Седем мераклии да станат шеф на БНР

Животът днес

Седем мераклии да станат шеф на БНР

18140
преди 5 часа
Седем мераклии да станат шеф на БНР
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Седем кандидати са подали документи за участие в процедурата за избор на генерален директор на Българското национално радио, съобщават от Съвета за електронни медии. Днес беше крайният срок за участие в конкурса.

препоръчано

Кандидатите са настоящият генерален директор на БНР Милен Митев, Цветослава Георгиева, Хелия Чавдарова, Маргарит Русев, Ива Дойчинова, Валерий Тодоров и Георги Даскалов.

СЕМ ще обяви кои от тях са допуснати до процедурата в срок до 10 октомври. Допуснатите до изслушване кандидати ще бъдат оповестени до 14 октомври, а самите изслушвания ще са на 15 и 16 октомври.

Изборът на нов генерален директор на БНР е насрочен за 17 октомври.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК