СЕМЕЕН КОНФЛИКТ: Ирена Милянкова жестоко скарана с мъжа си - брокерът Никола бил в Гърция, докато дъщеря им лежала в "Пирогов"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

СЕМЕЕН КОНФЛИКТ: Ирена Милянкова жестоко скарана с мъжа си - брокерът Никола бил в Гърция, докато дъщеря им лежала в "Пирогов"

37485
на 31.08.2019
СЕМЕЕН КОНФЛИКТ: Ирена Милянкова жестоко скарана с мъжа си - брокерът Никола бил в Гърция, докато дъщеря им лежала в Пирогов
Автор:   ПИК

Ирена Милянкова е в тих конфликт с мъжа си Никола Чолаков, който я оставил сама в най-трудния момент в живота ѝ. Майката на цели 6 деца трябвало да се оправя, както може, когато 3-годишната ѝ дъщеря Вики пострадала жестоко и се наложило да я приемат в болница по спешност.

препоръчано

През това време Никола бил в Гърция. Отношенията между бившата моделка и мъжа ѝ от няколко месеца буксуват, но все пак двамата успяват да ги изгладят след всеки конфликт помежду си. Яростта на Ирена към Никола обаче се изострила до крайност преди няколко дни, когато Вики била приета в "Пирогов", твърди столичен седмичник.

Майката и досега не е споделила публично какво се е случило. Знае се обаче, че детето е било в противошокова зала, а там се приемат само най-тежките случаи, често с опасност за живота. Предполага се, че момиченцето е паднало и е ударило лошо главата си. Състоянието му било изключително сериозно. Благодарение на бързата реакция на майката и професионализма на медиците в крайна сметка се разминало само с няколко шева на веждата.

Ирена била на ръба на нервна криза. Не само, че се притеснявала за малката Вики, но и се чудела какво да прави с останалите си деца и особено със сестричката ѝ Лили, която е почти бебе - едва на годинка. Момиченцето изисква непрекъснати грижи, които обаче майка му не можела да осигури, тъй като през цялото време мислите ѝ били в "Пирогов".

И докато тя се чудела как да се справи с всички задължения, таткото се правел на бизнесмен край гръцкото море. От няколко месеца той живее там, работейки в местния офис на фирмата си за недвижими имоти.

Само преди няколко месеца се заговори, че тя и Никола са пред развод. Чолаков прекарва почти цялото си време в Гърция, докато тя е в България с децата. В действителност семейството поне засега е далеч от идеята да се развежда, но младата майка вече едва издържа на напрежението. 

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това