Сдружение "Ангели на пътя" на протест пред Съдебната палата

Темида

Сдружение "Ангели на пътя" на протест пред Съдебната палата

5975
преди 22 часа
Сдружение Ангели на пътя на протест пред Съдебната палата
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Сдружение „Ангели на пътя“ и близки на загиналия при катастрофа на 12 май 2022 година моторист Недялко Бакалски излизат на протест пред Съдебната палата в Пловдив. 

препоръчано

В 9 часа в Окръжния съд започва поредното заседание по делото срещу шофьора Иван Иванов, който с колата си блъсна на кръстовището на булевардите „Копривщица“ и „6-ти септември“ 20-годишен младеж. 

7 дни след тежкия пътен инцидент Недялко почина в болницата, а причина за смъртта му е мозъчен оток.  

Протестиращите настояват за справедлив процес, като с акцията си искат да подкрепят родителите и близките и призовават за „спиране на безумието по пътищата на България“. 

След смъртта на младежа неговите родители дариха органите му, каквото е било и личното му желание приживе.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК