Себастиан Вия е пред завръщане в Аржентина

Футбол

Себастиан Вия е пред завръщане в Аржентина

8058
на 09.06.2024
Себастиан Вия е пред завръщане в Аржентина
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Eлитният аржентински Индепендиенте Ривадивия е изпратил оферта за звездата на Берое Себастиан Вия, пише реномираният аржентински журналист Сесар Луис Мерло.

препоръчано

Информацията гласи, че южноамериканският клуб иска да купи процент от правата на крилото. 

"Себастиан Вия е все по-близо до това да се завърне в аржентинския футбол. Всичко с футболиста е договорено, като остават да бъдат уточнени само някои детайли. В същото време се водят преговори с Берое за трансфера на колумбиеца. Очакванията са Вия да подпише с Индепендиенте Ривадавия през следващата седмица", пише Сесар Луис Мерло.

свързани новини

"От Индепендиенте са изпратили официална оферта към Берое в последните часове, като аржентинският клуб иска да купи процент от правата на Вия. Бившият футболист на Бока Хуниорс е заинтересован от възможността да се завърне да играе в Аржентина", добавя още той, цитиран от "Гонг".

Ако двата клуба се разберат, то 28-годишният футболист трябва да премине медицински прегледи през следващата седмица и да подпише с Индепендиенте Ривадивия. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК