Светлана Гущерова: Няма трети човек между мен и Християн

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Светлана Гущерова: Няма трети човек между мен и Християн

20306
преди 5 часа
Светлана Гущерова: Няма трети човек между мен и Християн
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Светлана Гущерова категорично отхвърли твърденията, че до раздялата й с мъжа й Християн се е стигнало заради изневяра.

Преди време тя анонсира в социалните мрежи, че планира развод. Пред Алекс Сърчаджиева плеймейтката обясни, че до написването му се стигнало, след като Християн й отказал някаква дреболия.

препоръчано

"Аз съм много емоционална. Не ги мисля нещата, когато правя нещо. Мога да се ядосам за много малко нещо и да направя огромен проблем. Имахме леко неразбирателство и исках да го ядосам, да го жегна, тъй като той никога не ми се сърди и е много разбран. Реагирах много импулсивно", обясни блондинката. След това тя се извинила и днес са щастливи заедно.

В емоционално интервю самият Християн пък апелира към баща си: "Ела и си виж внуците". Двамата не поддържат връзка от близо пет години, но причината за охладняването на отношенията им не е Светлана. Тя и свекърът й се разбирали съвсем нормално, уточни синът.

Той пое вината за влошените отношения с татко си, но бе категоричен, че му подава ръка, защото много му липсва. 

На въпрос "Кой във вашата къща най-лесно ти вади душичката с памук?", Християн си призна: "Определено Ани, и то само с две думи. Достатъчно е да ми каже: "Тати обичам те", писа "Хотнюз".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК