Сблъсъци между младежи и полиция в предградие на Париж

Европа

Сблъсъци между младежи и полиция в предградие на Париж

4833
на 18.05.2020
Сблъсъци между младежи и полиция в предградие на Париж
Автор:   ПИК

Банди влязоха в сблъсъци с полицията в нощта срещу понеделник в парижко предградие след смъртта на младеж в инцидент с мотоциклет, за който мнозина смятат, че е причинен от органите на реда.

препоръчано

Напрежението в северното предградие Аржантьой бележи поредно нарушаване на реда, след като строгите карантинни мерки засилиха социалното напрежение във Франция, предава БНР.

Видеоклипове в социалните мрежи показаха части за борба с безредиците, които използват сълзотворен газ срещу младежи, запалили кофи за боклук.

Близки на починалия при инцидент Сабри Шуби (18 г.) твърдят, че смъртта му е предизвикана от сблъсък с полицейска кола. Органите на реда все още не са коментирали тези твърдения.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за сряда - неочаквани препятствия пред зодиите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за сряда - неочаквани препятствия пред зодиите
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Йордан Цонев попиля Бойко Рашков от парламентарната трибуна: Този е последният, който може да бъде образец за вътрешен министър (НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Йордан Цонев попиля Бойко Рашков от парламентарната трибуна: Този е последният, който може да бъде образец за вътрешен министър (НА ЖИВО)
ново
Днес: 161
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това