САЩ предлагат на Узбекистан са се присъединят към коалицията срещу "Ислямска държава"

СВЕТЪТ ДНЕС

САЩ предлагат на Узбекистан са се присъединят към коалицията срещу "Ислямска държава"

4224
на 27.08.2015
САЩ предлагат на Узбекистан са се присъединят към коалицията срещу Ислямска държава
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

САЩ предлагат на Узбекистан са се присъединят към коалицията срещу „Ислямска държава“, заяви помощник-държавният секретар на САЩ по въпросите за Южна и Централна Азия Даниел Розенблум, предаде агенция "Фокус", позовавайки се на РИА Новости.

„ Ние отправихме молба към Узбекистан и много други страни да се присъединят към коалицията. Тя е не само военна, тя включва борба с финансирането на ИДИЛ и обмен на информация. От гледна точка на нашето сътрудничество в областта на сигурността с Узбекистан, ние виждаме развитие в областта на активизирането на обмена на информация между нашите сили за сигурност“, заяви Розенблум след като се срещна с министъра на външните работи на Узбекистан Абдулазис Камилов.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ПИК TV! Борисов: Ние не ходим по паркингите да взимаме пари, съдебната система да решава за Ибрямов. Готвят уйдурма с машините (ВИДЕО) ПИК TV! Борисов: Ние не ходим по паркингите да взимаме пари, съдебната система да решава за Ибрямов. Готвят уйдурма с машините (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК