Сатирата раздава награди на дълго чакана премиера

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Сатирата раздава награди на дълго чакана премиера

2785
на 07.04.2021
Сатирата раздава награди на дълго чакана премиера
Автор:   ПИК

Сатиричният театър "Алеко Константинов" ще раздаде своите награди "Златен кукерикон" 2021 за постижения в хумора и сатирата в българския театър по-късно днес.

препоръчано

Тази вечер ще бъде и премиерата на "Сатирично кабаре - място за похвали и оплаквания". Автор на концепцията е Калин Сърменов, който е директор на театъра и Михаела Кацарова. Постановката е на Калин Сърменов.

"7 април освен, че е Денят на всички лекари, което за нас става все по-важно, е и рожденият ден на Сатиричния театър. Може би има някаква връзка между това, че ние лекуваме хората с чувството за хумор и сатирата и в същото време Денят на лекарите. 

На този ден раздаваме и наградите "Златен кукерикон", а един проект "Сатирично кабаре", който може би 4 години го отлагам и непрекъснато искам все повече и повече. Миналата година трябваше на 30 март да излезе и разбира се, го отложихме. Наистина се надявам да придадем на 7 април една празнична пищност и пищна атмосфера с "Кабарето", каза Сърменов пред БНР. 

Също така тази вечер специално кресло в театъра ще бъде посветено на отишлата си преди дни Татяна Лолова. 

Сподели:
Бомба x
Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Новите депутати влизат в парламента за клетвата си, посрещнаха ги с протест (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Новите депутати влизат в парламента за клетвата си, посрещнаха ги с протест (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 62
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това