита за тези неща — боят се да не те засегнат, ако те самите поискат нещо подобно.“

10. Спонтанността е супер!

Лесно е да потънеш в рутината, но няма нищо по-добро от спонтанността, за да се върнеш в играта. Също така може да ти се иска да направиш нещо неочаквано, като например да пробвате нова позиция или да опитате да си поиграете един с друг. "Докато пазарувахме с приятелката ми, тя предложи да разгледаме магазина за секс играчки", казва Ник, на 27 години. „В крайна сметка купихме нещо, наречено пенис ръкав, което всъщност представлява дебел, неравен презерватив. Не само беше забавно да се използва, но и много ми хареса колко нетърпелива беше да го изпробваме."

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17940
архив

Един човек казва на приятеля си:
- Знаеш ли, измислих един виц...
- Казвай!
- Питали радио Ереван: "Имат ли жените мозък?", а то отговорило - "Имат, но само гръбначен.".
- На мене пък хич не ми е смешно.
- Ех, и ти си един природозащитник...

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Валери Симеонов приветства новите мерки срещу коронавируса, но има забележки: Детските площадки и басейните са опасни, БСП масово не носят маски в залата (ОБНОВЕНА)
x
Ето какво искат мъжете в леглото
x