САМО ЗА МЪЖЕ! Вижте как се ядосват дамите от различните зодии

Бомба

САМО ЗА МЪЖЕ! Вижте как се ядосват дамите от различните зодии

17920
на 13.11.2017
САМО ЗА МЪЖЕ! Вижте как се ядосват дамите от различните зодии
Автор:   ПИК

Женският гняв, както е известно, е истинско стихийно бедствие. На жертвите на този катаклизъм се препоръчва да се запасят с храна и вода, както и с материали за оказване на първа помощ. Разбира се, нещата зависят и от това каква катастрофа ще застигне нещастника. Ето как се ядосват дамите от различните зодии. 

Овен - пожар 

Донякъде ви е провървяло, намирате ли се около жена Овен - ежедневно получавате предупреждения как трябва да се държите с представителките на знака. Но дори и да ходите сякаш сте върху стъкло, пак може да бъдете поразени от този ярък пожар. Яростта на нежните създания избухва мигновено и без никакво предупреждение. Вариантите са два - или да я потушите, получавайки изгаряния, или да бягате, докато отмине от само себе си. 

Телец - цунами

Главната опасност при цунамито е внезапната му поява. Както слънцето си свети и крайбрежието на океана е тихо и спокойно, за секунди водата отстъпва, оголвайки дъното, а после се стоварват огромни вълни. А причината е земетресение  някъде далече от брега. По същия начин, ако жената Телец не отговаря на провокациите ви, това не означава, че нещо вътре в нея не е трепнало. И както кротко си седите, изведнъж ще ви засипят литри гняв. 

Близнаци - пясъчна буря

Дамите от знака са гневливи, но пък не са злопаметни и лесно им минава. Яростта им обаче е непредсказуема - точно като пясъчна буря. И макар на пръв поглед пустинята да не изглежда особено страшна, доста лесно е да загинеш в нея. Да попаднеш на ядосан Близнак е като игра на руска рулетка. Но пък той не е виновен, че точно в момента е готов да се взриви. Просто не може да го контролира.

Рак - гръмотевична буря

Раздразнението на Рака е като гръмотевична буря - често и познато явление. Сред гнева на природата можеш да се разхождаш, да  се любуваш и да се чувстваш в относителна безопасност. Мълниите са нещо далечно, а гърмът е просто шум. А пък каква свежест настава после. Така е и с жените Раци - те се сърдят шумно, но не причиняват никаква вреда. А след кавгата се чувстват виновни и на драго сърце ще ви опекат ухаеща помирителна баница.

Лъв - изригване на вулкан  

Ако Лъвицата изпадне в ярост, няма начин да не го узнаете и със сигурност разбирате, че рискувате живота си. Трудно е обаче да се откъснете от зрелището на разярената дама. За щастие, тя рядко ще ви устрои последния ден на Помпей. На нея ще е достатъчно да обозначи намерението си, за да разберете какво ви чака и бързо-бързо да се поправите.

Дева - виелица

Никога не се ядосва без причина, само в отговор на определени дразнители. Техния списък жената Дева ще предостави предварително на партньора си в два екземпляра, придружени с инструкция как да я обезоръжи. Гневът е като виелица - обикновено хората попадат в нея подготвени. Всъщност обаче това не им помага да се ориентират. Ако желаете да спорите с Девата, със сигурност след минути ще изгубите житейските си ориентири и само ще премигвате с клепачи.

Везни - суша

Никога не изпадат в истерия, не крещят, не тропат с крак и не се хвърлят към близката табуретка. Просто защото не са уверени дали това си струва. Ще помислят, помислят и ще ви простят, или пък обратно - ще ви облеят с презрение и ще ви зачеркнат от живота си. Първо обаче трябва добре да преценят нещата. И докато Везните взимат сериозно решение - съдбовно, както всичко в живота им, жертвата на гнева им тихичко загива, лишена от влагата, без която съществуването е невъзможно.

Скорпион - земетресение

Да ядосвате дамата Скорпион е самоубийствено занятие, защото тя не се занимава с дреболии, а веднага, образно казано, ще ви тресне с тигана по главата. Прийомът, който използва, е да издълбае почвата под краката на жертвата си. Добрата новина е, че магнитудът на това земетресение в повечето случаи може да бъде предсказан. Което, в интерес на истината, няма да ви помогне, но пък и няма да ви навреди.

Стрелец - лавина

Гледат да не се ядосват, защото знаят, че някой задължително ще пострада. Гневът на тези жени е нещо убийствено, макар самите Стрелци да са много жалостиви. В това именно е и парадоксът. Изпадат в ярост така, сякаш върху вас се стоварва лавина, и колкото по-далече се намирате, толкова по-вероятно е да избегнете гибелните последствия. Така че забележите ли, че дамата е започнала да говори силно и отчаяно да жестикулира, евакуирайте се на момента.

Козирог - наводнение

Гневът им е предсказуем и относително безопасен. Както веднъж годишно в някои райони има наводнение, така и Козирогът излиза от бреговете си в определена цикличност. Обикновено никой не страда, но пък има странични ефекти. Жената Козирог ще се ядосва около час, но ще ви трябва месец, за да се справите с последствията.

Водолей - ураган 

Ураганният вятър постепенно набира сила. Точно така се нагнетява и гневът на дамата Водолей. Първо ще получите предупреждение, после ще видите как нещата малко по малко се превръщат в бедствие, докато не се стоварят върху вас с такъв замах, че да трябва да си събирате костите. А следващия път си отваряйте очите и ушите.

Риби - торнадо

Тези нежни и кротки създания може да бъдат сравнени със смъртоносния вихър. Недалеч от него цари прекрасно време, но попаднете ли в ядрото му, дупе да ви е яко. Яростта на Рибите е като торнадо, те стоят с каменно лице и хвърлят изпълнени с ненавист погледи. Смятате, че ако не се приближавате, сте в безопасност? Всъщност грешите. Ако жената Риба мълчи, бягайте, тя просто набира сила и ще се прокрадне към вас, без да ви даде никакъв шанс.

препоръчано

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Костадин Ангелов и Щабът за борба с COVID-19 с горещи данни за пандемията и на Гергьовден (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Костадин Ангелов и Щабът за борба с COVID-19 с горещи данни за пандемията и на Гергьовден (НА ЖИВО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това