СВЪРШИ СЕ: Манчестър Юнайтед разкара Ерик тен Хаг

Световен футбол

СВЪРШИ СЕ: Манчестър Юнайтед разкара Ерик тен Хаг

16583
преди 6 часа
СВЪРШИ СЕ: Манчестър Юнайтед разкара Ерик тен Хаг
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ерик тен Хаг вече не е треньор на Манчестър Юнайтед, съобщиха от клуба на официалния си сайт.

препоръчано

Нидерландецът беше назначен през април 2022 г. и изведе клуба до два вътрешни трофея, спечелвайки Купата на Карабао през 2023 г. и Купата на ФА през 2024 г.

"Благодарни сме на Ерик за всичко, което направи по време на престоя си при нас и му желаем успех в бъдеще.

Рууд ван Нистелрой ще поеме ръководството на отбора като временен старши треньор, подкрепян от настоящия треньорски екип, докато бъде назначен постоянен мениджър", се казва в изявлението на "червените дяволи".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК