Секретарят по отбраната на САЩ Лойд Остин ще посети България

Политика

Секретарят по отбраната на САЩ Лойд Остин ще посети България

9618
на 14.03.2022
Секретарят по отбраната на САЩ Лойд Остин ще посети България
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Секретарят по отбраната на САЩ Лойд Остин ще посети България по време на пътуването си в Европа тази седмица, съобщава Ройтерс. 

препоръчано

Остин заминава във вторник за Брюксел, където ще участва в среща на НАТО, преди да отпътува за Словакия, съобщиха от Пентагона.

В България Остин ще се срещне с военни и цивилни лидери, съобщиха оттам, без да предоставят повече подробности за програмата му.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК