Седем души са задържани при операция срещу разпространение на наркотици

Крими

Седем души са задържани при операция срещу разпространение на наркотици

23006
на 01.06.2024
Седем души са задържани при операция срещу разпространение на наркотици
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Седем души са задържани в столичния кв. „Христо Ботев“ при операция срещу разпространение на наркотици, съобщиха от МВР.

препоръчано

Те са задържани при акция на два адреса в квартала. При извършените претърсвания на адресите са намерени и общо около един кг наркотици, иззети са везни, пликове с тревиста маса и материал в процес на обработка с химически вещества.

При друга акция на бул. „Васил Левски“ в София е задържано лице, на 23 години, разпространяващо наркотици. Задържаният е криминално проявен. В него е намерено едно пакетче с бяло прахообразно вещество, а след претърсване на адреса, на който живее, са открити и иззети 3,2 кг екстази, 2 кг марихуана и 600 гр амфетамини.

По двата случая е образувано досъдебно производство, съобщиха още от вътрешното министерство.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК